ШЛ 1/2 финал - първи мач, Байерн Мюнхен – Реал Мадрид - 2:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Re: ШЛ 1/2 финал - първи мач, Байерн Мюнхен – Реал Мадрид

Мнениеот Robbery » 18 апр 2012 00:13

При втория гол за Байерн сигурно съм подобрил някои рекорди по високо скачане. Тоя мач силно ми заприличва на последния ни мач с МanU , а тогава както си спомняме стигнахме до финала. що се отнася до фала срещу Мюлер това направо си беше атентат. Хубавото е че няма наказани играчи от страна на Баварците. Така че на реванша Хайнкес пак ще разполага с най-добрите.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 18 апр 2012 00:14

Santiago Munezz написа:Много силен Байерн,особено през втората част смазаха Реал.Гомез изпусна още 2 отлични възможности за гол,Рибери цял мач се подиграваше с Арбелоа,а Луис Густаво беше пълен господар в центъра.Въобще много силен мач на "баварците" и това 2-1 беше най-малкото с което се отърваха Реал.
На реванша ако успеете да удържите началния им натиск до към 15-20 минута,след това ще ги скъсате на контри!Всички много отписваха Байерн,но към момента поне според мен са най-стойностния отбор от всички полуфиналисти!

А видя ли ситуацията когато Роналдо и Алаба бяха 1 на 1.Португалчето прави някакви финтове с които лъжеше май само себе си Абала си протегна крака и му взе топката.Роналдо гледаше като катерица.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 18 апр 2012 00:15

Много хубав мач за Байерн, жалко че съдията им попречи да вземат по-убедителна победа. С тази си игра, обаче баварците заслужават място на финала, но ще им е много тежко в Мадрид. Ако пак играят срещу 16 (и тия зад вратите) смятам, че няма да се класират напред. Все пак им пожелавам да вкарат и там 2 гола и да гледаме един хубав финал :)
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 18 апр 2012 00:16

Neron написа:
Santiago Munezz написа:Много силен Байерн,особено през втората част смазаха Реал.Гомез изпусна още 2 отлични възможности за гол,Рибери цял мач се подиграваше с Арбелоа,а Луис Густаво беше пълен господар в центъра.Въобще много силен мач на "баварците" и това 2-1 беше най-малкото с което се отърваха Реал.
На реванша ако успеете да удържите началния им натиск до към 15-20 минута,след това ще ги скъсате на контри!Всички много отписваха Байерн,но към момента поне според мен са най-стойностния отбор от всички полуфиналисти!

А видя ли ситуацията когато Роналдо и Алаба бяха 1 на 1.Португалчето прави някакви финтове с които лъжеше май само себе си Абала си протегна крака и му взе топката.Роналдо гледаше като катерица.

:lol: :lol: :lol:
+1
Алаба е много талантлив :)
Изображение
[rimg]http://prikachi.com/users/megan_fox/24m.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/46/3855046n.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/864/3854864z.jpg[/rimg]
KРАЛ КАРЛЕС :!:
[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 18 апр 2012 00:18

TheBest007 написа:
Neron написа:

:lol: :lol: :lol:
+1
Алаба е много талантлив :)

Мене това момче много ме радва от както го налагат като титуляр.Много пъргав има и техника и чувство за пласиране.Голямо попадение е.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
robincska
Контакти:

Мнениеот robincska » 18 апр 2012 00:20

Брау на Бахрейн !!! Помня чи приди 10-12 гудини играха 2 гуд. подрет у ШЛ и Баррн ги би 4-2. Тугава беха най-гулемите отбори у Ивропа.
Рдвам се за днешнея резолтат. На риванша ши ги отстранити сас загуба 2:3 !!! Айде оспех !

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 18 апр 2012 00:22

Победата си е победа ... но е факт , че Реал не играха нищо . Не , че Байерн изигра някакъв фантастичен мач де . Но с 9 човека и половина толкова . Като прибавим и неадекватния Юп , реванша е непредвидим . След като подари титлата на Борусия , Робен полага невероятни усилия да НЕ ПРАВИ НИЩО на терена . Абсолютна дупка . Беше си за смяна още след 15-та минута . Ама на червенобузестия дъртак , никога няма да му стигне смелостта да смени стъклената примадона , колкото и слабо да играе . Швайнщайгер още не е готов за игра и това си пролича ... но за разлика от холандеца поне демонстрира желание . Според мен смяната трябваше да бъде Мюлер вместо Робен . Гола за Реал ще тежи на съвестта на Лам който остави 2 човека в неговата зона да стоят сами през цялата атака . Поне се реваншира с пробива при който топката уцели Гомез по най правилния начин . Самия Гомез пък изпусна най чистото положение в мача . Рибери , Алаба , Нойер и Кроос бяха над всички в този мач . Съдиите се справиха като цяло . Както писах по-горе , според мен дузпи нямаше . Обаче си мисля , че Коентрао трябваше да получи жълт картон още в началото . Абрелоа също за многото нарушения срещу Рибери . А според мен Уеб пожали Шаби Алонсо , който беше за гонене . Нарушението на Марсело беше грубо ... но не беше за червен картон .

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 18 апр 2012 00:25

Neron написа:

Гелосаният срещу германска защита винаги гледа като катерица :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 18 апр 2012 00:26

Neron написа:А видя ли ситуацията когато Роналдо и Алаба бяха 1 на 1.Португалчето прави някакви финтове с които лъжеше май само себе си Абала си протегна крака и му взе топката.Роналдо гледаше като катерица.

И Алаба и Лам не оставиха абсолютно никакъв шанс на Роналдо.Португалеца беше тотално обезличен тая вечер.Много млади и обещаващи футболисти сте събрали,Алаба и Густаво ми напълниха душата,само Гомес не ми хареса,въпреки гола му.Много желание,много раздаване,красив футбол...силно съм впечатлен от Байерн,успех на реванша!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 18 апр 2012 00:38

Santiago Munezz написа:
Neron написа:А видя ли ситуацията когато Роналдо и Алаба бяха 1 на 1.Португалчето прави някакви финтове с които лъжеше май само себе си Абала си протегна крака и му взе топката.Роналдо гледаше като катерица.

И Алаба и Лам не оставиха абсолютно никакъв шанс на Роналдо.Португалеца беше тотално обезличен тая вечер.Много млади и обещаващи футболисти сте събрали,Алаба и Густаво ми напълниха душата,само Гомес не ми хареса,въпреки гола му.Много желание,много раздаване,красив футбол...силно съм впечатлен от Байерн,успех на реванша!

Лам носи основна вина за гола на Реал , а Густаво направи много грешки . За мен играча на мача е Рибери . Кроос и Алаба събяха на много високо ниво . Нойер безпогрешен . останалите изиграха среден за възможностите им мач . Робен - пълна дупка за пореден път .

Върни се в “Байерн”