Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
Аз очаквам Байерн да изиграе мача с Юнайтед в Англия така, както го изигра със Сити - поне засега, според мен, най-силният под ръководството на Гуардиола
С Арсенал не се получиха така нещата, защото като стил на игра ''артирелистите'' се доближават до стила на Пеп и особено в първия мач в Лондон доста затрудниха ''баварците''. Юнайтед играе съвсем друг футбол, леко въздухарски и не смятам, че ще затрудни особено Байерн да играе тоталният футбол, който може 

- Neron
- Контакти:
Всичко зависи от нас. Не искам само ние да реанимираме Манчестър и да излезе така, че сме им спасили сезона. Домакинството на реванша е нож с 2 остриета хем ти дава предимство да играеш пред собствена публика евентуално 120 минути и дузпи, но в същото време 30 минути повече за Манчестър да отбележат гол на чужд терен.
Според мен трябва да се премахне правилото гол на чужд терен в продълженията от следващата година.
Според мен трябва да се премахне правилото гол на чужд терен в продълженията от следващата година.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- white.stag
- Контакти:
Както каза Замер: "Съперникът е много опасен!" Затова не се радвам особено, защото в крайна сметка тихите води са най-опасни. Това, че МЮ хич ги няма във ВЛ, не значи, че не могат да хвърлят изненадата и да ни отстранят. Не трябва да ги подценяваме. Имам странното предчувствие, че ще ги правят шампиони тая година или Реал, тъй като напоследък отбори, които от много време не са я вземали или изобщо нямаха спечелена ШЛ (като Челси), вземат ШЛ-то .... Дано да греша и Бавария да дублира !
Последна промяна от white.stag на 21 мар 2014 18:28, променено общо 1 път.
Не съм наблюдавал много мачове с участието на Манчестър тази година, о от това, което слушам, имали много проблеми в халфовата линия. Ппи това не практикували пресинг срещу топката. Това не са добри предпоставки за тях, но не трябва да се заблуждаваме, че те няма да предприемат нищо по този въпрос.
[center]
[/center]
[/center]Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
Robbery написа:Не съм наблюдавал много мачове с участието на Манчестър тази година, о от това, което слушам, имали много проблеми в халфовата линия. Ппи това не практикували пресинг срещу топката. Това не са добри предпоставки за тях, но не трябва да се заблуждаваме, че те няма да предприемат нищо по този въпрос.
Точно там им е главният проблем - халфовата линия въобще им я няма.. А това срещу отбора, който доминира в средата на терена срещу 90 процента от съперниците си, е много лош показател

- Neron
- Контакти:
CSKA69 написа:Robbery написа:Не съм наблюдавал много мачове с участието на Манчестър тази година, о от това, което слушам, имали много проблеми в халфовата линия. Ппи това не практикували пресинг срещу топката. Това не са добри предпоставки за тях, но не трябва да се заблуждаваме, че те няма да предприемат нищо по този въпрос.
Точно там им е главният проблем - халфовата линия въобще им я няма.. А това срещу отбора, който доминира в средата на терена срещу 90 процента от съперниците си, е много лош показател
Срещу кого Байерн не е доминирал последните 2 години в средата на терена?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:CSKA69 написа:Robbery написа:Не съм наблюдавал много мачове с участието на Манчестър тази година, о от това, което слушам, имали много проблеми в халфовата линия. Ппи това не практикували пресинг срещу топката. Това не са добри предпоставки за тях, но не трябва да се заблуждаваме, че те няма да предприемат нищо по този въпрос.
Срещу кого Байерн не е доминирал последните 2 години в средата на терена?
Е, това 90% го дадох от чист евфемизъм така да се каже, да не се обидят другите.. Факт e, че аз поне не се сещам за отбoр, надиграл Байерн не само в средата, но и по целия терен в последните два сезона..

#Sammer about @ManUtd: "On good days, they are really dangerous. We've got to make sure they don't have two good days."
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Те това е, да харесваш БАЙЕРН. Културно, без натякване и с уважение
Всъщност уважението е само за тези, дето го заслужават. За останалите 
За кой ли път думите на Замер казват всичко : "съперникът е преодолим, но много опасен".
Всъщност уважението е само за тези, дето го заслужават. За останалите 
За кой ли път думите на Замер казват всичко : "съперникът е преодолим, но много опасен".
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
criminal написа:Въпроса е КОЙ, кой ще е съперникът на 1/2 финала. Искам Дортмунд, а на финала Челси
Внимавай какво си пожелаваш
CHELSEA