Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Der Führer
- Контакти:
Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
Кимих бил недоволен че е резерва ... мисля че не трябва да има недоволни и нещастни играчи ( Дъгласчо ) в отбора . Панделка , етикетче и еднопосочен билет към по-щастлива дестинация . 

вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Съгласен съм. Пълно е с клубове, дето ще ги ощастливят. И все пак мисля, че Кимих няма да стои дълго намръщен в Мюнхен.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Neron
- Контакти:
Мноу добре стана, че се отървахме от Пена. Да си го дундуркат в Сити колкото искат.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Какво мислите за жребия? Освен разбира се, че ни се падна един от най-трудните варианти за 1/4 финал. Както и на тях, де.
Жребиятт не е мечтан за Бавария, но така е отредила съдбата. Мисля, че играчите раздадат ли се на 120 %, ще се ликува накрая. Спомням си как през 2012- а, един пич не можеше да повярва, че РМ "отпаднало от отбор чийто ляв бек е Алаба."
Ей, Богу!!! Якото е, че му запомни името. 2014- а, не си я спомням, хич
Лично аз мога да почна с псуването на Реал от Мадрид от сега, но съм възпитан и че пропущом.

Лично аз мога да почна с псуването на Реал от Мадрид от сега, но съм възпитан и че пропущом.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Der Führer
- Контакти:
За жребия ... мисля че УЕФА от много години се опитва някак да добута нещата до "Ел Класико" на финала в ШЛ . Конкретно за сблъсъка - все някога големите отбори трябва да се срещнат . Лично за мен - за Байерн им по-голям шанс срещу Реал в два мача , отколкото в един .
Реал на Анчелоти беше по-силен отбор , отколкото Реал на Зидан . А Байерн на Анчелоти играе много по-правилно и е с една идея по-силен от Байерн на Гуардиола . Остава да разберем , кой от двата гранда ще е в по-добра форма .
Реал на Анчелоти беше по-силен отбор , отколкото Реал на Зидан . А Байерн на Анчелоти играе много по-правилно и е с една идея по-силен от Байерн на Гуардиола . Остава да разберем , кой от двата гранда ще е в по-добра форма .
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Якото е, че му запомни името.
Нормално, след онази дузпа.

За развоя, шансовете на Реал са също толкова големи, колкото тези на Байерн от Мюнхен. Нека по-добрият победи.
Реал на Анчелоти беше по-силен отбор , отколкото Реал на Зидан
Мне. Но пък когато ви срещнахме през 2014 формата на отбора бе в пъти по-добра от тази в момента. Остава да видим какво ще се случи след месец, макар че честно казано не очаквам много на фона на програмата на отбора. За 15 дни играем с вас два пъти, Атлетико и Барса.
За жребия ... мисля че УЕФА от много години се опитва някак да добута нещата до "Ел Класико" на финала в ШЛ .
Чак пък от много.. При все, че двата отбора имат четири срещи в КЕШ/ШЛ и три от тях на полуфинал.

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Реал на Анчелоти не е по-силен от сегашния Реал. Зидан постигна забележителен баланс в играта на тима, мисля, че Реал може да противодейства на всеки стил на игра, прилаган в модерния футбол, докато през 2014-а беше просто превъзходен контраатакуващ отбор. По-комплексен, по-опитен и играещ със самочувствие отбор на Реал имаме сега. Задачата пред Анчелоти е доста тежка 

[/offtopic]sapio0o написа:[offtopic]Якото е, че му запомни името.
Нормално, след онази дузпа.Как не му счупи тогава ръката Ди Мария, не знам. Между другото това за фена и Алаба го повтаряш за n-ти път. Как не ти омръзна?
Кажи поне кой е тоя фен.
[offtopic]Аватарът му бше снимка със Сашо Диков.[/offtopic]
- Der Führer
- Контакти:
Не споря - вие си познавате отбора по-добре . Сегашния Реал е по пропусклив ( май нямате суха мрежа в ШЛ ) . И за мен с Ди Мария бяхте по-вариативни . Но пък го нямаше Кроос . А както е писал колегата по-горе ... Работата пред Анчелоти не е по-тежка от тази пред Зидан . Разликата е , че тази година никой не очаква от Анчелоти да вдигне ушатата. Този и следващия сезон са преходни в изграждането на "новия Байерн" . Сигурното е , че тази година Байерн е в по-добра форма от предходните 3 по същото време .
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...