Слабо първо полувреме,но през второто се стегнаха!
Много добро включване на Гьотце.
Бундеслига: 13- и кръг, ДОРТМУНД - БАЙЕРН
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бундеслига: 13- и кръг, ДОРТМУНД - БАЙЕРН
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- bilyaletdinov
- Контакти:
Der Führer написа:А ... ако Гуардиола продължава да чупи тъпомера с неадекватни експерименти ( както днес през първото полувреме ) все някъде стомната ще се счупи . Днес Нойер го спаси от загуба .
Доста тъпо парче си! Гуардиола и Байерн разпраха и взеха всички мачове с т.нар. големи съперници. Отборът е водач в класирането си в Германия без загубен мач, има само победи в ШЛ, ама на бургския разбирач не му харесва Пеп и това е. Евала

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- Der Führer
- Контакти:
daniel875 написа:Der Führer написа:bilyaletdinov написа:Слабо или по-скоро предпазливо полувреме за Байерн, а след почивката небето се срина над Дортмунд. Доста трудно ще някой да спре Пеп и Байерн от нов требъл.
А ... ако Гуардиола продължава да чупи тъпомера с неадекватни експерименти ( както днес през първото полувреме ) все някъде стомната ще се счупи . Днес Нойер го спаси от загуба .
В Германия от години "Байерн" няма никаква конкуренция. Проблемите, които го спохождат, си ги причинява сам. Дали умишлено, или не е така, времето ще покаже. За мен баварците не желаят от време на време да се борят за първото място и затова шампионът е различен.
Доктора се притесняваше от "Борусия", но днес нагледно се видя, че този отбор е напълно различен отпреди три сезона. че дори и само преди няколко месеца. Не само контузиите създават проблеми. Вече има едни сериозни очаквания, които не могат да бъдат изпълнени. Вестфалци не могат да се справят с повече напрежение. В годините, когато ставаха шампион, при това напълно заслужено, бяха доминант в Германия, но в Европа![]()
И все пак двойката централни защитници да ги няма е голям проблем. Другите отсъстващи не бива да се преекспонират. Мхитарян не е нещо особено, както и Фрийдрих. Вратарят също не е висша класа, но имаше късмет в дълъг период от време. Да сравняваме Каан с Вайденфелер, дори и дортмунци да бяха спечелили финала през май, щеше да е несериозно поне за мен.
Титлата беше ясна от първия кръг. На мен лично ми се искаше гостите да загубят заради интригата, а не заради действителните възможности на двата тима.
Не мога да се съглася ... стабилната защита създава стабилност в целия отбор . На практика в защита на Дортмунд днес играха Гроскройц който е халф , Дурм - също халф , Фридрих който няма официален мач от няколко месеца и резервата Сократис ( не мога да му запомня фамилията

вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Der Führer написа:А ... ако Гуардиола продължава да чупи тъпомера с неадекватни експерименти ( както днес през първото полувреме ) все някъде стомната ще се счупи . Днес Нойер го спаси от загуба .
Доста тъпо парче си! Гуардиола и Байерн разпраха и взеха всички мачове с т.нар. големи съперници. Отборът е водач в класирането си в Германия без загубен мач, има само победи в ШЛ, ама на бургския разбирач не му харесва Пеп и това е. Евала![]()
В следващия мач да очаквам бели кърпички на Алианц Арена?
И кой са големите съперници ... ЦСКА Москва и Виктория Пилзен ли ? Или "грандовете" Наполи и Ман Сити . В Бундеслигата днес беше втория сериозен мач срещу - половин Борусия . Предния беше хикса с Леверкузен . В другите сериозни мача - Челси не беше надигран , макар и доста време с човек по-малко , а за суперкупата на Германия Байерн беше размазан от Дортмунд . Може и да няма загуба в Бундеслигата и ШЛ ... това не означава отбора играе добре . Дори и днес първото полувреме нищо не показа . Играта потръгна след като Мартинез беше върнат като дефанзивен халф .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Neron
- Контакти:
Тези думи Вацке: Байерн просто реши, че вече спира да губи явно са били изключително точни.
Между другото да добавим че това беше 38ми пореден мач в Бундеслигата без загуба.
Между другото да добавим че това беше 38ми пореден мач в Бундеслигата без загуба.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Хубава победа, но нека не се заблуждаваме. А и отборът на Борусия има много контузени футболисти.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Neron написа:Между другото да добавим че това беше 38ми пореден мач в Бундеслигата без загуба.
Бива

Мачът не мога да го коментирам, защото не внимавах много. Все пак 3:0...
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
"Борусия" има поне десет пъти по - малък бюджет може би от "Байерн". За какво сравнение говорим? Вестфалци нямат резерви, това е очевидно. Стига с тези оправдания с контузии и съдии! По принцип може би е вярно да се отдава значение на тези фактори, но това е голяма заблуда. Истината е, че гостите могат да изкарат три отбора без проблем, а домакините от снощния мач най - много, ако всички са здрави, един и няколко резерви. Не може да се сравняват в никакъв случай двата отбора, пак да кажа.
Има и друго, че два тежки мача се играят трудно за три дни, дори май другата седмица "Борусия" гостува на пряк конкурент за челото. Не съм сигурен, но ако е така, положението е доста сериозно. Истината е, че този отбор има доста силни единици, но не може да се бори на два фронта. Последното се свързва и с класа.
Има и друго, че два тежки мача се играят трудно за три дни, дори май другата седмица "Борусия" гостува на пряк конкурент за челото. Не съм сигурен, но ако е така, положението е доста сериозно. Истината е, че този отбор има доста силни единици, но не може да се бори на два фронта. Последното се свързва и с класа.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Първото нещо, което Робен каза, като му вземаха интервю след мача, бе да поздрави Дортмунд!
Иначе - както всички по-сериозни мачове на Байрн през този сезон - на приливи и отливи. Мисля, че това се дължи на идеята на Пеп за позиционен футбол и постоянни, понякога безсмислени пасове на 2-3 метра.
Иначе - както всички по-сериозни мачове на Байрн през този сезон - на приливи и отливи. Мисля, че това се дължи на идеята на Пеп за позиционен футбол и постоянни, понякога безсмислени пасове на 2-3 метра.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
dxl написа:Първото нещо, което Робен каза, като му вземаха интервю след мача, бе да поздрави Дортмунд!
Какво значение има играта, след като победите са факт? По принцип тя е важна, но в дербитата са по - важни резултатите, индивидуалните качества. "Милан" доста пъти в последните години печелеше срещу "Байерн" заради проблясъците на даден футболист, а не заради невероятен футбол. Спомням мача, в който крайният резултат беше 4:1. Той можеше да завърши и с победа за гостите, но ефективността на Пипо беше убийствена.
Каквото и да си говорим, нямаш ли късмет, не ставаш за нищо.
Мисля, че баварците от доста време нямаха такава категорична победа в Дортмунд. Колкото и да са симпатични вестфалци, без пари не става. Опитаха, постигнаха резултати с развитието на школата, купиха млади и талантливи играчи, но нямат класата на великия клуб.
Последна промяна от daniel875 на 24 ное 2013 16:52, променено общо 3 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!