Страница 1 от 1

БЛ: РБ Лайпциг - БАЙЕРН

Публикувано: 17 мар 2018 15:20
от doktora25
Изображение

Дата: 18.03.2018 (неделя)

Час: 19:00

Стадион: Ред Бул Арена

Изображение

Пряко по

Изображение

Вероятни състави:

Лайпциг: Гулаши - Лаймер, Орбан, Конате, Клостерман - Локман, Кейта, Кампъл, Брума - Поулсен, Вернер
Байерн: Улрайх - Кимих, Зюле, Хумелс, Алаба - Руди, Видал - Мюлер, Родригес, Бернат - Вагнер

Re: БЛ: РБ Лайпциг - БАЙЕРН

Публикувано: 17 мар 2018 15:28
от doktora25
Едно от най-сериозните шампионатни предизвикателства до края на сезона. Лайпциг хвърлиха много усилия в мача си от Лига Европа през седмицата. Показаха в него някои хубави неща, както и някои не чак толкова, породени може би от липсата на опит в ЕКТ. Почиват и един ден по-малко. За тях обаче мачът е на живот и смърт, защото в момента са на 4 точки от Зона Шампионска лига 8 кръга преди края. Интересно е и как ще се справят като цяло с битката на двата фронта и как ще разпределят силите, тъй като едно евентуално неучастие в ШЛ догодина може да доведе до раздяла с по-голям брой от звездите им, но пък от друга гледна точка спечелването на ЛЕ също може и да им донесе квота, а там конкурентите им не са чак толкова непреодолими (може би с изключение на Атлетико).

При нас положението е далеч по-спокойно и трябва повече да мислим за контузиите и оптималното ротиране на играчите.

Прогноза: 1-1

Re: БЛ: РБ Лайпциг - БАЙЕРН

Публикувано: 18 мар 2018 21:01
от Neron
Жалко за загубата. Започнахме мача перфектно, но от 15-тата минута до 70-тата изключително пасивна игра. Не знам защо не ни дадоха дузпа, но все едно. Титлата е въпрос на 1-2 кръга. Важна е ШЛ.

Re: БЛ: РБ Лайпциг - БАЙЕРН

Публикувано: 18 мар 2018 21:27
от limon
Руди нещо сякаш ми се губи все още неможе да се открои. Повече такива мачове по-добре

Re: БЛ: РБ Лайпциг - БАЙЕРН

Публикувано: 19 мар 2018 00:04
от doktora25
Загубите не са особено приятни. Ние свикнахме когато се закучи играта през последните минути всичко да се наваксва и обръща, но това невинаги ще се получава. В този мач за по-дълго от друг път оставихме инициативата, но това вярвам ще е единичен случай. Може би е по-добре, че титлата няма да я решим до края на месеца. И все пак най-важно е възстановяването на играчите и да няма нови контузии.

Между другото в петък има много интересен мач: Германия-Испания и някои от футболистите може би го чакат с по-голямо нетърпение, предвид предстоящото световно. С повиквателни са: Боатенг, Хумелс, Зюле, Кимих, Руди, Мюлер, Вагнер. След това Германия играе с Бразилия. Жалко само, че не е повикан Улрайх. Не разбирам защо Трап е предпочетен пред него.
Франция-Колумбия също ще се срещнат в петък, но Хамес едва ли може да се притеснява за мястото си в националния отбор. С повиквателни за Испания и Франция са Тиаго и Толисо, но не се знае ще вземат ли участие, предвид здравословното им състояние.

То този мач с Лайпциг бе и нещо като директна битка кой да бъде титулярната 9-ка в бундестима. Това може би е една от причините Вагнер да започне като титуляр и да не бъде сменен. И двамата вкараха, та на Льов ще му е трудно. :) Трябва да пробваме Сандро на дузпи до края на сезона. ;)