rhaegar написа:Аз искам Италия да спечели. Ако това може да стане въпреки гола на Нойер, нека вкара.
Ако бе картотекирана Юлия Шимич, щеше ли да смениш отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
rhaegar написа:Аз искам Италия да спечели. Ако това може да стане въпреки гола на Нойер, нека вкара.
MCMXIII написа:rhaegar написа:Аз искам Италия да спечели. Ако това може да стане въпреки гола на Нойер, нека вкара.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:MCMXIII написа:rhaegar написа:Аз искам Италия да спечели. Ако това може да стане въпреки гола на Нойер, нека вкара.
Жената се сменя, отборът не.
rhaegar написа:Жената се сменя, отборът не.
daduradam написа:Не ти вервам... рязко стана русофил като видя кърлинг тимчето на рускините![]()
Признай, че викаше за Артьом Джуба и КО
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
matador1 написа:Чак сега осъзнах, че на висок немски (който се говори като диалект в планините в Южна Германия) "lahm" означава "сакат, куц". Що за име на един от най-добрите футболисти живели някога във вселената?Ама няма как, хората не си ги избират имената.
daduradam написа:[offtopic]matador1 написа:Чак сега осъзнах, че на висок немски (който се говори като диалект в планините в Южна Германия) "lahm" означава "сакат, куц". Що за име на един от най-добрите футболисти живели някога във вселената?Ама няма как, хората не си ги избират имената.
Май нещо бъркашАко говориш за Hochdeutsch то това не е немски, който се говори по планините, а книжовният немски - без диалекти
Иначе - да, означава куц
[/offtopic]
daduradam написа:[offtopic]matador1 написа:Чак сега осъзнах, че на висок немски (който се говори като диалект в планините в Южна Германия) "lahm" означава "сакат, куц". Що за име на един от най-добрите футболисти живели някога във вселената?Ама няма как, хората не си ги избират имената.
Май нещо бъркашАко говориш за Hochdeutsch то това не е немски, който се говори по планините, а книжовният немски - без диалекти
Иначе - да, означава куц
[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост