ШЛ 1/8 финал реванш Байерн - Арсенал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: ШЛ 1/8 финал реванш Байерн - Арсенал
Безобразен Байерн, заслужавахме да отпаднем, много несериозно отношение ... Продължаваме, но съм доста разочарован, а за Робен нямам думи пак :Х Поздравявам Арсенал за добрата игра.

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Thomas Müller
- Контакти:
Никой ли няма да поздрави фантастичния в този мач вратар на Арсенал!! Този юнак все едно пазеше хокейна врата, направи мача на живота си!!
Thomas Müller написа:Никой ли няма да поздрави фантастичния в този мач вратар на Арсенал!! Този юнак все едно пазеше хокейна врата, направи мача на живота си!!
Определено направи мача на живота си.
Не е пазил от февруари миналата година.....
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Neron
- Контакти:
От над 15 хубави положения нито 1 гол. Това не е добре. Робен опропасти поне 4-5 чисти и после пак да не е доволен че е резерва. Харесаха ми Мартинез (който пропуска първия мач от 1/4 финалите) Буйтен и Мюлер. Само тези 3мата явно знаеха че мача е сериозен. Направи ми впечатление че почти нито една атака не мина по левия фланг. Като го няма Рибери тази зона направо я зарязваме. Определено трябва да се купи ляво крило.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Трагична игра. След този мач ще има много анализи. Иначе Робен се справи по-добре в защита, отколкото в нападение.
Трябва да се дава повече шанс за изява на Шакири. Сега като си подсигурим Шампионската титла да го вкарва Хайнкес по-често, та да трупа опит и игрова практика.
Трябва да се дава повече шанс за изява на Шакири. Сега като си подсигурим Шампионската титла да го вкарва Хайнкес по-често, та да трупа опит и игрова практика.
[center]
[/center]
[/center]Re: ШЛ 1/8 финал реванш Байерн - Арсенал
Robbery написа:Трагична игра. След този мач ще има много анализи. Иначе Робен се справи по-добре в защита, отколкото в нападение.
За Робен и аз си го мислех.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Честито класиране на всички! Много сладка загуба.
Често при подобен развой на срещата сме отпадали, счупихме каръка от домакинството на реванша, сигурен съм че и други каръци ще счупим до края на сезона, но все пак се надявам ако съперникът ни е по-сериозен за 4-финала да сме домакини в първата среща. Малко безидейни изглеждахме в атака и Робен започна много да дразни с егоизма си, при това е загубил точността на мерника си. Като цяло обаче според мен по-добре стояхме на терена и контролирахме мача въпреки резултата. Но тези 2 гола, които получихме сега, както и в мача срещу Фортуна трябва да ни бъдат сигнална лампичка и подробно да се анализира какви точно проблеми в защита са се появили, защото това е притеснителното.
По-бодро и да сритаме някой иберийски гоуемец на четвъртфинала!
По-бодро и да сритаме някой иберийски гоуемец на четвъртфинала!
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
И тук да пиша - поздрави за Арсенал, както и за техните фенове!
Не надиграха Байерн, дори мисля, че баварците контролираха играта през по-голямата част от мача, но ялови атака и ялови удари... От друга страна Арсенал си вкара два гола, които трябва да отбележим, че си изработиха, а не се възползваха от грешки в защитата на Байерн. Не много отбори правят това на Алианц-Арена!
Загубата е заслужена и навременна.
Поздрави на Арсенал, още един път!
Също така ще помоля феновете на Арсенал да не изкривяват нещата, че съдията е виновен за отпадането. Все пак - някои негови грешки - жълт за ван Буйтен срещу Жиру, имаше едно положение за засада на Арсенал, но май нямаше (макар, че нищо не излезе от атаката, така или иначе). И може би най-спорния момент - нарушението на Мартинес срещу Росицки - ако се съди по критерия на Чакър - може да се вдигне червен, макар, че на мача на Порто-Малага имаше по-груба ситуация и не беше червен...
Имаше и няколко корнера за Байерн, който съдията подмина, а нарушенията на Рамзи и най-вече Артета бяха почти всички за жълти.
Да припомним само, че в първия мач съдията спести ЧК на Артета и отсъди страшно измислен корнер, от който падна гола, така - че не съдийте са виновни.
Не надиграха Байерн, дори мисля, че баварците контролираха играта през по-голямата част от мача, но ялови атака и ялови удари... От друга страна Арсенал си вкара два гола, които трябва да отбележим, че си изработиха, а не се възползваха от грешки в защитата на Байерн. Не много отбори правят това на Алианц-Арена!
Загубата е заслужена и навременна.
Поздрави на Арсенал, още един път!
Също така ще помоля феновете на Арсенал да не изкривяват нещата, че съдията е виновен за отпадането. Все пак - някои негови грешки - жълт за ван Буйтен срещу Жиру, имаше едно положение за засада на Арсенал, но май нямаше (макар, че нищо не излезе от атаката, така или иначе). И може би най-спорния момент - нарушението на Мартинес срещу Росицки - ако се съди по критерия на Чакър - може да се вдигне червен, макар, че на мача на Порто-Малага имаше по-груба ситуация и не беше червен...
Имаше и няколко корнера за Байерн, който съдията подмина, а нарушенията на Рамзи и най-вече Артета бяха почти всички за жълти.
Да припомним само, че в първия мач съдията спести ЧК на Артета и отсъди страшно измислен корнер, от който падна гола, така - че не съдийте са виновни.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Съдията беше почти перфектен. И да е объркал 1-2 засади не мисля че е било умишлено и тенденциозно. И с картоните добре се справи, всичките му ги познах, и боя успя да предотврати. Арсенал обаче продължиха с касапските си прояви от първия мач, което не им прави чест.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!