Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот MCMXIII » 14 дек 2016 12:18

rhaegar написа:
boabbb написа:Аз пък си мисля за Месут Йозил :? Традиция е в Байерн да играе водещия халф на Бундестима ...

Може да го съобщиш това на Гюнтер Нецер, примерно. :mrgreen:

Имайки предвид, че Мьонхенгладбах до 1960-а година се е казвал München-Gladbach, можем да приемем, че Гюнтер Нецер (Günter Theodor Netzer) е изкарал кариерата си точно в Мюнхен :idea:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 14 дек 2016 12:45

boabbb написа:Традиция е в Байерн да играе водещия халф на Бундестима ...

Какво разбираш под водещ?
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 дек 2016 13:26

MCMXIII написа:
rhaegar написа:
boabbb написа:Аз пък си мисля за Месут Йозил :? Традиция е в Байерн да играе водещия халф на Бундестима ...

Имайки предвид, че Мьонхенгладбах до 1960-а година се е казвал München-Gladbach, можем да приемем, че Гюнтер Нецер (Günter Theodor Netzer) е изкарал кариерата си точно в Мюнхен :idea:

Той каза в Байерн, не в Мюнхен, но добре, приемам забележката. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 дек 2016 13:26

sapio0o написа:

Под това, че Тони много тича и се бори, ама подаванията и организацията на атаките не са му силата ;) В Реал тоя халф е Модрич ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 дек 2016 13:48

rhaegar написа:
MCMXIII написа:
rhaegar написа:

Той каза в Байерн, не в Мюнхен, но добре, приемам забележката. :lol:

Факт! Има разлика между Прусия и Бавария :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 дек 2016 13:57

Някъде в TZ с моя катастрофален германски мернах, че Dr. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, за по кратко д-р Ох Боли, щял да се връща на Säbener Straße. Т'ва щее трансферът на зимата!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 14 дек 2016 15:38

MCMXIII написа:
Der Führer написа:
boabbb написа:Изображение

От 10 на 15 млн. 8-) Съжалили са го човека, има памперси да купува догодина, жена му ще го изгони, ако не му вдигнат парите :lol: :lol: :lol:

Да уточним - 15 млн. чисто . Изнудването се увенча с успех ... Да се надяваме , че ще започне да мисли вече за футбол . Поне до 2018-а , когато очаквам да е следващия епизод на драмата със заплатата му .

Само в Бг. го смятаме чисто, щото сме тарикати. Ако имаш друго инфо, моля сподели ни!

То инфото е леснодостъпно :
Приходи и данъци

В Германия, в зависимост от получените доходи, трябва да плащате данъци и налози за социална осигуровка.

Като наето лице, получавате на банковата си сметка преведена нетна сума на приходите си. Вашият работодател вече е платил вноските за здравна и пенсионна осигуровка, както и за обгрижване и безработица. Данък общ доход,такса за солидарност и евентуалния църковен данък отиват директно в данъчната служба. Самостоятелно заетите лица / занаятчии трябва да се погрижат сами за социалната си осигуровка, а също така и за данъците си. Нетните приходи варират според данъчния клас. В зависимост от семейното положение и приходите, в Германия има различни данъчни класове.

Под "наето лице" се разбира всеки работещ на трудов договор . Иначе казано - когато в медиите в Германия се спомене някаква заплата , то по подразбиране се има предвид именно нетната сума .
До момента , 15 млн. получаваха само Мюлер и Нойер , чийто принос за клуба е несравним с този на поляка . Поредния пример , че всички приказки за "финансова дисциплина" и "структура на заплатите" от страна на ръководството са просто алабализми за наивници .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 14 дек 2016 15:49

boabbb написа:
Der Führer написа:
doktora25 написа:Може би най-тежкият жребий на фона на моментното състояние на отборите. Нямаше да бъдем фаворити ако сблъсъците трябваше да се играят до края на календарната година. До февруари обаче има много време. Задължително трябва да привлечем поне един топ халф през паузата.

Той халфа си е просто нарисуван - Юлиан Дракслер . Може да играе и в центъра и зад нападателя и по крилата . Може да бъде използван и в ШЛ .Но по всичко личи , че Байерн ще изпусне и него , подобно на много играчи преди това . Основно поради закостенялост и късогледство на ръководството на клуба .

Аз пък си мисля за Месут Йозил :? Традиция е в Байерн да играе водещия халф на Бундестима ...

Почти изключено е Йозил въобще да играе някога в Байерн . Със сигурност Аресенал няма да го продаде зимата на който и да е . Пък и вече подкара 29-ата си година ... малко е прехвърлил възрастта , която би накарала ръководството на Байерн да извади сериозна сума за него .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 дек 2016 15:53

Der Führer написа:
boabbb написа:
Der Führer написа:
doktora25 написа:Може би най-тежкият жребий на фона на моментното състояние на отборите. Нямаше да бъдем фаворити ако сблъсъците трябваше да се играят до края на календарната година. До февруари обаче има много време. Задължително трябва да привлечем поне един топ халф през паузата.

Той халфа си е просто нарисуван - Юлиан Дракслер . Може да играе и в центъра и зад нападателя и по крилата . Може да бъде използван и в ШЛ .Но по всичко личи , че Байерн ще изпусне и него , подобно на много играчи преди това . Основно поради закостенялост и късогледство на ръководството на клуба .

Аз пък си мисля за Месут Йозил :? Традиция е в Байерн да играе водещия халф на Бундестима ...

Почти изключено е Йозил въобще да играе някога в Байерн . Със сигурност Аресенал няма да го продаде зимата на който и да е . Пък и вече подкара 29-ата си година ... малко е прехвърлил възрастта , която би накарала ръководството на Байерн да извади сериозна сума за него .

Той както тича ... Така може да си тича и на 40 :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 14 дек 2016 17:18

boabbb написа:
sapio0o написа:

Под това, че Тони много тича и се бори, ама подаванията и организацията на атаките не са му силата ;) В Реал тоя халф е Модрич ...

Значи си сбъркал тонитата. :lol: Кроос нито бяга, нито се бори. Точно подаванията (рядко пада под 95% успеваемост) и организация на двете фази (защита/атака) са му сред най-силните качества. Още повече не се води атакуващ полузащитник (поне в Реал), а е с най-много асистенции в момента в отбора, при все че бе контузен и пропусна няколко срещи. Иначе вече Модрич е друга бира. Него можеш да го сравняваш само с Иниеста от активните халфове.

Сравненията между Кроос и Йозил са ненужни. Дори не играят на една и съща позиция.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Байерн”