Базел - Байерн Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Re: Базел - Байерн Мюнхен

Мнениеот milan199440barca » 23 фев 2012 00:36

dxl написа:ПС: Според вас дава ли се дузпа за удара срещу Олич? Според мен не, просто защото първо топката беше изчистена, чак тогава го удари в главата. При всички положения си беше опасна игра, обаче. Тоя толкова на високо си вдигна крака. :D

Няма дузпа, съдията свири перфектно. То и нямаше много нечиста игра. Футболистите на Байерн имаха достатъчно положения, но не вкараха. Базел имаха достатъчно положения и вкараха един гол. Това е. Има и реванш.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 фев 2012 00:37

Слаб мач на Байерн!Много слаб!!!

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 23 фев 2012 00:48

Сега чува ли се ехото Базел, Базел ? Да питам аз ?
Изображение[/center]

Потребителски аватар
TYR
Контакти:

Мнениеот TYR » 23 фев 2012 00:53

Rofles написа:Сега чува ли се ехото Базел, Базел ? Да питам аз ?

Какво ехо бе малък? Къде се намираш и за какво се бориш? Объркал си рейса по тийнеджърски пич. Тук коментираме шампионската лига. Лека ти нощ!
[center]Във виното имa мъдрост, в бирата - сила, а във водата - бактерии.[/center]
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/jdv1412677808y.jpg[/wrapimg]
Алкохолът не решавал проблемите… То и млякото не ги решава, ама никой не го прави на въпрос![/center]

Потребителски аватар
Nask0
Контакти:

Мнениеот Nask0 » 23 фев 2012 00:56

Явно ти още сънуваш кошмари. Никакво ехо не чувам аз... ако ни отсранят може и да чувам, но да биеш на Алианц арена не е толкова лесно, колкото да вкараш 3 гола на Олд Трафорд.
Изображение

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 23 фев 2012 01:01

Интересното, е че феновете на Юнайтед, веднага след като отпаднаха говореха много пренебрежително. Все едно са отпаднали от турнира за Плейстешън купата, а сега ще сринат форума да пишат. :D

Нека ни отстранят, първо, пък тогава говорете. Може да се видим в ЛЕ, знае ли човек. Но си е едно да отпаднеш от една от привидно най-лесните групи тази година, де... :D

Колкото до ситуацията с Олич - няма да е пряк/непряк. Нарушение в наказателното си е дузпа. В случея обаче пак казвам - имаше опасна игра, обаче първо му изчистиха топката, така че според мен няма дузпа.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 23 фев 2012 01:11

TYR написа:

Какво ехо бе малък? Къде се намираш и за какво се бориш? Объркал си рейса по тийнеджърски пич. Тук коментираме шампионската лига. Лека ти нощ!

Ей дрисльо, да не ти знае много устата! Много сте надменни бе! Не ви ли е срам поне малко? Колко години Байерн липсва от Шампионска лига, бе отворко? Да не се окаже така, че в един момент всички, присмиващи се на Юнайтед, да са вън от евротурнирите на пролет(визирам Челси, Арсенал, Байерн), а Юнайтед да си цъкат в Europa Leag! Юнайтед поне игра футбол срещу швейцарците, а немците знаем.........
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 23 фев 2012 01:15

dxl написа:Интересното, е че феновете на Юнайтед, веднага след като отпаднаха говореха много пренебрежително. Все едно са отпаднали от турнира за Плейстешън купата, а сега ще сринат форума да пишат. :D

Нека ни отстранят, първо, пък тогава говорете. Може да се видим в ЛЕ, знае ли човек. Но си е едно да отпаднеш от една от привидно най-лесните групи тази година, де... :D

Колкото до ситуацията с Олич - няма да е пряк/непряк. Нарушение в наказателното си е дузпа. В случея обаче пак казвам - имаше опасна игра, обаче първо му изчистиха топката, така че според мен няма дузпа.

Каква Лига Европа те гони? Отпаднете ли сега ви приключва участието в евротурнирите. Нали знаете - който се смее последен, се смее най-добре!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 фев 2012 01:17

Btovfan80 написа:
TYR написа:

Ей дрисльо, да не ти знае много устата! Много сте надменни бе! Не ви ли е срам поне малко? Колко години Байерн липсва от Шампионска лига, бе отворко? Да не се окаже така, че в един момент всички, присмиващи се на Юнайтед, да са вън от евротурнирите на пролет(визирам Челси, Арсенал, Байерн), а Юнайтед да си цъкат в Europa Leag! Юнайтед поне игра футбол срещу швейцарците, а немците знаем.........

Осъзнаваш ли колко се излагаш? Играли футбол :lol: :lol: :lol: Проблема ви беше, че хауърд уеб не игра ;)
Колегата TYR е прав. Тук се коментира ШЛ, за ЛЕ има други раздели.
За мача няма какво да се каже- заслужена победа за Базел. Байерн игра слабо, изпуснаха няколко пъти сами срещу вратаря и логично бяха наказани.
Има реванш, в който всичко може да стане 8-)

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 23 фев 2012 01:44

niki87 написа:Осъзнаваш ли колко се излагаш? Играли футбол :lol: :lol: :lol: Проблема ви беше, че хауърд уеб не игра ;)
Колегата TYR е прав. Тук се коментира ШЛ, за ЛЕ има други раздели.
За мача няма какво да се каже- заслужена победа за Базел. Байерн игра слабо, изпуснаха няколко пъти сами срещу вратаря и логично бяха наказани.
Има реванш, в който всичко може да стане 8-)

А ти осъзнаваш ли какви глупости пишеш? Само ми отговори на един въпрос и те оставям! Къде бяха Байерн толкова години?

Nightfate написа:

Върни се в “Байерн”