Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот doktora25 » 27 дек 2013 13:02

MCMXIII написа:Мисля, че така е по- добре за всички. Момчето ще се развива в един добър отбор и накрая ако отново впечатли ФЦБ, може да се върне в Мюнхен. Наемът му е до 30.06.2013 г.
Успех на Кирхоф в Шалке 04!

Според мен това с наемите е много добра практика. Талантливите юноши и други млади играчи, които не получават достатъчно шансове да играят е най-добре да се обиграват в други отбори от Първа бундеслига, където ще са титуляри. На мнение съм, че същото трябва да се случи и с Щарке. В 2-3 мача, в които съм го наблюдавал не ми се стори особено стабилен и не мисля че можем да сме спокойни ако за някой решителен мач от ШЛ Нойер се контузи. Според мен трябва да вземем за резерва някой опитен вратар с много дълъг стаж в БЛ като например Хилдебранд или Вийзе. Добрият пример който имаме е с Бут, а лошият - с Рензинг.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 27 дек 2013 13:16

За Щарке си прав, но аз не съм убеден, че Вийзе и Хилдебранд са по- стабилни от него в момента. Остава да се молим, Ману Нойер да не се контузва или да получава наказания.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 27 дек 2013 13:47

Може и така да е. Аз проверих какво е положението с тях: пратени са в по-малки отбори и са записали малко игрови минути от началото на сезона. Не знам каква е причината, вероятно контузии, но класният играч си остава такъв, а аз имам много добри спомени от техните изяви. Има и други вратари, но аз самият не съм им гледал достатъчно мачове или по-скоро не ме е впечатлил някой конкретен, за да го препоръчам. Иначе Адлер не ми харесва.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 27 дек 2013 14:01

На мен ми харесват Бернд Лено от Леверкузен и Марк-Андре тер Стеген от Гладбах, ама няма как да дойдат резерви на по 21 години ;)

Все пак БАЙЕРН си има и Лукас Раедер на 19 години, който пази в БАЙЕРН II. Момчето има 13 мача за втория отбор с 5 чисти мрежи. Може би той е бъдещето.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 27 дек 2013 14:24

[center]Франк Рибери и ръководството отказал оферти на няколко супербогати отбора за да остане в БАЙЕРН.[/center]

Откакто съм в Мюнхен, за мен постъпваха оферти от Барселона, Реал Мадрид, Челси, Манчестър Юнайтед и Интер.

цък

Адмирирам! У Мюнхен е по- убаво.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 27 дек 2013 14:51

MCMXIII написа:
[center]Франк Рибери и ръководството отказал оферти на няколко супербогати отбора за да остане в БАЙЕРН.[/center]

Откакто съм в Мюнхен, за мен постъпваха оферти от Барселона, Реал Мадрид, Челси, Манчестър Юнайтед и Интер.

цък

Адмирирам! У Мюнхен е по- убаво.

Мюнхен е много 'убав град за живеене, да не кажа най-хубавия град по мое мнение в Европа. Хем е спокойно, хем не е и като провинциално българско градче, чиито център след 19:00 опустява. И да не забравяме Октоберфест :!: :!:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 27 дек 2013 15:10

MCMXIII написа:На мен ми харесват Бернд Лено от Леверкузен и Марк-Андре тер Стеген от Гладбах, ама няма как да дойдат резерви на по 21 години ;)

Все пак БАЙЕРН си има и Лукас Раедер на 19 години, който пази в БАЙЕРН II. Момчето има 13 мача за втория отбор с 5 чисти мрежи. Може би той е бъдещето.

Като се замисля и Диего Беналио не е лош като вариант, но той в момента играе в отбор, който се бори за ШЛ и е малко гадно да го обезкръвяваме.

Може би най-важното през зимата е да се подсилим с централен защитник, защото на Ван Буйтен не можем да разчитаме в средносрочен план, Бадщубер не се знае кога и как ще навлезе във форма, а освен тях имаме само двама.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 27 дек 2013 16:04

Входящи трансфери в БАЙЕРН ще има през лятото. Евентуално ;) Зимата ще е скука :|
Медиите все ще измислят нещо :) Убеден съм!
П.П Бадщубер ще се върне през юни догодина.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 27 дек 2013 22:30

Няма да е съвсем скука през зимата все пак се очаква Левандовски да изплюе тухлата и да каже къде ще играе от лятото.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 28 дек 2013 10:12

Весело посрещане на НГ баварци. Пожелавам ви тя да бъде поне толкова успешна за Байерн колкото предходната.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Байерн”