Фиорентина-Байерн М
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- LOKO_SF_FOREVER33
- Контакти:
Re: Фиорентина-Байерн М
мачкайййййй машинаааааааааа!байерн най големитееееее!сега искам бордо да им го върнеме на тия глупаци дето се помислиха нещо за мн добри

IRON FOREVER!!!
LOKO_SF_FOREVER33 написа:мачкайййййй машинаааааааааа!байерн най големитееееее!сега искам бордо да им го върнеме на тия глупаци дето се помислиха нещо за мн добри![]()
![]()
аз лично не си ги пожелавам пак
Боксъорът написа:LOKO_SF_FOREVER33 написа:мачкайййййй машинаааааааааа!байерн най големитееееее!сега искам бордо да им го върнеме на тия глупаци дето се помислиха нещо за мн добри![]()
![]()
аз лично не си ги пожелавам пак!
Точно те трябва да са-за да отмЪстим
niki87 написа:Боксъорът написа:LOKO_SF_FOREVER33 написа:мачкайййййй машинаааааааааа!байерн най големитееееее!сега искам бордо да им го върнеме на тия глупаци дето се помислиха нещо за мн добри![]()
![]()
аз лично не си ги пожелавам пак!
Точно те трябва да са-за да отмЪстим
ми ако ни изкормят за 2-ри път
Няма да стане такова нещо
Байерн ще продЪлжи да мачка в турнира 
niki87 написа:Няма да стане такова нещоБайерн ще продЪлжи да мачка в турнира
и аз съм на същото мнение
Много ме е яд за Фиорентина, съдията ги оряза първия мач, но такъв е живота/футбола...Сега е момента да си отмъстите на Бордо 
- Lord of memory
- Контакти:
те милан мислеха че нищо няма и за разлика от отбора на фюрера, наистина е имало моменти дето са мачкали но тея надежди бързо им секнаха, надявам се да изтеглим Фелдмаршалите само за да съм сигурен че ще постигнем поредния си разгром срещу посредствен отбор и че рекорда от гостувания без загуба от последните 30-35 години ще продължи.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Вчера пак си пуснах мача да го гледам,еми какво да каже човек...Наистина вълнуващ мач,но за моя жалост Байерн продължи.Но и заслужаваха "баварците" този 1/4
А ударът на Робен бе просто съвършен