Байерн над всичко ( ежедневни новини, трансфери и др... )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Re: Байерн над всичко ( ежедневни новини, трансфери и др... )

Мнениеот pesho_1913 » 20 мар 2013 19:44

MCMXIII написа:Например миналата година аз донесох късмет в първият мач с РМ, но пък на финала за Купата с Дортмунд- катастрофа :|

Ситуацията е следната: Байерн и Борусия продължават на полуфинал за Шампионска Лига, жребият отрежда да се изправят един срещу друг иии... [offtopic]... ти правиш темите ... 8-)[/offtopic]
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 20 мар 2013 20:07

pesho_1913 написа:
MCMXIII написа:Например миналата година аз донесох късмет в първият мач с РМ, но пък на финала за Купата с Дортмунд- катастрофа :|

Ситуацията е следната: Байерн и Борусия продължават на полуфинал за Шампионска Лига, жребият отрежда да се изправят един срещу друг иии... [offtopic]... ти правиш темите ... 8-)[/offtopic]

Не ти излизат сметките. Той си каза човекa. В полуфиналите за Шампионската Лига ни носи късмет - във финалите за купата не. ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 21 мар 2013 09:42

pesho_1913 написа:Ситуацията е следната: Байерн и Борусия продължават на полуфинал за Шампионска Лига, жребият отрежда да се изправят един срещу друг иии... [offtopic]... ти правиш темите ... 8-)[/offtopic]

Нека се класират и двта отбора, другото е бял кахър ;) На полуфинали ми върви :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 21 мар 2013 17:50

Robbery написа:
pesho_1913 написа:

Не ти излизат сметките. Той си каза човекa. В полуфиналите за Шампионската Лига ни носи късмет - във финалите за купата не. ;)

Традициите са за да се развалят :lol:
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 21 мар 2013 22:20

Neron написа:Трябва да се работи с немска прецизност. Подкрепям идеите ама последния мач в ШЛ не донесох никакъв късмет иначе ще гледам с всяка изминала тема (естествено ако аз я правя) да става все по-качествена от предишните. За въпроса с активизацията предпочитам да сме малко но качествено както е сега а не евентуално като спечелим ШЛ да се навъдят нови "фенове". Фен на Байерн не се става заради титли и купи. Аз съм фен на Байерн откакто се помня но все още не съм намерил истинската причина просто нещо отвътре ме влече към този отбор и към немския футбол като цяло.

На тебе ти забранявам да правиш теми :!: Ако не ме лъже паметта, ти пусна темите за финалите с интер и челсиИзображение
Надявам се, че се разбрахме :twisted:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 22 мар 2013 07:26

niki87 написа:На тебе ти забранявам да правиш теми :!: Ако не ме лъже паметта, ти пусна темите за финалите с интер и челсиИзображение

За финала с отбора на Абрамович не я е правил той Изображение За мача с Интернационале не зная. Ти не носеше ли късмет с темите бре? Шъ се глобяваме с Алмус Изображение
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 22 мар 2013 21:49

Манджукич,Швайни и Мюлер с попадения за националните. 8-)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 22 мар 2013 22:00

И безгрешен вратар в Казахстан.

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 23 мар 2013 04:21

HoUs4oOL написа:Манджукич,Швайни и Мюлер с попадения за националните. 8-)

Бих добавил Рибери и Алаба.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 23 мар 2013 12:37

niki87 написа:
Neron написа:Трябва да се работи с немска прецизност. Подкрепям идеите ама последния мач в ШЛ не донесох никакъв късмет иначе ще гледам с всяка изминала тема (естествено ако аз я правя) да става все по-качествена от предишните. За въпроса с активизацията предпочитам да сме малко но качествено както е сега а не евентуално като спечелим ШЛ да се навъдят нови "фенове". Фен на Байерн не се става заради титли и купи. Аз съм фен на Байерн откакто се помня но все още не съм намерил истинската причина просто нещо отвътре ме влече към този отбор и към немския футбол като цяло.

На тебе ти забранявам да правиш теми :!: Ако не ме лъже паметта, ти пусна темите за финалите с интер и челсиИзображение

ОбъркАл си се нещо Ники :) Я ще направя срещу Ювентус но ако не бием повече в ШЛ не пипвам :lol:
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Байерн”