Мнениеот -Ицо- » 27 авг 2012 21:08
Ето в такива моменти ме е срам да се нарека българин и футболен фен. Не знам какви неандерталци вече пишат тук, но бавно и методично убивате и малкото ми останала надежда за човечеството. Основната идея на спорта е да сплотява хората, да създава положителни емоции. Трагедия е, че нещо толкова простичко като това да изпиеш няколко бири с феновете на противниковия отбор и да организирате заедно добра атмосфера за мача, е нечуван подвиг. Още по-голяма трагедия е, че има хора като вас, писалите в тази тема, които си мислят, че единствения начин да контактуваш с феновете на противниковия отбор е с юмруци, ритници, бутилки, седалки, козметични продукти и прочие подръчни материали. Една не малка част от причината да няма хора по стадионите сте вие, господа "ултраси", които толкова често и правилно се оприличавате един друг на различни видове добитък. Гнусното в българския футбол сте вие, господа "ултраси", които насаждате омраза и хулиганска ценностна система в умовете на малките фенове и те порастват гаменчета, които просто хабят въздуха на тази планета. Вие, които се гордеете с това, че сте първите, надраскали или разрушили нещо ново и хубаво. Вие, които не можете да видите красотата в един едничък акт на приятелство...
"Some folks are wise and some are otherwise"