Славия–Берое 1.09-18 часа-6:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Славия–Берое 1.09-18 часа-6:1
Санди бате на спря да се подиграваш на Ботев Враца,ама днес много бой ядете,с тия пенсионери от Славия,нас ни бихте играхме с децата и се помислихте за голям отбор.Много ми е симпатичен Берое,но такива като теб ,който само се подиграват на другите и тяхното нещастие,сега се връща!
choko77 написа:Санди бате на спря да се подиграваш на Ботев Враца,ама днес много бой ядете,с тия пенсионери от Славия,нас ни бихте играхме с децата и се помислихте за голям отбор.Много ми е симпатичен Берое,но такива като теб ,който само се подиграват на другите и тяхното нещастие,сега се връща!
Никога не съм казвал,че сме голяма работа.Берое е един посредствен отбор дори за супер слабото ни първенство и резултатите го показват.
Пичове горе главите. Това е футбола един път биеш, другия падаш. Като знам миналата година колко болезнена беше една 6ца за нас, сигурно вие се чувствате по същия начин.
sandi74 написа:choko77 написа:Санди бате на спря да се подиграваш на Ботев Враца,ама днес много бой ядете,с тия пенсионери от Славия,нас ни бихте играхме с децата и се помислихте за голям отбор.Много ми е симпатичен Берое,но такива като теб ,който само се подиграват на другите и тяхното нещастие,сега се връща!
Никога не съм казвал,че сме голяма работа.Берое е един посредствен отбор дори за супер слабото ни първенство и резултатите го показват.
За първи път съм съгласен с мнението ти . Жалко за държавните парици !!!
Сега ще оцените Илиан Илиев постфактум. За Левски съм много скептичен дали ще успее, но за Берое беше супер и постигна неща които скоро няма друг да постигне. Но тогава се намираха хора да го нападат, дано сега го оцените. С него можеше пак да паднете, но не и с такъв резултат.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!