ШЛ групова фаза|Рома - Байерн Мюнхен|
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ групова фаза|Рома - Байерн Мюнхен|
Нойер е полу-човек, полу-коратак. И аз съм убеден, че е създаден в лаборатория.
Готин гиф. Жалко, че може да се каже 800 мин. изкара без гол, за да го вкара Жервиньо от засада.
- Der Führer
- Контакти:
niki87 написа:Der Führer написа:brendiboy написа:Слабо второ полувреме, но идеята на Пеп със скрита деветка с Шакири ми допадна.Боатенг е станал доста бърз.На някой друг да му хареса?
Боатенг винаги си е бил бърз ... от световното насам видимо започна да застава и на правилната позиция . Алонсо е точно на обратния полюс - много добро позициониране ... за съжаление вече е прекалено бавен и играчите на Рома просто го заобикаляха . 26-те милиона обаче продължава да е несигурен . Като цяло не мога да кажа , че дефанзивните играчи направиха добро второ полувреме . Рома създадоха 4 чисти голови положения след почивката . А Де Санктис пък носи вина за поне 4 от головете на Байерн .
Ти си нереаленКва игра очакваш да показват дефанзивните играчи при 5:0 на полувремето
А коментарите ти за Алонсо са от малоумни, по-малоумни
Де да знам ... сериозно отношение може би . Защото резултата спокойно можеше да стане 4:5 . Алонсо ... видя се нагледно колко е силен срещу бързи и повратливи играчи . На 3-4 пъти сбърка пасове , от които тръгнаха атаки на Рома ( при едната падна и гола ) ...
Колкото до останолото ... и майка ти е била малоумна че не те е абортирала , но както виждаш не я коментирам
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Robbery написа:Разочароващо представяне на Рома. Оставяха много празно място в центъра на терена и съответно и резултата беше толкова изразителен.
За феновете на Нойер:
Данке, Хер Робери!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Der Führer написа:Колкото до останолото ... и майка ти е била малоумна че не те е абортирала , но както виждаш не я коментирам
Много ниско падаш, и имаш късмет, че тва го казваш във виртуалното пространство.
Младежи 
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Der Führer
- Контакти:
MCMXIII написа:Der Führer написа:MCMXIII написа:Че умрем от Йед, че вкараха на ЛиберотоОсобено след онова спасяване срещу цръния бивш играч на Арсенал. Ману не е раждан от майка, убеден съм! Този е събиран в някаква лаборатория
![]()
А сЪга че се изокам: Пеп, що не пущи Датчанчето, бреМама му стара, беше петнанула...
Да не съм само недоволен. Убави три точки, беше красиво!
Дано Бавария и ромите се класират! Другият мач ще е различен.
Ми на ... ако Гуардиола те беше послушал да пусне датчанчето вместо "баск 2" , последния нямаше да "организра" атаката за гола на Рома
Гуем си бреСлучва се.
Честно, не очаквах такъв мач, но ще цитирам нещо от другаде:Някакъв коментатор в студиото (очевидно футболист, като го слушам как говори) оправдава Рома, щото Байерн вкарали ранен първи гол, после втори...пропусна само да каже, че после трети, четвърти и пети...този май очакваше и победа за Рома.
Аз просто исках победа, като тайно се надявах Байерн да маже с 3:0Ама то не е точно 3:0
Е той Гаджев ( въпросния коментатор ) преди да започне мача каза обясняваше как Рома имал всичко необходимо да спечели
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
niki87 написа:Der Führer написа:Колкото до останолото ... и майка ти е била малоумна че не те е абортирала , но както виждаш не я коментирам
Много ниско падаш, и имаш късмет, че тва го казваш във виртуалното пространство.
Верно ли
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Силно зглавие:
Мен лично (като фен) не ми хареса, че Байерн свали оборотите и даде възможност на домакините да дишат. Но това ще го направят 99.9 % от отборите при такъв развой. За Хьойберг вече казах.
П.П. Абре, накрая ми се видя, че и Гаудино и Роде са там на стадиона
[center]Баварски вандали изпепелиха Вечния град[/center]
Мен лично (като фен) не ми хареса, че Байерн свали оборотите и даде възможност на домакините да дишат. Но това ще го направят 99.9 % от отборите при такъв развой. За Хьойберг вече казах.
Последна промяна от MCMXIII на 22 окт 2014 07:41, променено общо 1 път.
- Der Führer
- Контакти:
MCMXIII написа:Силно зглавие:][center]Баварски вандали изпепелиха Вечния град[/center
Те това съм го пропуснал ... ама си е нормално да пътуват с отбора , даже и да не са в групата за мача.
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Честита победа на всички! Да си призная очаквах по-различен резултат. Робен заслужаваше да усети вкуса на такъв мач, както направиха част от съотборниците му през лятото. От този мач не мисля че трябва да се правят каквито и да е изводи за Рома. Няма да е зле да им изгледам някой мач в шампионата да видя за какво става въпрос. Този нападателят им Жервиньо ли е, какъв е, добро впечатление ми направи, има хъс, ама само той. Принципно аз Рома през годините не съм ги харесвал, защото не играят типичния за италианците футбол, който им носи успехи и който ги е оформил като футболна нация. Та ако италианците нямат защита, кой да има и какво трябва да имат? Всеки трябва да прави това, в което е най-добър и постоянно да се усъвършенства в него.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!