Ето до къде ни доведе нашия национализъм, нашата нетолерантност, нашата омраза и най-вече желанието да не гледаме по-напред от носа си.Всички "погледи" в послените дни бяха насочени към турчина... Колко хора го линчуваха из форумите, че невиждаш ли, решил да финансира отбора?! Започнаха се едни дискусии какво ли ще скандират другите агитки на мачовете, как цяла България ще ни се присмива, как нямало да има публика на стадиона и т.н.. Да повечето от нас таят недоброжелателни чувства към турците и това, имайки впредвид историята ни, е напълно нормално. Аз лично също изпитвам ненавист към тях, но повече си обичам отбора. Да предпочитам някой друг да вземе отбора, но кой? Колко време ще чакаме някой роден инвеститор да вдигне глава към Берое... Та да снемем за малко глава от турския инвеститор и да видим какво всъщност се случва с отбора докато всички са заети да плюят. А именно: загубихме 4ма основни футболисти и още двама са готови да ги последват. Единия от тези 4мата е най-добрият футболист на Берое. Ще кажете млад прогресивен, търси нови предизвикателства...ок, но начина, по който той бе продаден е гавра с постиженията не само на футболиста, но и на отбора като цяло. При оферта от чужбина и възможност да вземем така необходимите ни пари в брой, ние решаваме да продадем най-добрия си играч в България на лизинг. Тук не искам по никакъв начин да обидя Левски, просто недоумявам решението на всеобщия любимец, президент и спасител на отбора адвокат Дамян Георгиев. Та докато се занимавахме да плюем турският бизнесмен паралелно с това Берое започна да се разпада. Продаваме играчи за без пари взимаме свободни агенти от "Б" група и имаме финансова сигурност за около един полусезон. Дори Илиан е на път да си тръгне! Докато ние се правим на националисти един човек бавно убива отбора! ДАМЯН ГЕОРГИЕВ=НИКИ БАНЕВ, дано не съм прав.
П.С. Вместо да обиждаме и говорим наизуст, по-добре бързо да осъзнаем каква е действителността. Поне веднъж да постъпим както е редно и да пренебрегнем различията си в името на БЕРОЕ!!!
Какво става в Берое?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Какво става в Берое?
1916'
PFCB написа:LSFC 1914 написа:Ще играете в ЛЕ и се продават най-добрите играчи...
Няма как да ги задържим, момчетата не са взимали заплати цял сезон и въпреки това победиха всички отбори от Топ 4 и спечелиха Купата на България![]()
Parmalat - и мен много ме е страх от разгром в Европа, не искам да се падаме с големи отбори, даже ако някой ни вземе лиценза ще е най-добре...![]()
![]()
И ти се пишеш фен на БЕРОЕ ли,бе мухльо?Какъв лиценз ще даваш бе?Затова ли бяха толкова мъки и резили?Как не те е срам?И до там ли ще я докарате,ми дай да се откажем от футбола,а?Ти сам казваш,че проблемите на БЕРОЕ са парите!Така е ,защото сегашното ръководство не си върши работата,за нищо не става.Мислят само за колодрума си и тва е!Боли ги фара за БЕРОЕ!Тва ще ти кажа!И се спри с простотиите ами си отвори очите и виж докъде доведе отбора Дамян....Всички истински футболисти избягаха,защо ли?И въпреки Дамян и Петко отбора ще го бъде,запомни това!
няма мое,няма твое,светът е БЕРОЕ
мозъка написа:PFCB написа:LSFC 1914 написа:Ще играете в ЛЕ и се продават най-добрите играчи...
Няма как да ги задържим, момчетата не са взимали заплати цял сезон и въпреки това победиха всички отбори от Топ 4 и спечелиха Купата на България![]()
Parmalat - и мен много ме е страх от разгром в Европа, не искам да се падаме с големи отбори, даже ако някой ни вземе лиценза ще е най-добре...![]()
![]()
И ти се пишеш фен на БЕРОЕ ли,бе мухльо?Какъв лиценз ще даваш бе?Затова ли бяха толкова мъки и резили?Как не те е срам?И до там ли ще я докарате,ми дай да се откажем от футбола,а?Ти сам казваш,че проблемите на БЕРОЕ са парите!Така е ,защото сегашното ръководство не си върши работата,за нищо не става.Мислят само за колодрума си и тва е!Боли ги фара за БЕРОЕ!Тва ще ти кажа!И се спри с простотиите ами си отвори очите и виж докъде доведе отбора Дамян....Всички истински футболисти избягаха,защо ли?И въпреки Дамян и Петко отбора ще го бъде,запомни това!
Абе честно казано - прав си...Жалко за всички велики Български футболисти, че си опетниха имената с простотиите, които свършиха