Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот MCMXIII » 10 дек 2015 10:02

[center]Изображение[/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 10 дек 2015 10:08

niki87 написа:Май раздялата със Швайнщайгер ще се окаже добро действие на клуба. Абсолютно свършил с големия футбол. Бавен, муден, неориентиран...

Ако приемем думите ти за верни ... то Алонсо и Видал с какво са по-различни като присъствие на терена . На всичкото отгоре и подават по-лошо от Швайни .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 10 дек 2015 10:10

doktora25 написа:Една друга кака гологлава ще да е. Ван Гаал знае как да пази силите на играчите си и да ги множи, колкото и да мърсуват.

И Дедо Юп също . ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 10 дек 2015 10:12

MCMXIII написа:[center]Изображение[/center]

Аз съм недоволен - що чакаха чак до продълженията . :roll:
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 10 дек 2015 10:19

К'Во мърсуване у Манчестър бре? Там са им толкова убави жените, че си клецат роднините :)

У Мюнхен поне има избор :)

[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ah_a5-oU7gM[/youtube][/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 10 дек 2015 10:33

Der Führer написа:
niki87 написа:Май раздялата със Швайнщайгер ще се окаже добро действие на клуба. Абсолютно свършил с големия футбол. Бавен, муден, неориентиран...

Ако приемем думите ти за верни ... то Алонсо и Видал с какво са по-различни като присъствие на терена . На всичкото отгоре и подават по-лошо от Швайни .

Според мен проблема не е, че Бастиан си отиде. Гадно е, но той го направи по собствено желание.
Проблемът е, ако може така да се нарече, е че Кимих не се налага по- често. Щото той е бъдещето на Бавария и Германия. Алонсо е добър, но дърт. Очаквах този сезон да е предимно резерва. Видал тръча като луд, но в Баварията требе и да се мисли.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 дек 2015 11:24

Начий, аз съм ходил само в Долна Саксония и мога да потвърдя, че още на първата вечер сервитьорката в един ресторант беше около 18-19-годишна, руса ... Забравих какво искам да си поръчам :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 10 дек 2015 11:31

boabbb написа:Начий, аз съм ходил само в Долна Саксония и мога да потвърдя, че още на първата вечер сервитьорката в един ресторант беше около 18-19-годишна, руса ... Забравих какво искам да си поръчам :lol: :lol: :lol:

И аз съм бил в Долна Саксония. Е, не е като Александров в Питър, той там живее и работи :) а аз имам само една нощувка.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 дек 2015 11:49

MCMXIII написа:
boabbb написа:Начий, аз съм ходил само в Долна Саксония и мога да потвърдя, че още на първата вечер сервитьорката в един ресторант беше около 18-19-годишна, руса ... Забравих какво искам да си поръчам :lol: :lol: :lol:

И аз съм бил в Долна Саксония. Е, не е като Александров в Питър, той там живее и работи :) а аз имам само една нощувка.

Е, то аз 4-5, ама тая мацка беше като изкарана от каталог на Октоберфест ... само, дето по-хубава :shock: На английски беше бъкел :mrgreen: , затова се наложи да вкарам немския си в играта 8-) А той е на ниво табели и надписи :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 10 дек 2015 14:04

MCMXIII написа:
Der Führer написа:

Според мен проблема не е, че Бастиан си отиде. Гадно е, но той го направи по собствено желание.
Проблемът е, ако може така да се нарече, е че Кимих не се налага по- често. Щото той е бъдещето на Бавария и Германия. Алонсо е добър, но дърт. Очаквах този сезон да е предимно резерва. Видал тръча като луд, но в Баварията требе и да се мисли.

То май само Вайзер и Писаро не ги питаха дали искат да останат . Иначе има много начини да накараш един футболист сам да "поиска да си ходи" . Проблема е , че в Байерн в момента го няма човека на "последния пас" . Какъвто е Швайнщайгер ( да не споменавам други ) . Той им толкова асистенции в кариерата си , колкото Алонсо и Видал взети заедно . В момента играта на Байерн е горе долу следната - Коста пробива и центрира някъде там . Мюлер и Левандовски ако имат късмет да отидат там където ще отиде центрирането - добре . Или ако рикушет го закара при тях . Коман е същата работа . Единствено Мартинез и Алкантара понякога пускат изненадващ пас зад гърба на защитата .
Или някое фирмено изпълнение на Робен . Аз лично скоро не съм виждал от Байерн гол , подобен на втория на Волфсбург срещу Юнайтед .
Не е проблем когато някой играч си тръгне , проблем е когато в отбора не останат такива играчи ( или не получават шанс за игра ).
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”