Купа на Германия: Байерн Мюнхен - Борусия Дортмунд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Купа на Германия: Байерн Мюнхен - Борусия Дортмунд
Все още има за какво да се играе, предстои решителния етап от сезона, все още има шанс Байерн да играе в Берлин!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Извади Тиаго, щото почна да куца, съвсем правилно. Пусна Робен да му даде малко минути, за да може да посъбере игрово време за другата седмица. Просто лош късмет. Ужасно развитие на нещата, за което не мисля, че трябва да се търсят виновници. Отделно и неадекватния съдия не даде чиста дузпа при 1:0.
niki87 написа:Извади Тиаго, щото почна да куца, съвсем правилно. Пусна Робен да му даде малко минути, за да може да посъбере игрово време за другата седмица. Просто лош късмет. Ужасно развитие на нещата, за което не мисля, че трябва да се търсят виновници. Отделно и неадекватния съдия не даде чиста дузпа при 1:0.
Съгласен съм, но не трябваше да сменя Тиаго за Робен, Мюлер за Робен да, но Тиаго не трябваше, след тая смяна Борусия се разиграха...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
MCMXIII написа:Приятели на Байерн във форума и фенове които че присъстват на АА- "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate" или „Надежда всяка тука оставете, вие, що пристъпвате тук“. Вайденфелер няма да варди за Дортмунд, та вижте дали Бавария има равен, когато пази Лангерак
Лангерак
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Neron
- Контакти:
С такава игра Барселона освен да ги уморим от смях не виждам какво друго ще направим. Отново играчи на нетипични за тях постове, малоумна схема, тотален провал при смените и трагични дузпи. Все повече си мисля, че убедителните ни мачове, които на сезон вече се свеждат до няколко са плод на някакъв проблясък и реално нивото ни е много по-ниско.
Пенка трябва да остане и то с много условия ако евентуално спечелим ШЛ, но вече не мисля, че ще се сбъдне.
Пенка трябва да остане и то с много условия ако евентуално спечелим ШЛ, но вече не мисля, че ще се сбъдне.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:С такава игра Барселона освен да ги уморим от смях не виждам какво друго ще направим.
До към 65 минута Дортмунд не знаеха къде се намират, а резултата можеше да е 3:0, ако не беше съдията...
- Neron
- Контакти:
HoUs4oOL написа:Neron написа:С такава игра Барселона освен да ги уморим от смях не виждам какво друго ще направим.
До към 65 минута Дортмунд не знаеха къде се намират, а резултата можеше да е 3:0, ако не беше съдията...
Реално имахме 2-3 чисти положения. Ако толкова е повод за гордост срещу средняк в Германия и то като домакини работата не е добре. Нойер също ни извади поне 2 пъти и благодарение на него дори стигнахме дузпите, защото последните минути бяхме тотално опълчение.
Утре като разберем, че Робен ще играе на есен ще добавим черешката на тортата от днешния резил.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Младежи, има и такива мачове. Щом Либерото изпущи дузпа, значи Съдбата го е свирила по свой вкус. Сякаш след 70- а минута момчетата дръпнаха ръчната.
Вайзер много ме радваше през мача, та за 108 път ще кажа, че ще ме яд за него.
Браво на Дортмунд. Дано утрепат автовозите на финала!
Вайзер много ме радваше през мача, та за 108 път ще кажа, че ще ме яд за него.
Браво на Дортмунд. Дано утрепат автовозите на финала!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Der Führer
- Контакти:
niki87 написа:Извади Тиаго, щото почна да куца, съвсем правилно. Пусна Робен да му даде малко минути, за да може да посъбере игрово време за другата седмица. Просто лош късмет. Ужасно развитие на нещата, за което не мисля, че трябва да се търсят виновници. Отделно и неадекватния съдия не даде чиста дузпа при 1:0.
По мое мнение Робен въобще не беше готов за игра - самото му поведение на терена беше такова ... а мача далеч не беше решен , че да го пусне да се поразтъпче . Алкантара свърши въздуха още в края на първото полувреме , не мисля че има контузия . Просто ритна Гюндоган с неправилната част на крака си
Дузпата ... 100 % , но в случая , съдията показа еднакъв критерий ... преди това имаше 3-4 пъти когато играчи на Байерн играха с ръка и не свири нищо . От друга страна изгони Кампл ( съвсем правилно ) за точно 2 нарушения , но пожали Алонсо .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Не съм съгласен. Абсолютно неадекватни смени. С Робен не трябваше да се рискува, докато не е здрав поне на 300%. Играчът, който трябваше задължително да влезе, след като бяха извадени Тиаго и Мюлер се казва Себастиян Роде. Във всички мачове досега той раздвижи играта ни в атака, а сега след смените се случи точно обратното.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!