Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот Der Führer » 11 мар 2017 20:42

MCMXIII написа:Лично аз съм любопитен да видя отбора в следния състав:
Бовария 2017/2018: Нойер - Кимих, Хумелс, Боата, Алаба - Мартинес, Тиаго - Робен, Мюлер, Рибери - Левака.
Относно състава съм убеден в 2 неща. 1. Никога няма да видя тези, така подредени. 2. Че Анчелоти разбира футбола повече от мен.
П.п. Шибнах Кимих ДБ, оти не е по- слаб от Рафиня, а требе до 2 години да е твърд титуляр. Т.е. визионер съм :)

Докато сме на визионерска вълна , аз много искам да видя отбора в следния вид , след 1-2 години :
Нойер - Хенрикс , Зюле , Хумелс , Родригес - Горецка , Мартинес , Алаба - Брант ( Гнабри ), Левандовски , Мюлер
Колкото до Кимих - дано някой или нещо избие от главата на Румениге идеята да натиска Анчелоти да използва Кимих на бека . При всичките му кусури , дори Рафиня е една класа над него на тази позиция . Кимих ще е не просто дупка , а направо Гранд каньон .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 11 мар 2017 21:42

MCMXIII написа:
rhaegar написа:Тиаго? :mrgreen:

Точно си прочел :) Тоя кога е здрав умее да фърля пасове, а Мартинес че върши черната работа и че фърля по- малко пасове.

Аз викам , Мартинес да фърля повечето пасове , че днес 3 негови паса дадоха началото на 3 голови атаки , от които паднаха 2 гола и веднъж изчистиха от голлинията удар на Мюлер ...Тиаго - той може да фърля топката отстрани край зе в страничните линии , когато излезе в тъч . :mrgreen:
и ВИЕ СЪЩО ...

miasanmia1900
Контакти:

Мнениеот miasanmia1900 » 12 мар 2017 14:38

:) Нека бъдем малко реалисти...и да си поставяме по-високи трансферни цели :) Бадката и Бенатия няма да играят повече за нас на 100%.Трябва ни адекватен трансфер на десния бек и смятям,че трябва да е голям играч готов за титуляр.Кимих няма да се справи там,а Рафиня мисля,че му изтича договора и не е подновен(в това не съм сигурен).Зюле е взет за бъдещето и няма как да е титуляр.За мен Боата и Хумелс са перфектни стига да са във нужната форма.Трансфера на Руди ме изненада,защото за мен той няма качества да играе в отбора и това ще си проличи.Сигурен съм ,че Анчелоти няма отношение по този трансфер.Имаме нужда от десен бек и централен нападател,който да е млад и талантлив с повечко търпение :) Това е наложителното.За мен перфектните привлечени играчи са Хамес и Мбапе от Монако(страхотен играч).За десен бек...трудничко ще е и пазара не предлага нещо кой знае какво..Важно е как ги вижда нещата Карло и най-вече схемата ,с която ще играем.Мисля,че с адекватни разговори можем да опитаме да си върнем и Кроос.Трябва да играе у дома.Важно е и за Бундестима.Пари имаме и то доста и време да тропнем и ние на голямата маса :) Просто е неизбежно най-вече за ШЛ.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 12 мар 2017 15:35

Съгласен съм с повечето от последните мнения. Трябват ни трансфери повече с мисъл за настоящето, отколкото за бъдещето. Вариант 2 за нападател,1 или 2 опорни, крило и след година-2 да мислим и за вариант 2 за вратар. Все си мисля обаче, че при толкова много млади и перспективни играчи все някой може да се окаже подходяща опция за десния бек - Кимих, Руди, Зюле, защо не и Ренато примерно. Нека не забравяме, че Алаба почна като опорен и бе преквалифициран по неволя.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 12 мар 2017 18:04

miasanmia1900 написа::) Нека бъдем малко реалисти...и да си поставяме по-високи трансферни цели :) Бадката и Бенатия няма да играят повече за нас на 100%.Трябва ни адекватен трансфер на десния бек и смятям,че трябва да е голям играч готов за титуляр.Кимих няма да се справи там,а Рафиня мисля,че му изтича договора и не е подновен(в това не съм сигурен).Зюле е взет за бъдещето и няма как да е титуляр.За мен Боата и Хумелс са перфектни стига да са във нужната форма.Трансфера на Руди ме изненада,защото за мен той няма качества да играе в отбора и това ще си проличи.Сигурен съм ,че Анчелоти няма отношение по този трансфер.Имаме нужда от десен бек и централен нападател,който да е млад и талантлив с повечко търпение :) Това е наложителното.За мен перфектните привлечени играчи са Хамес и Мбапе от Монако(страхотен играч).За десен бек...трудничко ще е и пазара не предлага нещо кой знае какво..Важно е как ги вижда нещата Карло и най-вече схемата ,с която ще играем.Мисля,че с адекватни разговори можем да опитаме да си върнем и Кроос.Трябва да играе у дома.Важно е и за Бундестима.Пари имаме и то доста и време да тропнем и ние на голямата маса :) Просто е неизбежно най-вече за ШЛ.

До момента Анчелоти няма отношение по нито един трансфер . И четирите до момента са дело на ръководството . Бадщубер мисля , че ще остане . Бенатия и аз мисля че е приключил с Байерн .
За Хамес и Мбапе съм съгласен . Бих добавил и Иско . Прболема е , че всеки един от тях фигурира в плановете на английските клубове . Иначе казано - цена от 50 млн евро нагоре . Което означава , че ако платим Клаузата на Коман ( 20 млн ) , то в най-добрия възможен вариант ще вземем само единия от тях . И то при положение , че приберем поне 35-40 млн от продажби . Затова и смятам , че е по-добре да се инвестира в млади играчи като Горецка , Брант , Гнабри и Хенрикс ( за десен бек ). И без това Робен , Рибери и Рафиня имат договори до другото лято .
Кроос в момента е фундаментален играч в Реал . Близките 2-3 години е изключено да го продадат . Просто защото на неговия пост няма по-добър играч .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 мар 2017 18:27

miasanmia1900 написа::) Нека бъдем малко реалисти...и да си поставяме по-високи трансферни цели :) Бадката и Бенатия няма да играят повече за нас на 100%.Трябва ни адекватен трансфер на десния бек и смятям,че трябва да е голям играч готов за титуляр.Кимих няма да се справи там,а Рафиня мисля,че му изтича договора и не е подновен(в това не съм сигурен).Зюле е взет за бъдещето и няма как да е титуляр.За мен Боата и Хумелс са перфектни стига да са във нужната форма.Трансфера на Руди ме изненада,защото за мен той няма качества да играе в отбора и това ще си проличи.Сигурен съм ,че Анчелоти няма отношение по този трансфер.Имаме нужда от десен бек и централен нападател,който да е млад и талантлив с повечко търпение :) Това е наложителното.За мен перфектните привлечени играчи са Хамес и Мбапе от Монако(страхотен играч).За десен бек...трудничко ще е и пазара не предлага нещо кой знае какво..Важно е как ги вижда нещата Карло и най-вече схемата ,с която ще играем.Мисля,че с адекватни разговори можем да опитаме да си върнем и Кроос.Трябва да играе у дома.Важно е и за Бундестима.Пари имаме и то доста и време да тропнем и ние на голямата маса :) Просто е неизбежно най-вече за ШЛ.

На Кроос дома е в ГДР. Някъде около Росток .
Сериозно- никакъв шанс да се върне. Дори си мисля, че никога не би играл в Мюнхен отново. Положението е като при Балак по- скоро, отколкото това с Хумелс.
Ето това значи у дома :)

Not in my House
https://twitter.com/matshummels/status/ ... 24/photo/1
Последна промяна от MCMXIII на 13 мар 2017 10:17, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 12 мар 2017 22:57

Аз по-удачен вариант от Кимих за десен бек не виждам. Бенатия е ясен. Не виждам също как Бадщубер ще се пребори за титулярно място. Но възможността за ротации на всички позиции ще засили качеството в отбора и ще даде много опции за Анчелоти. Така може да се избират само играчи в оптимална форма. Напред също ще има много ротации. Рибери и Робен каквато и класа да са все пак годинките им не са малко, а и са чупливи.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 мар 2017 13:26

Ами, ето я и моята визия за Байерн Мюнхен - инвестират се едни 50 млн. и почваме да газиме наред 8-) :lol: :lol: Дърварско 4-2-3-1, на което обаче му трябва подавач - за него са 50-те милиона :mrgreen: Тоя Тиаго ми е мъка да му гледам напъните ...

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 мар 2017 13:38

Ех, тоя Йозил. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 13 мар 2017 19:31

Трябва да гледам повече мачове и на други отбори. Няма как иначе да си харесам нови попълнения и да гарантирам за формата и постоянството им. :lol:
Вярно е и че ние с лека ръка изпускаме много качествени играчи и не дебнем когато някой си влоши отношенията с отбора/треньора, договорът му е към края или иска промяна да го прилапаме веднага. А трябва. Не е лошо, че през последната година може би ръководството бе поело почти изцяло селекцията в свои ръце, но думата трябва да бъде дадена и на Карло.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Байерн”