ШЛ групова фаза|Рома - Байерн Мюнхен|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Re: ШЛ групова фаза|Рома - Байерн Мюнхен|

Мнениеот brendiboy » 21 окт 2014 23:39

Слабо второ полувреме, но идеята на Пеп със скрита деветка с Шакири ми допадна.Боатенг е станал доста бърз. :o На някой друг да му хареса?

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 21 окт 2014 23:39

daniel875 написа:Само че "Рома" не е "Милан", както искаше да каже Мисов. Откога римляните са голям отбор? Коментаторът изобщо не знае какви глупости говори. Два големи отбора :shock:
Напълно нормален резултат. Един случайно попаднал отбор в турнира срещу световен колос - това е.

Това само може да покаже какво е нивото на италианския клубен футбол ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 21 окт 2014 23:46

brendiboy написа:Слабо второ полувреме, но идеята на Пеп със скрита деветка с Шакири ми допадна.Боатенг е станал доста бърз. :o На някой друг да му хареса?

Боатенг винаги си е бил бърз ... от световното насам видимо започна да застава и на правилната позиция . Алонсо е точно на обратния полюс - много добро позициониране ... за съжаление вече е прекалено бавен и играчите на Рома просто го заобикаляха . 26-те милиона обаче продължава да е несигурен . Като цяло не мога да кажа , че дефанзивните играчи направиха добро второ полувреме . Рома създадоха 4 чисти голови положения след почивката . А Де Санктис пък носи вина за поне 4 от головете на Байерн .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 21 окт 2014 23:47

Много много добра игра. Дано отбора играе в този стил винаги. Направихме под 400 паса, но вкарахме 7 и изтървахме поне още 3-4 чисти гола. Нямам забележки към Гуардиола, но искам да виждам Роде да играе. Жалко само за допуснатия гол...
Честита красива победа!
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 21 окт 2014 23:47

Че умрем от Йед, че вкараха на Либерото :evil: Особено след онова спасяване срещу цръния бивш играч на Арсенал. Ману не е раждан от майка, убеден съм! Този е събиран в някаква лаборатория :idea:
А сЪга че се изокам: Пеп, що не пущи Датчанчето, бре :roll: Мама му стара, беше петнанула...

Да не съм само недоволен. Убави три точки, беше красиво!

Дано Бавария и ромите се класират! Другият мач ще е различен.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 21 окт 2014 23:48

Писах след мача с ЦСКА Москва, че предстоящите мачове с Рома са сигурни 6 точки, но не съм очаквал, че италианците ще си позволят да оставят Байерн да играе така както иска.. ''Като на тренировка'' ;) Недопустимо е да се оставят такива свободни пространства на отбор, който жадува за тях и обожава да се възползва.. Без никаква преса, без мотивация.. Руди Гарсия записа голяма черна точка в кариерата си като треньор, защото позволи отборът му да бъде надигран по най-наивен начин.. Байерн, от друга страна, започва да набира скорост 8-) Най-силната форма обаче трябва да се достигне след февруари, за да се гонят високите цели :idea:
Последна промяна от CSKA69 на 21 окт 2014 23:49, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 21 окт 2014 23:49

Der Führer написа:
brendiboy написа:Слабо второ полувреме, но идеята на Пеп със скрита деветка с Шакири ми допадна.Боатенг е станал доста бърз. :o На някой друг да му хареса?

Боатенг винаги си е бил бърз ... от световното насам видимо започна да застава и на правилната позиция . Алонсо е точно на обратния полюс - много добро позициониране ... за съжаление вече е прекалено бавен и играчите на Рома просто го заобикаляха . 26-те милиона обаче продължава да е несигурен . Като цяло не мога да кажа , че дефанзивните играчи направиха добро второ полувреме . Рома създадоха 4 чисти голови положения след почивката . А Де Санктис пък носи вина за поне 4 от головете на Байерн .

Ти си нереален Изображение Ква игра очакваш да показват дефанзивните играчи при 5:0 на полувремето Изображение А коментарите ти за Алонсо са от малоумни, по-малоумни Изображение

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 21 окт 2014 23:53

MCMXIII написа:Че умрем от Йед, че вкараха на Либерото :evil: Особено след онова спасяване срещу цръния бивш играч на Арсенал. Ману не е раждан от майка, убеден съм! Този е събиран в някаква лаборатория :idea:
А сЪга че се изокам: Пеп, що не пущи Датчанчето, бре :roll: Мама му стара, беше петнанула...

Ми на ... ако Гуардиола те беше послушал да пусне датчанчето вместо "баск 2" , последния нямаше да "организра" атаката за гола на Рома 8-)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 21 окт 2014 23:56

Разочароващо представяне на Рома. Оставяха много празно място в центъра на терена и съответно и резултата беше толкова изразителен.

За феновете на Нойер:

Изображение
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 22 окт 2014 00:01

Der Führer написа:
MCMXIII написа:Че умрем от Йед, че вкараха на Либерото :evil: Особено след онова спасяване срещу цръния бивш играч на Арсенал. Ману не е раждан от майка, убеден съм! Този е събиран в някаква лаборатория :idea:

Ми на ... ако Гуардиола те беше послушал да пусне датчанчето вместо "баск 2" , последния нямаше да "организра" атаката за гола на Рома 8-)

Гуем си бре :) Случва се.
Честно, не очаквах такъв мач, но ще цитирам нещо от другаде:
Някакъв коментатор в студиото (очевидно футболист, като го слушам как говори) оправдава Рома, щото Байерн вкарали ранен първи гол, после втори...пропусна само да каже, че после трети, четвърти и пети...този май очакваше и победа за Рома.

Аз просто исках победа, като тайно се надявах Байерн да маже с 3:0 :!: Ама то не е точно 3:0 :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Байерн”