Байерн М-Манчестър Ю

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: Байерн М-Манчестър Ю

Мнениеот Boksiorcheto » 29 мар 2010 17:03

Lord of memory написа:
Boksiorcheto написа:
MuFc1878 написа:Първо ти ми кажи какъв си :mrgreen:

Ако искаш ела ще ти кажа на живо....

тихо там ве, шваба.
http://img.slate.com/media/1/123125/2158911/2159086/2159087/070221_CL_HitlerEX.jpg

Ще има пак, "they always score" и след тва "giggs with the shot....SHERI..." опа, натам го знаете перфектно.
Голям кеф ще пада, като ни падне корнер да биеме утре вечер. :lol:

Недей ми вика тихо само.... виж се къв си смешен... комплексар :mrgreen: :mrgreen: страх го е да се покаже и затва се крие зад монитора
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 29 мар 2010 17:09

тихо ве. ;)

Робен пропусна последната тренировка на Байерн
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 29 мар 2010 17:57

Lord of memory написа:тихо ве. ;)

Робен пропусна последната тренировка на Байерн

Смешен си. Дразнят ме хора,като теб - фоорумни мишоци. Като искаш ела да ми запушиш устата.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 29 мар 2010 18:01

Ти си тоя дето прави мизериите по форумите и почна да дразни.
Което доказва че си на 14, защото по разбираеми причини не мога да дойде да ти запуша устата. ;)
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 мар 2010 18:39

Много мъка има по тоя свят. Като не разбираш от дума. Много ясно,че вски ще иска победа за своя отбор и ще си пише каквото си иска... ти като се палиш си е твой проблем....
Лесно се отрапвят заплахи във форума...

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 29 мар 2010 19:10

Lord of memory написа:Ти си тоя дето прави мизериите по форумите и почна да дразни.
Което доказва че си на 14, защото по разбираеми причини не мога да дойде да ти запуша устата. ;)

На 17 съм ;). И кви мизерии съм направил,че не мога да се сетя? Не можеш да ми запушиш устата,защото не ти достигна умствен капацитет ;).

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 29 мар 2010 19:12

MuFc1878 написа:Много мъка има по тоя свят. Като не разбираш от дума. Много ясно,че вски ще иска победа за своя отбор и ще си пише каквото си иска... ти като се палиш си е твой проблем....
Лесно се отрапвят заплахи във форума...

Ми пиши си в форума на вашето отборче ;). Какво си се разписал тука? Аз пиша ли в вашия форум? А колкото до заплахите по форума,аз ги изпълнявам ;). Ама то се знае,че всеки може да си говори каквото си иска,защото ти си от София,аз от Пловдив,но попринцип аз не съм от хората,които се скатават и си мълчат ;). Всеки е отворен в форумите,но много рядко някой иска да се срещне на живо. Аз не отказвам ако е от Пловдив и ако ме дразни ;).

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 29 мар 2010 19:13

Дайте да коментираме мача,стига глупости ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 29 мар 2010 22:47

Eто и мнението на Луис ван Гаал преди мача утре:
Ариен Робен ще играе срещу Манчестър Юнайтед само ако е готов на 100%. Това призна старши треньорът на баварците Луис ван Гаал на пресконференцията преди утрешния мач.
„Нуждаем се от играч като Робен срещу Ман Юнайтед и ще опитаме всичко, но ако той не е готов на 100%, няма да играе”, заяви Ван Гаал, който не иска да рискува със здравето на звездата си. „Той не е контузен, но мускулът му е уморен”.
Ако Робен не може да играе, надеждите на Байерн ще са насочени към Франк Рибери, който се очаква да започне като титуляр. В групата за мача ще бъдат и контузените до скоро Марио Гомес и Мартин Демикелис. Докато нападателят ще остане на резервната скамейка обаче, то за Демикелис има шанс да започне като титуляр.
Ван Гаал призна, че главната цел на неговия отбор ще бъде да не допусне гол срещу Бербатов и компания. Холандецът не разкри, кой ще заеме мястото на наказания Бастиан Швайнщайгер, като сред вариантите са Демикелис, Тимошчук, Пранич и младият Алаба.

Потребителски аватар
FCBrot
Контакти:

Мнениеот FCBrot » 29 мар 2010 22:49

нз аз ще си малча...и ще кажа само че ман. мяса на отбор от 3 г.пък и по-лошо е да отпаднеш като фаворит!
Munchen ist ROT!!!

Върни се в “Байерн”