[/center]Мюлер и Лева са избили всеки евроцент, вложен в тях. Добра работа на ръководството
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
[/center]
Der Führer написа:Е , аз не желая на момчето да му е мъчно за Гуардиола ... така че нямам нищо против да хване пътя за Англия заедно с него . Пък ако вземат с тях и Алкантара , Алонсо и Видал , че си отворя един отлежал Джак , дето го пазя за специални случаи
miasanmia1900 написа:Не съм писал отдавна,но съм потресен от някои мнения във форума...И аз съм на мнение ,че Пеп трябва да стяга куфарите.За съжаление обаче ръководството изпусна момента да хване бика за рогата дет се викаКлоп вече е другаде,а само той ми се струваше адекватна смяна на Пеп.Не виждам в момента свободен тренер,който да е адекватен отговор.И моля ви не ми казвайте за Татко ви Карло
Общо взето доста се преебахме
Сега нещото ,което определено ме подразни в някои коментари..С изключение на Алонсо, другите футболисти,които ги плюете и искате да се махнат,са си доста добри според мен.Видал до момента по-скоро разочарова,но той просто не е във форма.Аз вярвам ,че ще я намери след зимата.В нападение имаме набор от може би най-добрите играчи в момента.Имаме доста варианти там и особено след паузата сме длъжни да използваме тази екстра.
MCMXIII написа:Недей да се косиш за глупости. Отваряй бутилката и си пий.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта