Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
Жребий, като жребий. Мисля, че Байерн има по-добрите аргументи да се класира и се надявам това да се случи.
Ами за мен шансовете са 50:50 към днешна дата. Така или иначе вероятността да се паднем с тях по пътя към титлата е доста голяма и може би най-подходящият момент е сега, защото:
-Формата ни от началото на полусезона върви възходящо, докато при тях не е така.
-В момента те трябва да хвърлят много повече сили в шампионата от нас, а и може би това е годината от последните няколко, в която желаят титлата на Испания най-силно;
-Основният им реализатор не е в желаната форма, за разлика от нашия, както и нападателите им като цяло;
-В защитата ги превъзхождаме определено (макар че ние нямаме защитник, който решава редица завързани мачове, а те имат);
-Превъзходство на треньорския пост с оглед опита;
-Преимущество на вратарския пост;
Козовете на Реал са в следната посока:
-превъзходство в халфовата линия - може би в момента имат най-силната в света, докато ние имаме редица проблеми, които се стараем да минимизираме
-малко по-дълга резервна скамейка и по-добра балансираност; ние сме зависими от играта на 4-ма-5-ма, в напреднала възраст повечето, и вариант Бе за жокер или равностойна смяна от пейката нямаме
-аз разлика между Реал на Анчелоти и Реал на Зидан не се наемам да посочвам (феновете на отбора трябва да имат думата по въпроса), но бих казал (максимално обективно, безпристрастно и с неудовлетворение) че Реал (2014-2016) бе по-силен от Байерн (2014-2016), което само по себе си е преимущество. Ние вървим нагоре, но кой докъде е стигнал това ще покажат предстоящите мачове.
Аз обаче не виждам този сезон като преходен в изграждането на "Новия Байерн". Ние на практика в момента сме зависими от играта както казах на 4-ма-5-ма от "Стария" и ако разчитахме основно на по-младите със сигурност нямаше да стигнем до тази фаза на турнира. И именно поради тази причина аз виждам в този сезон последен шанс най-големите имена през изминалото десетилетие да завоюват още един заслужен трофей. Да, разбира се, преходът почти никога не се случва плавно и безболезнено и в неговото начало рядко се постигат успехи, ако ние съумеем да постигнем това ще е нещо забележително.
-Формата ни от началото на полусезона върви възходящо, докато при тях не е така.
-В момента те трябва да хвърлят много повече сили в шампионата от нас, а и може би това е годината от последните няколко, в която желаят титлата на Испания най-силно;
-Основният им реализатор не е в желаната форма, за разлика от нашия, както и нападателите им като цяло;
-В защитата ги превъзхождаме определено (макар че ние нямаме защитник, който решава редица завързани мачове, а те имат);
-превъзходство в халфовата линия - може би в момента имат най-силната в света, докато ние имаме редица проблеми, които се стараем да минимизираме
-малко по-дълга резервна скамейка и по-добра балансираност; ние сме зависими от играта на 4-ма-5-ма, в напреднала възраст повечето, и вариант Бе за жокер или равностойна смяна от пейката нямаме
-аз разлика между Реал на Анчелоти и Реал на Зидан не се наемам да посочвам (феновете на отбора трябва да имат думата по въпроса), но бих казал (максимално обективно, безпристрастно и с неудовлетворение) че Реал (2014-2016) бе по-силен от Байерн (2014-2016), което само по себе си е преимущество. Ние вървим нагоре, но кой докъде е стигнал това ще покажат предстоящите мачове.
Аз обаче не виждам този сезон като преходен в изграждането на "Новия Байерн". Ние на практика в момента сме зависими от играта както казах на 4-ма-5-ма от "Стария" и ако разчитахме основно на по-младите със сигурност нямаше да стигнем до тази фаза на турнира. И именно поради тази причина аз виждам в този сезон последен шанс най-големите имена през изминалото десетилетие да завоюват още един заслужен трофей. Да, разбира се, преходът почти никога не се случва плавно и безболезнено и в неговото начало рядко се постигат успехи, ако ние съумеем да постигнем това ще е нещо забележително.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- Neron
- Контакти:
Ако има някой, който да знае как да победи точно този отбор на Реал това е Анчелоти. Очаквам много завързани мачове и до последно няма да се знае кой ще продължи. Това трябваше да е финал.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
doktora25 написа:Ами за мен шансовете са 50:50 към днешна дата. Така или иначе вероятността да се паднем с тях по пътя към титлата е доста голяма и може би най-подходящият момент е сега, защото:
За почти всичко съм съгласен но,колкото и да се кефите на Нойер,не мисля че е по-добър от Навас.
Друго е че Навас не е в много добра форма в момента,но все пак.
Навас миналия сезон,извади адски много голове.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Не, не, Нойер си е доста по-добър и преди всичко постоянен на фона на Навас, но си е хайпнат, няма спор. Просто медийното пространство има нужда да пише и за играчи на Байерн. Изпуснаха питомното с Рибери и Робен заради Меси и Роналдо, в халфовата линия имаш Модрич и Иниеста и остава вратарския пост. По едно време пробваха с Алаба, но Марсело си е Марсело.
Иначе в момента Байерн има по-добър нападател от Реал (а може би и от Барса), по-добри крила, както и по-добре функционираща защита. Не толкова като сравнение между бранители, а цялостна постройка в защитен план. Реал компенсира с по-добри бекове и халфова линия. Но това са само приказки. Всичко ще се реши на терена.
Иначе в момента Байерн има по-добър нападател от Реал (а може би и от Барса), по-добри крила, както и по-добре функционираща защита. Не толкова като сравнение между бранители, а цялостна постройка в защитен план. Реал компенсира с по-добри бекове и халфова линия. Но това са само приказки. Всичко ще се реши на терена.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
rmfan5 написа:За почти всичко съм съгласен но,колкото и да се кефите на Нойер,не мисля че е по-добър от Навас.
Друго е че Навас не е в много добра форма в момента,но все пак.
Навас миналия сезон,извади адски много голове.
Така си мислиш, защото смяташ Нойер само за вратар. Той освен че е вратар, и то най- добрият, е повече от това.
sapio0o написа:Не, не, Нойер си е доста по-добър и преди всичко постоянен на фона на Навас, но си е хайпнат, няма спор. Просто медийното пространство има нужда да пише и за играчи на Байерн. Изпуснаха питомното с Рибери и Робен заради Меси и Роналдо, в халфовата линия имаш Модрич и Иниеста и остава вратарския пост. По едно време пробваха с Алаба, но Марсело си е Марсело.
Тоя Марсело дори не го викат понякога в Бразилия. Те толкова е по- добър от Алпийската гордост.
Ама щом ти Аресва, ти пожелавам да се запознаеш с него!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Тоя Марсело дори не го викат понякога в Бразилия.
Ето защо значи са им такива резултатите от 2002 насам.
Впрочем, и това го пишеш за n-ти път.

Отсега мога да ти кажа и какво ще споделиш в темата за мача с Реал: Мачът е 1х2, разбира се. Ако Бавария даде 120% от себе си, ще ликува.

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Разбира се. Ако кажа, Бавария ще ги сцепи и сгреша- проблем. Че ми се смеят много.
Ако напиша- РМ са по- добри, все едно някой го е страх. Затова шаблончета и пЦуванье извън ефира на воля
Нали си чул за политкоректност.
Я прочети каво са казали всички след жребия и ми кажи, казали ли нещо различно от 1Х2 (50:50).
Ако напиша- РМ са по- добри, все едно някой го е страх. Затова шаблончета и пЦуванье извън ефира на воля

Я прочети каво са казали всички след жребия и ми кажи, казали ли нещо различно от 1Х2 (50:50).
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Der Führer
- Контакти:
doktora25 написа:Аз обаче не виждам този сезон като преходен в изграждането на "Новия Байерн". Ние на практика в момента сме зависими от играта както казах на 4-ма-5-ма от "Стария" и ако разчитахме основно на по-младите със сигурност нямаше да стигнем до тази фаза на турнира. И именно поради тази причина аз виждам в този сезон последен шанс най-големите имена през изминалото десетилетие да завоюват още един заслужен трофей. Да, разбира се, преходът почти никога не се случва плавно и безболезнено и в неговото начало рядко се постигат успехи, ако ние съумеем да постигнем това ще е нещо забележително.
Преходен на означава непременно отписан сезон . Плавния преход в Байерн беше прекъснат с освобождаването на Хайнкес , след което бяха загубени 3 години , ключови играчи и 150 млн евро в един противоречив експеримент . В резултат на който Анчелоти се оказа този сезон с вързани ръце , откъм възможност за сериозни промени . Да - вече е наясно кои играчи биха му свършили работа занапред . Това че и в момента Байерн разчита основно на играчи отпреди 5-6 години , може да е единствено атестат за работата на Ван Гаал и Хайнкес ... и плод на 4 годишна безумна селекция ( с 1-2 изключения ) . Именно заради тази селекция , от по-младите играчи нищо не може да се очаква ... защото , ако на 25 години един играч не е разгърнал потенциала си , то явно това му са възможностите . В следващите 2 сезона , Анчелоти практически трябва да направи пълна промяна в Байерн .Тази година Алонсо и Лам приключват с футбола , Рибери и Робен играят може би последния си сезон на високо ниво , Видал става на 30 , а Хумелс , Боатенг и Левандовски на 29 . Нойер също е на 30 , но да приемем че може да е на това ниво още 4-5 години .
Същевременно , от младите играчи , единствен Зюле има безспорни качества ... И Коман ( ако остане ) , и Кимих , и Санчес имат много да се доказват . Към този момент съм крайно скептичен и за тримата . Затова и твърдя , че Горецка , Хенрикс , Брант и Гнабри трябва да се приоритетни цели в следващите 2 години . Плюс поне 2-3 играча на възраст около 25 години от много висока класа . Примерно - Хамес , Иско , Бернардески , Рикардо Родригес
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Горецка, Брант, Хенрикс... Същото като Отъл, Лел, Бравхайд. Добре че не зависи от тебе селекцията, че Байерн ще стане отбор за ЛЕ.