Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот Der Führer » 20 юли 2016 23:23

Не знам защо бяха драмите миналия сезон около централните защитници , при положение , че Николас Фелдхан беше може би най-добрия на терена днес . :?
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 20 юли 2016 23:29

Гледах мача след 87- ата минута, т.е. не съм видял нищо, но според форума на бавария.бъгъ FCB са победили с малко. Вярно ли е?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 21 юли 2016 00:39

Не съвсем. Байерн бяха по-добрият отбор през първото полувреме, когато доминираха изцяло и във владеене на топката, и в създаването на положенията, и като увереност при отиграванията.. През второто полувреме Сити доминираха, но най-вече в притежанието на топката (запазената марка на Пеп), но все още са далеч от това да са опасни във фаза атака, а и не притежават този манталитет на победители, който баварците имат ;) Трудно е да се извлечат каквито и да е изводи, при положение, че това беше първата проверка за Сити след две седмици тренировки и първата сериозна за Байерн след десетина дни тренировки.. Много смени и състави, доста далеч от вероятно титулярните за двата тима през сезона.. И все пак на мен ми направи впечатление, как Гуардиола е успял за кратко време вече да предаде основите на неговия тип футбол на тези играчи на Сити.. Понравиха се много Мафео и Ангелино от младите.. Байерн изглежда много подобно на миналогодишния и вероятно много хора, очакващи Анчелоти да промени и изкорени едва ли не стилът на игра, наложен от Пеп, ще трябва да останат разочаровани.. Немската тики-така си е още тук и oчаквам, основно в Бундеслигата, Байерн да се придържа към нея ;) Все пак през второто полувреме Байерн отстъпи инициативата и за пръв път от много време завърши мача с по-малко притежание на топката от другия отбор.. Това ще бъде прийом на италианеца, според мен, в големите сблъсъци в Шампионската лига.. Когато една мълниеносна контраатака може да реши изхода на двубоя...Иначе очаквано Анчелоти започва да налага познатата от периодите му в Реал и ПСЖ схема 4-3-3, която прелива в 4-4-2, когато отборът се защитава.. Като фен и на двамата треньори ще следя представянето им през сезона с интерес и си пожелавам думите на Анчелоти преди мача да се сбъднат - следващата среща на двата тима да е на финала на Шампионската лига в Кардиф :)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 21 юли 2016 08:50

CSKA69 написа:Не съвсем. Байерн бяха по-добрият отбор през първото полувреме, когато доминираха изцяло и във владеене на топката, и в създаването на положенията, и като увереност при отиграванията.. През второто полувреме Сити доминираха, но най-вече в притежанието на топката (запазената марка на Пеп), но все още са далеч от това да са опасни във фаза атака, а и не притежават този манталитет на победители, който баварците имат ;) Трудно е да се извлечат каквито и да е изводи, при положение, че това беше първата проверка за Сити след две седмици тренировки и първата сериозна за Байерн след десетина дни тренировки.. Много смени и състави, доста далеч от вероятно титулярните за двата тима през сезона.. И все пак на мен ми направи впечатление, как Гуардиола е успял за кратко време вече да предаде основите на неговия тип футбол на тези играчи на Сити.. Понравиха се много Мафео и Ангелино от младите.. Байерн изглежда много подобно на миналогодишния и вероятно много хора, очакващи Анчелоти да промени и изкорени едва ли не стилът на игра, наложен от Пеп, ще трябва да останат разочаровани.. Немската тики-така си е още тук и oчаквам, основно в Бундеслигата, Байерн да се придържа към нея ;) Все пак през второто полувреме Байерн отстъпи инициативата и за пръв път от много време завърши мача с по-малко притежание на топката от другия отбор.. Това ще бъде прийом на италианеца, според мен, в големите сблъсъци в Шампионската лига.. Когато една мълниеносна контраатака може да реши изхода на двубоя...Иначе очаквано Анчелоти започва да налага познатата от периодите му в Реал и ПСЖ схема 4-3-3, която прелива в 4-4-2, когато отборът се защитава.. Като фен и на двамата треньори ще следя представянето им през сезона с интерес и си пожелавам думите на Анчелоти преди мача да се сбъднат - следващата среща на двата тима да е на финала на Шампионската лига в Кардиф :)

Даа.... Чел съм, след първото полувреме к'во е станало. След мача мненията се припокриват с твоето.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 21 юли 2016 12:26

Моето мнение е малко по-различно ... Промяната която Анчелоти ще донесе , вече се усеща . Все пак това е едва втората контрола от подготовката . Байерн ще продължи да владее топката , особено срещу прибрани и дефанзивно играещи противници , като този през първото полувреме . Но безцелното цъкане по ширина вчера беше малко . Имаше разгравания , но като цяло топката се движеше повече напред отколкото настрани . Като цяло отбора игра много по-директно в сравнение с последните 3 години . Естествено изводи не могат да се правят , предвид многото липсващи основни играчи и в двата отбора .
Първото полувреме Байерн игра с 8 човека от първия отбор , Ман Сити - 6 .
Байерн игра в схема - 4-1-2-2-1 с Маринес и Фелдхайн в цетъра на защитата , Бернат и Рафиня бекове , Алонсо като дефанзивен халф , Алаба и Лам вътрешни халфове , Рибери и Бенко по крилата и Грийн нападател ( единствения в групата за мача ) . Отляво се оформи триъгълник Рибери , Алаба , Бернат където тримата често сменяха местата си . Отдясно Бенко не беше ефективен заради по-силния му ляв крак ( нещо като Дъглас Коста ) .
Байерн меко казано размаза противника през това полувреме и създаде 5-6 положения за гол , от които 3 бяха 100% , но Алаба и Грийн ( на два пъти ) ги пропуснаха . Ман Сити не сътвориха нищо , освен един удар на Ихеаначо отдалеч . Нямаше и как да го направят , защото направиха показно , как не трябва да се играе катеначо .
На почивката Алонсо , Алаба и Рибери бяха заменени с юноши , а за Ман Сити в игра влязоха Делф , Бони и Клиши . играта се изравни , но положения липсваха . Отбора на Гуардиола взе инициативата в последните 25 минути , след смените на Мартинес и Бернат . На практика единствения титуляр в отбора беше Лам ... плюс Рафиня и Улрайх от първия отбор . За Сити останаха Делф , Клиши , Туре и Бони . Байерн отбеляза гол от нищото , след като играч на Сити изчисти попката в тялото на съдията , тя попадна в Йозтюрк ( или както там се произнася :mrgreen: ) , той напредна стреля , получи се рикошет и вратарчето на Сити само успя да изгледа как топката влиза във вратата . Сити имаха едно положение , когато играч на Байерн спря топката пред голлинията .
От младите баварски надежди не мога да отлича никой . А Грийн определено не става за нищо повече от втория отбор . Байерн определено се нуждае от още един нападател , който да дава възможност на Левандовски да почива . Освен това е крайно несериозно отбора от такъв ранг , да има само един чист нападател в първия си отбор .
От Байерн - Алаба , Рибери , Мартинес и Лам играха на ниво . Улрайх и Бернат бяха стабилни без да блестят . Но над всички беше Фелдхайн от втория отбор - силен във въздуха и единоборствата , с много чисти влизания и нито една грешка за цял мач . Сити - направи ми впечатление само Кабалеро , който ги спаси от разгром още до почивката .
и ВИЕ СЪЩО ...

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 21 юли 2016 13:00

Не случайно съм написал ''немската тики-така'', защото тя няма много общо с тики-таката на Барса и никога не е имала.. Само в първите 6-7 месеца от първия сезон на Гуардиола в Байерн играта се доближаваше до нея и както самият Гуардиола казва в онази книга ТОВА НЕ Е БИЛО ПО НЕГОВО ЖЕЛАНИЕ, а от престараване на самите играчи да покажат пред треньора си, че могат да играят неговия футбол;) Байерн ще продължи да държи контрола срещу 80 процента от противниците си, без значение от това дали са в Бундеслигата или в Шампионската лига.. Естествено, че Анчелоти ще имплементира своите виждания и да, Байерн ще заиграе по-директен футбол от времето на Гуардиола.. Няма да виждаме вече защитната ни линия, изнесена на центъра, също така обаче високата преса на Байерн (толкова типична за Пеп) вече ще е в по-умерени количества.. Това, което имах предвид, че някои фенове ще останат разочаровани е, че тази директност няма да стигне висотите от времето на Хайнкес ;)

Ето пълен запис от мача:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iqFwzaXmz0c[/youtube]
Изображение

Изображение

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 юли 2016 14:04

OFFICIAL: Borussia Dortmund sign Mario Götze from FC Bayern München!

Изображение
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 21 юли 2016 14:47

^^^

Нормално, хич не му се получи в Бавария.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 21 юли 2016 15:33

MCMXIII написа:^^^

Нормално, хич не му се получи в Бавария.

Не го виня ... беше като цяло сбъркан трансфер . Не че е лош играч , но към тогавашния момент - ненужен . Гьотце е най-силен и полезен зад нападателя в схема 4-2-3-1 . Нито е нападател , нито е крило . При Гуардиола обаче , тази позиция липсва като цяло . А Тухел имаше нужда точно от такъв играч .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 21 юли 2016 16:51

И на мен ми харесаха някои неща в мача със Сити. Няма нужда да изтъквам нещо конкретно. Фюрерът е описал всичко чудесно.

Върни се в “Байерн”