Заслужена победа за Байерн!
Съдията обаче беше слаб...
ШЛ групова фаза: Байерн Мюнхен - Манчестър Сити
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ групова фаза: Байерн Мюнхен - Манчестър Сити
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- bilyaletdinov
- Контакти:
sapio0o написа:Глупости... фаворит номер 1 е силно изказване, дори за феновете на Байерн. При Хайнкес, отборът мачкаше наред всичко с красива и резултатна игра, сега играят по-скоро грозно без капка острота и бързина в играта си.
A кой е фаворит номер 1? Реал
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- Neron
- Контакти:
Радвам се, че победихме и играта биваше що годе. Изпускаме много. Левандовски кога ще вкара? И все пак не одобрявам състава особено в защита. В стила на игра определено има подобрение спрямо миналия сезон.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
bilyaletdinov написа:sapio0o написа:Глупости... фаворит номер 1 е силно изказване, дори за феновете на Байерн. При Хайнкес, отборът мачкаше наред всичко с красива и резултатна игра, сега играят по-скоро грозно без капка острота и бързина в играта си.
A кой е фаворит номер 1? РеалБарса? Дай малко по-сериозно
Днес Байерн изпусна 5-6 чисти гола и игрово си смачка шампиона на Англия без играчи като Швайни, Рибери и Робен.
За мен основни фаворити са Реал, Барса и Челси. Започни да гледаш по-често играта на Байерн този сезон и ще разбереш защо го казвам. Смятай, щом феновете на отбора не харесват играта им, значи съм прав. Гуардиола развали много неща в отбора и ги накара да си подават повече от колкото трябва, което не е типично за германския футбол. Иначе футболистите в отбора са класа. Ако не спечели някой измежду Реал, Барса или Челси, ще е чудо поне за мен.
П.С: Този шампион на Англия е страшно плах в Европа и това води до ранните отпадания и слабите игри.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
bilyaletdinov написа:sapio0o написа:Глупости... фаворит номер 1 е силно изказване, дори за феновете на Байерн. При Хайнкес, отборът мачкаше наред всичко с красива и резултатна игра, сега играят по-скоро грозно без капка острота и бързина в играта си.
Днес Байерн изпусна 5-6 чисти гола и игрово си смачка шампиона на Англия без играчи като Швайни, Рибери и Робен.
Въпросът не е към мен, но аз смятам, че фаворитът е Реал от Мадрид. Втори е отборът на Абрамович. На този етап Бавария е просто участник с нелоши шансове. Като се върнат всички, тогава може да е друго.
П.п. Има още 29 отбора с шанс. Е, на някои е само математически
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Capitan Puyol
Осъзнавате ли че смачкахте шампиона на великата Премиършип със всичките им звезди барабар с ЯЯ Туре, а вие бяхте кажи речи с полу-резервен отбор ?
Ако Мюлер си беше вкарал положението в първата минута ония искат или не искат щяха да се поотворят малко, а вие срещу затворен противник създадохте 5-6 чисти голови положения, представям си ако им бяхте повели 1-0 още в началото какво щеше да е... Разбира се трябва да спрат тези контузии иначе всички планове на Пеп отиват на вятъра.
Ако Мюлер си беше вкарал положението в първата минута ония искат или не искат щяха да се поотворят малко, а вие срещу затворен противник създадохте 5-6 чисти голови положения, представям си ако им бяхте повели 1-0 още в началото какво щеше да е... Разбира се трябва да спрат тези контузии иначе всички планове на Пеп отиват на вятъра.
Capitan Puyol написа:Осъзнавате ли че смачкахте шампиона на великата Премиършип със всичките им звезди барабар с ЯЯ Туре, а вие бяхте кажи речи с полу-резервен отбор ?![]()
Прави ми впечатление, че редовно хвалиш Байерн напоследък. Дали не е именно, защото Гуардиола е там.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- Der Führer
- Контакти:
Отбора който искаше повече победата заслужено спечели . Боатенг би трябвало да е играч на мача . Нехарактерни пропуски за Мюлер и Левандовски . Необяснимо защо Бернат и Гьотце изкараха 90 минути . Като цяло - най-добрия мач на Байерн от началото на сезона .
Бенатия ... противоречив мач за него . Има добро заставане , приличен поглед върху играта , но влизанията му са ужасно не чисти и рискови , а от самолет се вижда , че е ощетен откъм бързина и повратливост .
Сити ... разочароващ мач за тях . Или бяха отписали мача , или съдията ги отказа да търсят нещо повече . След 20-та минута определено заиграха за Х и заслужено бяха наказани .
Аз лично от по-слаб съдия не бях гледал от мача Бразилия - Хърватска на СП .
Бенатия ... противоречив мач за него . Има добро заставане , приличен поглед върху играта , но влизанията му са ужасно не чисти и рискови , а от самолет се вижда , че е ощетен откъм бързина и повратливост .
Сити ... разочароващ мач за тях . Или бяха отписали мача , или съдията ги отказа да търсят нещо повече . След 20-та минута определено заиграха за Х и заслужено бяха наказани .
Аз лично от по-слаб съдия не бях гледал от мача Бразилия - Хърватска на СП .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
Чистите положения бяха на Мюлер и Левандовски ... други нямаше . Имаше и 2-3 спасявания на Харт на далечни удари . Байерн беше по-добрия отбор , ама да се говори за смачкване е несериозно .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Фабио Капело каза преди дни, че основните фаворити тази година са Байерн Мюнхен и Челси.. Миналата година, горе долу по това време, италианеца позна, че Реал ще спечели трофея..Класиката Гуардиола срещу Моуриньо като противоположност звучи добре, но не съм напълно съгласен с Дон Фабио.. За мен комплексността на играта, отборният дух в отборите излиза на преден план пред залитванията в прекалено концентриране към защитната или прекалено нападателната игра.. В този ред на мисли, въпреки че започват неубедително сезона, Карло Анчелоти и Реал имат потенциала да направят това, което никой дoсега от създаването на турнира през 1992-а не е правил - да го спечелят два пъти поред