Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
Може би най-тежкият жребий на фона на моментното състояние на отборите. Нямаше да бъдем фаворити ако сблъсъците трябваше да се играят до края на календарната година. До февруари обаче има много време. Задължително трябва да привлечем поне един топ халф през паузата.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

От 10 на 15 млн.

Леевски, оле

Ако остане до края на кариерата си в Мюнхен, има шанс да отчува 2-3 деца.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Добра новина. Левандовски е най-добрия нападател в клуба от времето на Рой Маккай. Оставането му беше задължително. Не ми се гледат повече недоразумения като Петерсен, Гомес и т.н.
- Der Führer
- Контакти:
boabbb написа:
От 10 на 15 млн.Съжалили са го човека, има памперси да купува догодина, жена му ще го изгони, ако не му вдигнат парите
![]()
![]()
Да уточним - 15 млн. чисто . Изнудването се увенча с успех ... Да се надяваме , че ще започне да мисли вече за футбол . Поне до 2018-а , когато очаквам да е следващия епизод на драмата със заплатата му .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
niki87 написа:Добра новина. Левандовски е най-добрия нападател в клуба от времето на Рой Маккай. Оставането му беше задължително. Не ми се гледат повече недоразумения като Петерсен, Гомес и т.н.
"Недоразумението" Гомес е най-ефективния нападател на Байерн който съм гледал . И може би втория след Герд Мюлер в исторически план .
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
doktora25 написа:Може би най-тежкият жребий на фона на моментното състояние на отборите. Нямаше да бъдем фаворити ако сблъсъците трябваше да се играят до края на календарната година. До февруари обаче има много време. Задължително трябва да привлечем поне един топ халф през паузата.
Той халфа си е просто нарисуван - Юлиан Дракслер . Може да играе и в центъра и зад нападателя и по крилата . Може да бъде използван и в ШЛ .Но по всичко личи , че Байерн ще изпусне и него , подобно на много играчи преди това . Основно поради закостенялост и късогледство на ръководството на клуба .
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Der Führer написа:boabbb написа:
От 10 на 15 млн.Съжалили са го човека, има памперси да купува догодина, жена му ще го изгони, ако не му вдигнат парите
![]()
![]()
Да уточним - 15 млн. чисто . Изнудването се увенча с успех ... Да се надяваме , че ще започне да мисли вече за футбол . Поне до 2018-а , когато очаквам да е следващия епизод на драмата със заплатата му .
Само в Бг. го смятаме чисто, щото сме тарикати. Ако имаш друго инфо, моля сподели ни!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Der Führer написа:doktora25 написа:Може би най-тежкият жребий на фона на моментното състояние на отборите. Нямаше да бъдем фаворити ако сблъсъците трябваше да се играят до края на календарната година. До февруари обаче има много време. Задължително трябва да привлечем поне един топ халф през паузата.
Той халфа си е просто нарисуван - Юлиан Дракслер . Може да играе и в центъра и зад нападателя и по крилата . Може да бъде използван и в ШЛ .Но по всичко личи , че Байерн ще изпусне и него , подобно на много играчи преди това . Основно поради закостенялост и късогледство на ръководството на клуба .
Аз пък си мисля за Месут Йозил

Леевски, оле

boabbb написа:Аз пък си мисля за Месут ЙозилТрадиция е в Байерн да играе водещия халф на Бундестима ...
Може да го съобщиш това на Гюнтер Нецер, примерно.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага