Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот rhaegar » 17 фев 2016 15:17

Ако един определен треньор поеме Челси, мисля, че може и да го спазарим. То, всъщност, почти всички треньори, с които ни свързват имат връзка с Видал, така че, пак може да го спазарим. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 17 фев 2016 21:22

Ако Видал играеше повече вместо протежето Алонсо можеше и да е показал далеч повече. Според мен той и Мартинес трябва да са ни дефанзивните халфове, а Роде да получава все повече минути, но... Плюс това аз не мога да се сетя нито един играч, който да си е подобрил формата при Гуардиола. Така че Видал трябва да остане поне до лятото на 2017 година. Според мен при Анчелоти ще покаже далеч по-добра форма.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 17 фев 2016 21:55

И аз Видал още не съм го отписал (като субективно отношение към него и неговата полезност за Байерн). Чакам да го видя в големите битки. Напълно е възможно и Neron да е прав.
Мисля си обаче и нещо друго: Дори и да не е той играчът, който най-много би ми липсвал ако си тръгне през лятото, считам като цяло че е проблем голямото текучество сред халфовете през последните години. Като изключим Хави Мартинез през изминалите 5-6 сезона се разделихме с редица качествени футболисти, които ако бяха останали класата ни нямаше да бъде по-ниска към съответния момент - Ван Бомел, Кроос, Луис Густаво. И Швайнщайгер формално може да се причисли към тях, макар че не му прилягат сравнения от този род. Мисля че изпускам някого. (Има и поне още толкова от по-ниска класа, с които не е грешка че сме се разделили, но вдигат текучеството.) Това принципно е проблем, който няма да е зле да намери своето решение в средносрочен план, независимо че на някои от нас няма да ни е мъчно примерно за Видал или Тиаго и като цяло ако намалим "латиносите".
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 17 фев 2016 22:47

Ако Видал играе както до този момент, сам че се отпише. Тъпото е, че може и струва пари, а нищо не показва.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 18 фев 2016 09:03

Ако преводът е верен, а оригиналът не е измислен на нечий компютър, то Лева е казал следното:

"Забелязвам как в последно време Байерн се подготвя за бъдещето с продължаването на договорите на Жером Боатенг и Томас Мюлер. Това е добър знак, че клубът може да опази звездите си напук на многото пари в Англия. Знам, че от чужбина има интерес и към мен. Но в същото време си се представям как оставам тук с нов контракт заради този суперотбор и добрата връзка между мен и ръководството, защото клубът знае как да оцени подобаващо постиженията ти."
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 фев 2016 09:33

MCMXIII написа:Ако преводът е верен, а оригиналът не е измислен на нечий компютър, то Лева е казал следното:

"Забелязвам как в последно време Байерн се подготвя за бъдещето с продължаването на договорите на Жером Боатенг и Томас Мюлер. Това е добър знак, че клубът може да опази звездите си напук на многото пари в Англия. Знам, че от чужбина има интерес и към мен. Но в същото време си се представям как оставам тук с нов контракт заради този суперотбор и добрата връзка между мен и ръководството, защото клубът знае как да оцени подобаващо постиженията ти."

If you know what I mean ...
Изображение

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 18 фев 2016 09:49

Оно така се пазариш деликатно, а не да се изцепиш, че требе да получава еди колко си. Като сънародник на Бай Ганьо ми е любопитно, дали ще получава повече от Мюлер.
Искам, да се разберат нещо и да преподписва. В това отношение Байерн има най- якото ръководство. Например, Робери и шефовете се разбраха с по две думи. Допускам, че и на Томас Мюлер не му е трябвало много, извън парите разбира се.

P.P. Губят ми се Алаба- 2018 и Нойер- 2019. Тия двамата също трябва да станат незабавно крепостни!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 18 фев 2016 11:18

Neron написа:Ако Видал играеше повече вместо протежето Алонсо можеше и да е показал далеч повече. Според мен той и Мартинес трябва да са ни дефанзивните халфове, а Роде да получава все повече минути, но... Плюс това аз не мога да се сетя нито един играч, който да си е подобрил формата при Гуардиола. Така че Видал трябва да остане поне до лятото на 2017 година. Според мен при Анчелоти ще покаже далеч по-добра форма.

Е колко повече да играе ...
От 32 възможни мача за Байерн , е взел участие в 31 ... в 22 от които е започвал като титуляр . Причината за представянето му в Байерн може да е всякаква , но не е липса на игрово време .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 18 фев 2016 11:29

MCMXIII написа:Оно така се пазариш деликатно, а не да се изцепиш, че требе да получава еди колко си. Като сънародник на Бай Ганьо ми е любопитно, дали ще получава повече от Мюлер.
Искам, да се разберат нещо и да преподписва. В това отношение Байерн има най- якото ръководство. Например, Робери и шефовете се разбраха с по две думи. Допускам, че и на Томас Мюлер не му е трябвало много, извън парите разбира се.

P.P. Губят ми се Алаба- 2018 и Нойер- 2019. Тия двамата също трябва да станат незабавно крепостни!

Да се говори за нов договор на Левандовски , при положение че получаваше най-високата заплата в клуба ( ако приемем че сега Мюлер е най-скъпоплатен ) и при положение че от договора му остават 3 години и половина ... е меко казано несериозно .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Мнениеот brendiboy » 20 фев 2016 21:41

Изображение
Оставам това тук. Аз четох слухове, че Нойер иска да си тръгва както и Роде.

Върни се в “Байерн”