ШЛ 1/4 финал Байерн Мюнхен - Ювентус
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ 1/4 финал Байерн Мюнхен - Ювентус
уникална засада свири съдията. Много гнусен мач. Виси на гол. А с човек по-малко - Робен не е лесно.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
Видал сигурно е донор на съдията,никакви картони,пази си го като писано яйце....ще му взема черният дроб или сърцето сигурно 
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
onceMORT написа:уникална засада свири съдията. Много гнусен мач. Виси на гол. А с човек по-малко - Робен не е лесно.
Аз такава засада не бях виждал, честно! Просто Манджукич не беше в разиграване, че да му свири засада, беше на 30 метра от топката.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- KategorieC
- Контакти:
onceMORT написа:уникална засада свири съдията. Много гнусен мач. Виси на гол. А с човек по-малко - Робен не е лесно.
Тази засада я видяха единствено детеродните органи на майките на съдиите!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
dxl написа:onceMORT написа:уникална засада свири съдията. Много гнусен мач. Виси на гол. А с човек по-малко - Робен не е лесно.
Аз такава засада не бях виждал, честно! Просто Манджукич не беше в разиграване, че да му свири засада, беше на 30 метра от топката.
Абе това беше засада но по старите правила а те поне от 5 години не са валидни. Смешно е тази година да се свири засада за това положение.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
- Neron
- Контакти:
Киелини дузпа прави картон има с лакет удря в лицето и все още е на терена...
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- KategorieC
- Контакти:
Neron написа:Киелини дузпа прави картон има с лакет удря и все още е на терена...
А Видал, а Видал ? До 35-тата беше за поне 3 жълти картона
Съдията обаче твърдо е решил че Видал не заслужава картон този мач.
"Човешки" материал!?
Тези ,ако не си бяха дошли със съдията си отиваха на разлика...браво МЮЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕР
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
- KategorieC
- Контакти:
ЙЕССССССССССССССССССССССССССССС бееееееееееееееее! Айде още един и ги пращайте в Серие С2С тея измислените жаби! Браво момчета!