ШЛ 1/4 финал Байерн Мюнхен - Ювентус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

onceMORT
Контакти:

Re: ШЛ 1/4 финал Байерн Мюнхен - Ювентус

Мнениеот onceMORT » 02 апр 2013 22:59

уникална засада свири съдията. Много гнусен мач. Виси на гол. А с човек по-малко - Робен не е лесно.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 02 апр 2013 23:00

Видал сигурно е донор на съдията,никакви картони,пази си го като писано яйце....ще му взема черният дроб или сърцето сигурно :mrgreen:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 02 апр 2013 23:00

onceMORT написа:уникална засада свири съдията. Много гнусен мач. Виси на гол. А с човек по-малко - Робен не е лесно.

Аз такава засада не бях виждал, честно! Просто Манджукич не беше в разиграване, че да му свири засада, беше на 30 метра от топката.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 02 апр 2013 23:01

onceMORT написа:уникална засада свири съдията. Много гнусен мач. Виси на гол. А с човек по-малко - Робен не е лесно.

Тази засада я видяха единствено детеродните органи на майките на съдиите! :mrgreen:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 02 апр 2013 23:02

dxl написа:

Аз такава засада не бях виждал, честно! Просто Манджукич не беше в разиграване, че да му свири засада, беше на 30 метра от топката.

Абе това беше засада но по старите правила а те поне от 5 години не са валидни. Смешно е тази година да се свири засада за това положение.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 02 апр 2013 23:03

Киелини дузпа прави картон има с лакет удря в лицето и все още е на терена...
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 02 апр 2013 23:04

Neron написа:Киелини дузпа прави картон има с лакет удря и все още е на терена...

А Видал, а Видал ? До 35-тата беше за поне 3 жълти картона ;)

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 02 апр 2013 23:05

Съдията обаче твърдо е решил че Видал не заслужава картон този мач.

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 02 апр 2013 23:07

Тези ,ако не си бяха дошли със съдията си отиваха на разлика...браво МЮЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕР
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 02 апр 2013 23:07

ЙЕССССССССССССССССССССССССССССС бееееееееееееееее! Айде още един и ги пращайте в Серие С2С тея измислените жаби! Браво момчета!

Върни се в “Байерн”