Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот doktora25 » 12 дек 2016 17:44

Може би най-тежкият жребий на фона на моментното състояние на отборите. Нямаше да бъдем фаворити ако сблъсъците трябваше да се играят до края на календарната година. До февруари обаче има много време. Задължително трябва да привлечем поне един топ халф през паузата.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 дек 2016 16:52

Изображение

От 10 на 15 млн. 8-) Съжалили са го човека, има памперси да купува догодина, жена му ще го изгони, ако не му вдигнат парите :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 13 дек 2016 17:13

Ако остане до края на кариерата си в Мюнхен, има шанс да отчува 2-3 деца.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 13 дек 2016 17:16

Добра новина. Левандовски е най-добрия нападател в клуба от времето на Рой Маккай. Оставането му беше задължително. Не ми се гледат повече недоразумения като Петерсен, Гомес и т.н.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 13 дек 2016 21:43

boabbb написа:Изображение

От 10 на 15 млн. 8-) Съжалили са го човека, има памперси да купува догодина, жена му ще го изгони, ако не му вдигнат парите :lol: :lol: :lol:

Да уточним - 15 млн. чисто . Изнудването се увенча с успех ... Да се надяваме , че ще започне да мисли вече за футбол . Поне до 2018-а , когато очаквам да е следващия епизод на драмата със заплатата му .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 13 дек 2016 22:06

niki87 написа:Добра новина. Левандовски е най-добрия нападател в клуба от времето на Рой Маккай. Оставането му беше задължително. Не ми се гледат повече недоразумения като Петерсен, Гомес и т.н.

"Недоразумението" Гомес е най-ефективния нападател на Байерн който съм гледал . И може би втория след Герд Мюлер в исторически план .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 13 дек 2016 22:20

doktora25 написа:Може би най-тежкият жребий на фона на моментното състояние на отборите. Нямаше да бъдем фаворити ако сблъсъците трябваше да се играят до края на календарната година. До февруари обаче има много време. Задължително трябва да привлечем поне един топ халф през паузата.

Той халфа си е просто нарисуван - Юлиан Дракслер . Може да играе и в центъра и зад нападателя и по крилата . Може да бъде използван и в ШЛ .Но по всичко личи , че Байерн ще изпусне и него , подобно на много играчи преди това . Основно поради закостенялост и късогледство на ръководството на клуба .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 13 дек 2016 23:02

Der Führer написа:
boabbb написа:Изображение

Да уточним - 15 млн. чисто . Изнудването се увенча с успех ... Да се надяваме , че ще започне да мисли вече за футбол . Поне до 2018-а , когато очаквам да е следващия епизод на драмата със заплатата му .

Само в Бг. го смятаме чисто, щото сме тарикати. Ако имаш друго инфо, моля сподели ни!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 дек 2016 09:52

Der Führer написа:
doktora25 написа:Може би най-тежкият жребий на фона на моментното състояние на отборите. Нямаше да бъдем фаворити ако сблъсъците трябваше да се играят до края на календарната година. До февруари обаче има много време. Задължително трябва да привлечем поне един топ халф през паузата.

Той халфа си е просто нарисуван - Юлиан Дракслер . Може да играе и в центъра и зад нападателя и по крилата . Може да бъде използван и в ШЛ .Но по всичко личи , че Байерн ще изпусне и него , подобно на много играчи преди това . Основно поради закостенялост и късогледство на ръководството на клуба .

Аз пък си мисля за Месут Йозил :? Традиция е в Байерн да играе водещия халф на Бундестима ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 дек 2016 10:14

boabbb написа:Аз пък си мисля за Месут Йозил :? Традиция е в Байерн да играе водещия халф на Бундестима ...

Може да го съобщиш това на Гюнтер Нецер, примерно. :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Байерн”