ШЛ групова фаза|Манчестър Сити - Байерн Мюнхен|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: ШЛ групова фаза|Манчестър Сити - Байерн Мюнхен|

Мнениеот Serafim » 26 ное 2014 00:08

Много крив мач. И двата отбора не създаваха положения. Очаевидно Байерн не можеше да се справи с това, че останаха с човек по-малко и решението на Гуардиола беше да затвори мача с пасове, а единствените позитивни неща идваха от индивидуалната класа.
Той дори накара Робен и Рибери да се съберат, щото реално трябваше датчанина и Алонсо да покриват центъра.

Бернат бе подложен на непрестанни атаки и нормално да го развинтят, не е кой знае каква класа, особено в защита. Алонсо направи няколко грешни паса, а голяма част отделно бяха рискови. Трябваше него да смени със Щайгер, щото и е бавен за бързите футболисти на Сити.

А Хойберг въобще не е готов за игра. От къде поставя такива условия, че трябва да играе - дали в Байерн или някъде другаде, но да играе. И от какъв зор Пеп вади Роде, който има много по-голям опит от датчанина...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 ное 2014 00:09

Голяма издънка,така ли иначе тоя мач не беше взет на сериозно.
Няма как с Алонсо,Хьойбер и Роде да биеш Сити.
Дано Рома си вземат мача с тях.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 26 ное 2014 00:16

Ако бяхме с Лам, Алаба, Гьотце, Мюлер и Швайни Сити просто щяха да бъдат прегазени.
Така като се замисля въобще няма за какво да съжаляваме за този мач. С човек по-малко 70 минути надиграхме "великия" шампион и то без половината ни основни играчи.
Продължаваме напред и чакаме мача с Арсенал в следващата фаза :lol:
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 26 ное 2014 00:24

CSKA69 написа:
Der Führer написа:
miasanmia1900 написа:Мача така тръгна,че беше ясно трудния развой на двубоя.В случая виновен не е Пеп,а футболистите и то почти всички.На моменти несериозно,на моменти комично.Сити не заслужаваха дори и равен ,защото цял мач с човек повече нямаха сериозни положения.Отделно усещах някаква предпазливост и арогантност от нашите играчи и бяха наказани от един доста антипатичен отбор.Доста съм ядосан на някои играчи...Направо бесен...И още нещо много важно..играчите ми изглеждаха доста изморени..с толкова контузени трудно се ротира

Бернат , Алонсо и Бенатия ... други за критики не видях . А , да - и Боатенг накрая , който до тогава беше безгрешен .
Бернат - развинтиха го тотално в зоната му . Май по едно време не знаеше къде се намира .
Бенатия - ужасно тъпо и не нужно влизане . Не напразно Пеле е казал - " Футбола е проста игра за умни хора" . Е Бенатия определено не е от този тип хора .
Алонсо - въпреки гола ( който е повече на Харт , отколкото негов ) , най-слабия в отбора на Байерн ( изключвам Бенатия който излезе рано ) . С действия , или бездействие участва и в трите гола на Ман Сити .

Така ли? Хайде да бъдем обективни, м? Рибери какво игра днес? А Робен? Лицето Хойберг е некъв нечуван дърводелец, който трябва да му се забрани със закон да играе в първия тим на баварците :lol: И още.. и още.. Но по-лесно е да оплюем неприятните ни играчи, нали :?: ;)

Добре - да сме обективни . Хьойберг , Рибери и Робен нито блестяха , нито направиха някакви грешки . Специално Робен не съм го виждал до днес да играе толкова дефанзивно . Тяхното представяне е пряко свързано с червения картон на Бенатия . И тримата получиха нови задачи които изпълниха . А именно да играят изтеглени по-назад . Хойберг е един от най-талантливите играчи на тази възраст в световен мащаб. Може и да не направиха супер мач , но ине може да се каже ,че имат някаква вина .
Бенатия - коментара е излишен . Мач без значение . Абсолютно безотговорна проява . Пресираш нападателя , ако можеш . Ако не оставяш го да стреля . Но не правиш шпагат , когато виждаш че позицията ти не го позволява . Иска се малко да помислиш . Ако е инцидентно - добре . Но той по принцип така си играе . Въпрос на време е да повтори това упражнение .
Бернат - не е виновен толкова си може . Навас не е нито първия , нито последния играч , който ще го прави за смях по крилото . И на него му куца мисленето . Когато чистиш топката с глава , необезпокояван от противник , го правиш на място ъдето съперника не може да играе с нея . Примерно в тъч . Не я подаваш между трима противници и нито един съотборник . След като си подарил топката и си създал предпоставки за контраатака , събаряш съперника си , дори с риск за жълт картон . Не го оставяш да я овладее , да се огледа и да подаде , без да го притесняваш .
Алонсо - несериозното му изпълнение на фала , може и да се стори "гениално" на някой който не се е събличал по физическо . НО такива голове не пускат и вратарчетата в юношеските групи . При първия гол на Сити , гледаше абсолютно безучасно какво се случва , вместо да покрие играча който изведе Агуеро . "Паса" му при втория въобще не се нуждае от коментар . При третия гол , мястото му беше при Йоветич , който игра с глава ... не на 20 метра по-напред . И това са само ситуациите които имат пряко отношение към резултата . Но далеч не са само те .
Сега ти предлагам , ти да ми посочиш ситуациите с Рибери , Хойберг и Робен , които ги правят най-слабите в мача .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 26 ное 2014 00:30

Serafim написа:Много крив мач. И двата отбора не създаваха положения. Очаевидно Байерн не можеше да се справи с това, че останаха с човек по-малко и решението на Гуардиола беше да затвори мача с пасове, а единствените позитивни неща идваха от индивидуалната класа.
Той дори накара Робен и Рибери да се съберат, щото реално трябваше датчанина и Алонсо да покриват центъра.

Бернат бе подложен на непрестанни атаки и нормално да го развинтят, не е кой знае каква класа, особено в защита. Алонсо направи няколко грешни паса, а голяма част отделно бяха рискови. Трябваше него да смени със Щайгер, щото и е бавен за бързите футболисти на Сити.

А Хойберг въобще не е готов за игра. От къде поставя такива условия, че трябва да играе - дали в Байерн или някъде другаде, но да играе. И от какъв зор Пеп вади Роде, който има много по-голям опит от датчанина...

Адекватната смяна беше Данте за Алонсо , тъй като Хьойберг и Роде са по-бързи футболисти и по-бързо щяха да затварят пространствата пред защитита . Нещо което Алонсо въобще не правеше през второто полувреме . Критиките към Хьойберг са необосновани , защото реално той не играе на позиците където е силен - типичен дефанзивен халф ( позицията на Алонсо ) или десен халф-бек.
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 26 ное 2014 00:33

HoUs4oOL написа:Голяма издънка,така ли иначе тоя мач не беше взет на сериозно.

Аз пък съм на мнение , че дори и с Роде , Хьойберг и Гьотце ( или Мюлер ) Байерн щеше да спечели ... Което означава че с Алонсо на мястото на някой от първите двама , не би трябвало въобще да има проблем ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 26 ное 2014 00:42

УЕФА да разследват този мач
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 ное 2014 00:55

Der Führer написа:

Аз пък съм на мнение , че дори и с Роде , Хьойберг и Гьотце ( или Мюлер ) Байерн щеше да спечели ... Което означава че с Алонсо на мястото на някой от първите двама , не би трябвало въобще да има проблем ;)

Алонсо в момента няма алтернатива,следващите седмици двамата с Швайни ще си партнират в центъра на терена.
Истината е,че ако не беше червения картон Сити нямаше да спечелят.
Все още има шанс да не продължат в Европа,просто Рома трябва да ги бие,а ЦСКА да направят равен в Бавария.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 26 ное 2014 01:02

HoUs4oOL написа:
Der Führer написа:

Алонсо в момента няма алтернатива,следващите седмици двамата с Швайни ще си партнират в центъра на терена.
Все още има шанс да не продължат в Европа,просто Рома трябва да ги бие,а ЦСКА да направят равен в Бавария.

За съжаление си прав донякъде , защото Гуардиола няма топки да остави Алонсо на пейката . Иначе Швайни няма нужната подготовка , за да играе титуляр до края на годината .
Червения картон е безспорен , другото съм го коментирал вече . Нищо фатално не се е случило , освен несериозното отношение на някои футболисти към срещата . Алонсо също не ме изненада , защото още с привличането му казах , че срещу по-бързи от него футблисти , ще прави грешки . Да се надяваме , че ще са в такива мачове .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 ное 2014 01:08

Der Führer написа:
HoUs4oOL написа:
Der Führer написа:

За съжаление си прав донякъде , защото Гуардиола няма топки да остави Алонсо на пейката . Иначе Швайни няма нужната подготовка , за да играе титуляр до края на годината .
Червения картон е безспорен , другото съм го коментирал вече . Нищо фатално не се е случило , освен несериозното отношение на някои футболисти към срещата . Алонсо също не ме изненада , защото още с привличането му казах , че срещу по-бързи от него футблисти , ще прави грешки . Да се надяваме , че ще са в такива мачове .

Не вярвам,че няма топки да го остави,по-скоро няма други опции.
Роде и особено Хьойберг не са готови да играят в големите мачове.
С Басти вероятно няма да се бърза,защото е податлив към контузии,особено в колената,май там му е голямата слабост?
Иначе Алонсо беше взет на пожар заради контузията на Хави Мартинез.
Вероятно идеята е била да запълва дупки,но Тиаго да играе титуляр вместо него,но в момента всички са контузени и просто няма кой да играе.
Според мен рано или късно ще се заседи на пейката,ако разбира се не навлезе в някоя супер форма.

Върни се в “Байерн”