ШЛ групова фаза: БАЙЕРН МЮНХЕН - Арсенал Лондон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: ШЛ групова фаза: БАЙЕРН МЮНХЕН - Арсенал Лондон

Мнениеот MuFc1878 » 05 ное 2015 10:22

Абсолютен мит, че работи само с готови отбори! За НУЛА време замести Рибери и Робен с резерва от Ювентус и бразилче от....Украйна :shock:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 ное 2015 10:25

Абсолютно вярно !
Абе някои си мислят, че да работиш в НАЙ - ГОЛЯМАТА фирма е много лесно ! Да бе да....Там правилата, принципите, натоварването и очакванията могат да смачкат ВСЕКИ ! Т.е трябва да си изключително УСПЕШЕН и УСТОЙЧИВ професионалист !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

untraceable
Контакти:

Мнениеот untraceable » 05 ное 2015 10:51

Притежание и скорост ... А другите като ни се наредят отзад и не влиза цяло полувреме, после ни направят един гол на контра или от корнер - какво следва? 0-4 от Реал е отговора. Истината е, че всяка тактика трябва да се адаптира спрямо съперника - снощи беше успешно, търсеха се предимно атаки отляво, защото ливадата Дебюши е смъртна резерва на Белерин .

Потребителски аватар
Rode_20
Контакти:

Мнениеот Rode_20 » 05 ное 2015 11:08

untraceable написа:Притежание и скорост ... А другите като ни се наредят отзад и не влиза цяло полувреме, после ни направят един гол на контра или от корнер - какво следва? 0-4 от Реал е отговора. Истината е, че всяка тактика трябва да се адаптира спрямо съперника - снощи беше успешно, търсеха се предимно атаки отляво, защото ливадата Дебюши е смъртна резерва на Белерин .

Именно, играем ли с пакетно придвижване по терена срещу Реал и Барса, както в последните 2 години, не ни чака нищо добро. Пакетното върши работа срещу отбори без много бързи нападатели, или пък срещу бързи такива, но със страх от Нойер, а при положение, че имаме и хора като Алонсо дето губят топката (вече) сравнително често и грешат важни пасове - Боата и Хави трябва да си седят точно по местата. :)
[offtopic][wrapimg=]http://abload.de/img/pietarcmh.gif[/wrapimg][/offtopic]

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 05 ное 2015 11:49

Насе, Насе, разбираш от футбол и прогнози, колкото аз от висша математика. В "Арсенал" няма нито един футболист по пост, който да е по-добър от футболист на "Байерн". Възрастта бързо си е казала думата при теб и ще ти простим глупостите.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 ное 2015 13:06

pomiqr270 написа:Насе, Насе, разбираш от футбол и прогнози, колкото аз от висша математика. В "Арсенал" няма нито един футболист по пост, който да е по-добър от футболист на "Байерн". Възрастта бързо си е казала думата при теб и ще ти простим глупостите.

Затова ли паднаха първия мач? Някой да им се подиграваше тогава, че играеха с резервите. Сега се повтори ситуацията. И съм Анастас = Таско! Атанас = Наско.
Е хубаво, бийте ме на прогнози да видя как ше стане, щото с възрастта идват знания и умения. :P

Изображение

Преписвайте. Първи ще ви ги давам винаги, щото ако ви ги дам последен ще ви взема и първите места навсякъде. :mrgreen: :)

[offtopic]Големи усти само вадите. :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 05 ное 2015 13:22

dreben23 написа:
pomiqr270 написа:Насе, Насе, разбираш от футбол и прогнози, колкото аз от висша математика. В "Арсенал" няма нито един футболист по пост, който да е по-добър от футболист на "Байерн". Възрастта бързо си е казала думата при теб и ще ти простим глупостите.

Затова ли паднаха първия мач? Някой да им се подиграваше тогава, че играеха с резервите. Сега се повтори ситуацията. И съм Анастас = Таско! Атанас = Наско.
Е хубаво, бийте ме на прогнози да видя как ше стане, щото с възрастта идват знания и умения. :P

Изображение

Преписвайте. Първи ще ви ги давам винаги, щото ако ви ги дам последен ще ви взема и първите места навсякъде. :mrgreen: :)

[offtopic]Големи усти само вадите. :)[/offtopic]

[offtopic]Къде си първи, Насе? В средата си в игрите с прогнози. Първите не се хвалят, защото имената им сами говорят за тях Твоето име говори, че понякога те връзва.[/offtopic]
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 ное 2015 11:17

Страшни скици сте. :) То никой нормален човек не може да стане тук първи. Първо, мнозина играете с от три до пет профила. :lol: Второ 1:1 се дава на мач между средняци, 2:0 се дава Силен vs Среден и един на два ако е гост, среден vs силен. :lol: :lol: Трето, развалихте и мойта игра. :cry: :mrgreen: На всяка игра, включително и едно време дето аз съм ви организирал, все търсите лекото и мекото.. :lol: :mrgreen: Стига се излагайте поне, а и не сте толкова малки, че да не схващате. Ей го и нинджичката ви вижда кви сте откачалки всичките и не ще да влезе повече във форума, а сега си смятайте сами- няма да разкривам разклоненията, но то е елементарно да се досетя кой кой е.. Сините особено са с по 1300 профила бе по игри и навсякъде- по стил на прогнози ви хващам, IP не ми трябва, прави се няква тема и само се логват от всеки и си пишат сами. Не е за разправяне, ама и мисленето ви еднакво, найш, ако се съберете и се напиете на един купон кво меле ще стане накрая заради конфликт на интереси, или ако ви изсипят с един автобус в стрийптиз бар ще се смелите от бой кой да седне най-близо до пилона да му размаха едно краченце каката. :)

Абе вие не сте научени на нормални човешки взаимоотношения, кво остава на чест, феърплей и истории. Когато спечеля някоя игричка, ще ви се изсмея и ще ви пратя по дяволите барабар с всичките ви умствени отклонения и профилни разклонения. За какво мислите още стоя още у тоя загубен форум бре, че ми е приятно да си общувам с луди ли? Ами аз вкъщи си имам и много по-луди от вас ако става въпрос, ами просто да ви натупкам в игрите и да видите, че и с 1:1 нема файда, нема да ви се дам лесничко, щото футболчето не ви е сила, тук-таме на десетина човека и аз си му казвам който си го чатка където трябва, я нема да бия барабан кой го може и кой не, за да ви лепкат и те по суратите. Останалите каквито идиоти сте по игрите, такива ще сте и в живота, ваш проблем, никой нема ви уважава. Опитвах се да ви подсетя поне малко, ама тия неща или ги имаш, или ги нямаш, а вие ги нямате. Не е важно да имаш кинти или да нямаш, важното е да си голем пич с голямо "п", не пички с малко "п", не умопобъркани, заблудени и егоистични, идиотизирани същества.. Жал ми е за повечето, защото мисленето и поведение и всичко ви е под един калъп, ама аз съм си бомба и ще ви тупам колкото се може повече лоши. Макар че вече някои лоши се осъзнават и започват и да ми допадат с по нещичко, ама тия дето немат акъл да се осъзнаят, са хем страхливи да не загубят от най-добрите, хем са пълни аматьори в областта.

Това, че всички сте като излезли от "Първичен инстинкт" не е мой проблем- отборът или отборите като ви бият и все едно Господ работи само за вас, а форумите са ви бащиния. А като е паднал предния път също толкова безславно, все едно нищо не е било и се съди само по последниот мач, ей туй ви издава, че нищо не разбирате. Аз бъзикам ли се с Челси, че ще изпаднат от Висшата лига и вече половин сезон немат победа? Разбира се, но въпреки това смятам, че Челси си има играчите, остава им само да намерят треньора и ще им потръгне и на тях. Футболът не е по един мач, деца, играе се на сезони и всичко може да се преобърне с главата наопаки като се задействат букитата. Аз съм сигурен, че и Байерн не е кой знае какво бива да ги не взимам у фентъзито ( примерно предните два-три кръга на Мюлер му бях бил шута, щото е нуб понякога, бих на Роналдо щото е нуб с пет-шест гола за половин сезон, ся го бия и на Суарез щото е негов ред не за друго, вчера бих шут отзад за лентата на Обамеянг щот знам, че ще вкара едно голче само, а Адуриц ми голче и две асистенцийки примерно) , то без да им заведеш защита на баварците, могат и десетина гола да вкарат, но това няма да ме впечатли. Такива двубои са безсмислени, ама тъй си решил Венгер. Първенството му е по-присърце, от ШЛ сме излизали 12 пъти подред и голяма работа. Искам титуляри vs титуляри да виждам в отбори и мачове, за да съдя и за класата на даден тим. Ще ви питам кат разпродадат звездите след някъв ден как ще изглеждате, я съм бил и фен на Байерн навремето, споко. [offtopic]Вчера се регвам у некъв сайт за прогнози с награден фонд и още с втора колонка за един мач объркан, не можах да се намеся в наградите за месецо с пет заложени точки. И тука някви лапетии ми оспорват авторитета, влизам у А група сайт за прогнози, неиграл нито кръгче цел сезон и бум топрезултат дето само аз мога да си го подобря и ще седи ся докрая, щото и там ги ръчкат по 1:1, ако не им напарпоря пет точни, ще седи докрая. Фентъзита, ментъзита ги млатя като маслини в попара ги млатя като такова всеки кръг и пак те го разбирали повече от баце им дето не ходи да си бачка, за да има временце да гледа мачове, ама няма как да стане сега, като навършите нужните години, ще ги разбирате почти толкова, преди това само големите усти ще ви работят. Поне забавлявате. Като ви каже некой, че сте аматьори, нема нужда от сръдни и контракоментари, ами се стегнете, оправете си играта и играйте със силните както си трябва, за да видят от добрите или от лошите сте, така виждам само аматьорщина и страх да не паднете от баце Таско, който ви дава прогнози две седмици преди кръг, чекай бе аз длъжен ли съм да ви вадя фишовете, нека ги аверчето на рони. Ми айде, чакам да ми покажете малко талант, с едно профилче като белите хора и с качествени прогнози, всеки средняшки двубой нема да свърши 1:1 обаче и требе кръгът мисъл да проработи.[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 ное 2015 11:42

Изображение
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 06 ное 2015 11:45

rhaegar написа:Изображение

:?: :?: :?:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Байерн”