Зациклиха преговорите между Берое и турчина

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

bogdanov64
Контакти:

Re: Зациклиха преговорите между Берое и турчина

Мнениеот bogdanov64 » 08 юни 2010 13:10

Мармаладче, много активен/на си станало във форумите на Берое. Бегай си там при твоите кръстоносци.
А за това с п-то - сто на сто е вярно!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 юни 2010 13:34

bogdanov64 написа:Мармаладче, много активен/на си станало във форумите на Берое. Бегай си там при твоите кръстоносци.
А за това с п-то - сто на сто е вярно!

Ще правя какво си искам и с такива "ограничени" хора като теб не искам да имам нищо общо с такива като теб които знаят това което им е в втълпено в кухите тикви от мама и тате.Ясно Богданке,Боги или каквата си там с п-то ;) :lol:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 юни 2010 13:43

blue_zara написа:За съжаление, поредният човек решил да даде пари за отбора на "Берое" ще бъде изгонен. А след като той е n-ти поред, замислете се колко ще дойдат след него. Друг е въпросът, че най-вероятно поредният потенциален инвеститор ще бъде прогонен от групичка лумпени, които са манипулирани. Това си е техен проблем и въпрос на умствен багаж...
Аз имам няколко въпроса към сегашното ръководство в лицето на адв. Дамян Георгиев и Сие. Поставям ги тук, във форума, защото знам, че няма да получа отговор от тях, но се надявам, че част от псевдо-феновете на отбора ще разберат от кого и защо са манипулирани. За по-лесно осмисляне въпросите просто изискват еднозначен отговор:
1. Вярно ли е, че всеки кандидат инвеститор/собственик/ за акциите на "Берое" е посрещан с условието за 2 млн лева, които трябва да бъдат заплатени на Д. Георгиев и Сие?
2. Вярно ли е, че поддръжката и ремонта на стадиона, транспорта на отбора, лагерите преди мач, охраната на мачовете и други преки разходи се поемат от общинското и областното ръководство? Щом отговора е "ДА" - къде отиват парите от билети, спонсори, рекламодатели и защо не са изплатени заплатите и квартирните на футболистите и треньорите?
3. Вярно ли е, че парите които се получават като финансова помощ от различни фирми не се отчитат по никакъв начин и се разпределят от групичката на Д.Георгиев, П.Петков, Д. Тодоров?
4. Вярно ли е, че адв. Д. Георгиев, П. Петков, Д.Тодоров и Сие получават заплати от клуба в размер на 3500-5000 лв и то редовно, без никакво забавяне?
5. Вярно ли е, че групичката на Д.Георгиев, П.Петков, Д.Тодоров и Сие ходи на екскурзии в Гърция, Турция и други страни с пари от клуба под предтекст, че се рекламира отбора и се търсят спонсори?
6. Вярно ли е, че базата на колодрума се поддържа с пари от клуба?
7. Вярно ли е, че изходящите трасфери от "Берое" през зимата /П. Димитров, А.Хикмет, Ал. Александров/ и сега /Д. Атанасов/ са осъществени с плащане "под масата"?
8. Вярно ли е, че срещу всеки кадидат купувач на акциите, съгласил се да заплати въпросната сума спомената в т.1, се организира псевдо-фенска акция, манипулирана и платена от групичката на Д.Георгиев, П.Петков и Д.Тодоров?
9. Има ли реален /финансов/ интерес групичката на Д.Георгиев, П.Петков и Д.Тодоров да продължи да управлява клуба по досегашния начин, като прави всичко възможно да не се намери инвеститор на отбора?
10. Вярно ли е, че болшинството от фирмите в Стара Загора отказват да дават пари за отбора при това ръководство и неговото управление?

Ще си кажа моето мнение по всяка точка.1.Не мисля.2.Отговорът е да,а парите от фирмите отиват може би за погасяването на задължения към институции.3.Вярно е.4.Не знам за такова нещо.5.Вярно е.6.Не съм сигурен за това,но е възможно.7.Всички изброени имаха договори,а си тръгнаха,прав си да имаш съмнения.8.Феновете от фракциите имат за идол адвоката.9.Дамян Георгиев има най-вече политически интерес да бъде начело на Берое,преди да стане шеф на клуба беше никой в града,всички знаем амбициите му.10.Според мен това е абсолютен факт.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

bogdanov64
Контакти:

Мнениеот bogdanov64 » 08 юни 2010 13:56

Мармаладче, те накъдето си тръгнало, аз от там се връщам, моето дете. :lol:
Хайде със здраве!

Върни се в “Берое”