Мнениеот dxl » 14 май 2013 14:28
Неймар избрал Байерн пред Барса
Поредния слух, около Неймар, свързващ го с Байерн. Явно Гуардиола му е голям фен. Още един такъв футболист в състава обаче ще е много. Това са Рибери, Робен, Мюлер, Шакири, Гьотце и Кроос... а и Неймар ако дойде...
Или Гуардиола ще прави чистка, засягаща Робен, Мюлер и Кроос (само за Робен съм съгласен), или мисли да прави някакви постоянни ротации.
Пък знам ли - може Гомес да бъде продаден, а Неймар да бъде нападател, в борба за поста с Манджукич. При всички положения сякаш не го искам в Байерн. Още повече, че е типичния темпераментен латинос. Ули преди време беше казал, че прекалено трудно се работи с латиноамериканци и няма да бъдат вземани такива в отбора. Е, сега имаме Луис Густаво, Рафиня, Пизаро и Данте, и като изключим Рафиня, всички други са дисциплинирани.
А иначе - ще разкараме Робен, защото има склонноста да пропилява много възможности и да не подава топката, а ще вземем Неймар...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.