До кога ще търпят Ван Гаал ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
biser31

До кога ще търпят Ван Гаал ???

Мнениеот biser31 » 17 ное 2009 10:50

Байерн Мюнхен е гола вода във първенството и във шампионската лига ! Чудно до кога ли ще издържат нервите на шефовете на феновете ! Ван Гаал уж направи селекция проведе подготовка и накрая нищо ! Байерн Мюнхен пак се мъчи !

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Re: До кога ще търпят Ван Гаал ???

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 17 ное 2009 10:55

biser31 написа:Байерн Мюнхен е гола вода във първенството и във шампионската лига ! Чудно до кога ли ще издържат нервите на шефовете на феновете ! Ван Гаал уж направи селекция проведе подготовка и накрая нищо ! Байерн Мюнхен пак се мъчи !

Явно проблема не е в треньора.Ван Гаал със много по-скромни играчи направи АЗ шампион съвсем скоро(миналия сезон).Явно не е лош треньор.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
psichosis
Контакти:

Мнениеот psichosis » 17 ное 2009 10:57

Според мен не си прав.. Ван Гаал е треньор какъвто Байерн няма от Хитцелд според мен.. Да резултатите не го показват засега, но мисля, че треньора няма вина, че двамата най-силни футболисти са контузени в 70% от мачовете - Рибери и Робен, защото когато играят двамата виждаме какво става - Байерн 3-0 Волфсбург. Иначе смятам, че за разлика от миналия смешник Клинси, Ван Гаал има манталитет и си разбира от работата и просто му трябва още време и да се надяваме, че за решителния мач с Юве всички ще са на линия и той ще се докаже именно в най-важния мач. Мога още много да изпиша за Байерн, те са ми най-любимия отбор откакто гледам футбол.. но за сега толко :)
http://www.footballtipster-bg.com - Посетете и спечелете с нас.

radko piratko
Контакти:

Мнениеот radko piratko » 17 ное 2009 11:03

Той трябва да работи повече време за да прокара идеите си, оставят ли го 3 години Байерн ще играе като машина. Аз го харесвам затова, че не робува на имена, той търси точния човек за поста, без да се интересува звезда ли е или не

Потребителски аватар
ni_ki87
Контакти:

Мнениеот ni_ki87 » 17 ное 2009 11:06

psichosis написа:Според мен не си прав.. Ван Гаал е треньор какъвто Байерн няма от Хитцелд според мен.. Да резултатите не го показват засега, но мисля, че треньора няма вина, че двамата най-силни футболисти са контузени в 70% от мачовете - Рибери и Робен, защото когато играят двамата виждаме какво става - Байерн 3-0 Волфсбург. Иначе смятам, че за разлика от миналия смешник Клинси, Ван Гаал има манталитет и си разбира от работата и просто му трябва още време и да се надяваме, че за решителния мач с Юве всички ще са на линия и той ще се докаже именно в най-важния мач. Мога още много да изпиша за Байерн, те са ми най-любимия отбор откакто гледам футбол.. но за сега толко :)

В общи линий съм съгласен.Просто на ЛВГ му трябва още малко време да работи с отбора.Както разбира се и един добър вратар :) Дано вземем Нойер :) Иначе си прав,че когато на терена са Франк,Робен и Томас Мюлер отборът показва съвсем различно лице.И дано найстина мача с Юве е решителен,зщото има вариант при които,ако италианците бият във Франция,ние заминаваме за ЛЕ :x Все пак надеждата умира последна :twisted:

azzurr1912
Контакти:

Мнениеот azzurr1912 » 17 ное 2009 11:15

нищо не му трябва на него... да си подава оставката че само срами клуба и се гаври с играчите

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 17 ное 2009 11:36

Ван Гаал имаше подобна дупка и преди да тръгне нагоре с Алкмаар. Да го оставят пък да видим.

Потребителски аватар
psichosis
Контакти:

Мнениеот psichosis » 17 ное 2009 12:47

ni_ki87 написа:
psichosis написа:Според мен не си прав.. Ван Гаал е треньор какъвто Байерн няма от Хитцелд според мен.. Да резултатите не го показват засега, но мисля, че треньора няма вина, че двамата най-силни футболисти са контузени в 70% от мачовете - Рибери и Робен, защото когато играят двамата виждаме какво става - Байерн 3-0 Волфсбург. Иначе смятам, че за разлика от миналия смешник Клинси, Ван Гаал има манталитет и си разбира от работата и просто му трябва още време и да се надяваме, че за решителния мач с Юве всички ще са на линия и той ще се докаже именно в най-важния мач. Мога още много да изпиша за Байерн, те са ми най-любимия отбор откакто гледам футбол.. но за сега толко :)

В общи линий съм съгласен.Просто на ЛВГ му трябва още малко време да работи с отбора.Както разбира се и един добър вратар :) Дано вземем Нойер :) Иначе си прав,че когато на терена са Франк,Робен и Томас Мюлер отборът показва съвсем различно лице.И дано найстина мача с Юве е решителен,зщото има вариант при които,ако италианците бият във Франция,ние заминаваме за ЛЕ :x Все пак надеждата умира последна :twisted:

Е да аз тоя мач съм решил, че ще е Х, все пак Бордо имат изключителен шанс да станат първи и едва ли ще се дадат лесно. А иначе да и Томас Мюлер е друг пример за качествата на Ван Гаал, защото не са много треньорите, които ще си позволят да налагат абсолютен анонимник и той да се превърне в голмайстор на отбора.. Също така и аз съм съгласен, че ако този треньор остане в следващите 3 години Байерн ще си върне формата от началото на века :)

п.с. иначе хубав аватар си си сложил :)
http://www.footballtipster-bg.com - Посетете и спечелете с нас.

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 17 ное 2009 12:59

От Ван Гаал Се в видяло че НИщо не става а и няма как да става след като преди време прецака и Барса много жестоко :)
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
ni_ki87
Контакти:

Мнениеот ni_ki87 » 17 ное 2009 12:59

psichosis написа:
ni_ki87 написа:

Е да аз тоя мач съм решил, че ще е Х, все пак Бордо имат изключителен шанс да станат първи и едва ли ще се дадат лесно. А иначе да и Томас Мюлер е друг пример за качествата на Ван Гаал, защото не са много треньорите, които ще си позволят да налагат абсолютен анонимник и той да се превърне в голмайстор на отбора.. Също така и аз съм съгласен, че ако този треньор остане в следващите 3 години Байерн ще си върне формата от началото на века :)

п.с. иначе хубав аватар си си сложил :)

Щом си решил,че мача е Х се съгласявам напълно :) А за аватара-дано скоро прибавим петата... :) ;)

Върни се в “Байерн”