Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот MCMXIII » 03 дек 2015 19:58

[center]Изображение[/center]

Мюлер и Лева са избили всеки евроцент, вложен в тях. Добра работа на ръководството :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 04 дек 2015 14:30

Изображение

Леко неуместна шегичка от моя страна. :)

Пожелавам успех на франсето, защото взе доста да ми липсва вече. Навъдиха се много лапетии в състава на Байерн и искам малко да ги стяга.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 04 дек 2015 14:36

Що, бре? Весела картинка си постнал. Аз също искам, Рибери да се връща, защото съм убеден, че може още много.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 04 дек 2015 17:24

Превод на moonweaver по темата Дъглас Коста

Защо е избрал Байерн: "От Челси също ме искаха, интересът им беше много сериозен и те положиха големи усилия да ме привлекат. Но моето желание беше да се присъединя към Байерн и да тренирам под ръководството на Пеп Гуардиола. Добре обмислих това решение и бях убеден, че с Пеп в Байерн мога да науча повече."

Разликите между Шахтьор и Байерн: "В Украйна се чувствах много добре, но с оглед на спортните цели и възможности, категорично смея да твърдя, че за 5 месеца в Байерн научих повече, отколкото за 5 години в Донецк. Това е невероятно, просто страхотно."

Животът в Мюнхен: "Нямам никакви проблеми с времето, в Украйна е много по-студено. Чувствам се много добре в Германия и в Мюнхен. Хората тук са различни от хората в Бразилия - от манталитета до начина на живот. За мен отношението и радостта от живота са много важни и това изпитвам и тук. Хората в Мюнхен са страхотни. Особено ме впечатли Октоберфест, беше невероятно изживяване."

Силния старт в Байерн: "В Байерн всички ме приеха чудесно - феновете, играчите, треньорите, целият клуб. Съвсем скоро всички разбраха, че имам качествата да бъда тук. Всички сме единни и затова имам щастието да покажа на какво съм способен".

Настроението в тима:
"В Байерн не сме съперници, няма голямо значение кой играе и кой - не. Никога не съм виждал подобна хармония, независимо дали Мюлер, Рибери или аз играем или не. Всичко тук се прави в името на успеха на Байерн, най-големия отбор на света. Всичко тук е на изключително ниво."

Пеп Гуардиола: "Всеки ден под ръководството на Гуардиола ме учи на нещо ново. Пеп е най-добрият треньор в света. С него се разбираме чудесно още от първата минута, не сме имали никакви проблеми. Да работиш с него е наистина невероятно. Разбира се, бих бил много тъжен ако той реши да си тръгне и не само аз. Всички искаме той да остане, но това си е неговата кариера и живот и решението е само негово."

Томас Мюлер: "Мюлер е истински матадор. Може ли да се каже така? (смее се). Постоянно бележи голове, постоянно дава асистенции. Той е много освободен психически, страшно креативен футболист и страхотен човек."

Франк Рибери: "Не ме е страх от завръщането на Рибери, напротив. Много се радвам, че най-накрая поднови тренировки, с него ще бъдем още по-силни. От него мога да науча много и ще се старя още повече, за да убедя Пеп в качествата си."

Началото на футболната кариера: "Никога не съм си поставял единствената цел да стана професионален футболист. По-скоро това беше голямата мечта на моя баща, който за съжаление не можа да стане професионалист. Това ме вдъхнови и ми даде сили. Започнах да играя, когато бях 9-годишен. Тогава реших, че искам да стана професионален футболист. И когато го постигнах, това беше облекчение както за мен, така и за баща ми. И сега и двамата сме много щастливи от развоя на нещата."

Дебютът за Националния отбор на Бразилия: "Когато получих първата си повиквателна, за мен беше невероятно усещане, почувствах се страхотно. Всяко дете в Бразилия мечтае някой ден да облече фланелката на Селесао. И за мен тази мечта се сбъдна."

Източници:
http://www.sport1.de...port1-interview
http://sportbild.bil...0826.sport.html

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 05 дек 2015 00:45

Е , аз не желая на момчето да му е мъчно за Гуардиола ... така че нямам нищо против да хване пътя за Англия заедно с него . Пък ако вземат с тях и Алкантара , Алонсо и Видал , че си отворя един отлежал Джак , дето го пазя за специални случаи :mrgreen:
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 05 дек 2015 04:52

Недей да се косиш за глупости. Отваряй бутилката и си пий.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 05 дек 2015 11:13

Der Führer написа:Е , аз не желая на момчето да му е мъчно за Гуардиола ... така че нямам нищо против да хване пътя за Англия заедно с него . Пък ако вземат с тях и Алкантара , Алонсо и Видал , че си отворя един отлежал Джак , дето го пазя за специални случаи :mrgreen:

Аз и билетите бих им купил. 8-)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

miasanmia1900
Контакти:

Мнениеот miasanmia1900 » 06 дек 2015 15:01

Не съм писал отдавна,но съм потресен от някои мнения във форума...И аз съм на мнение ,че Пеп трябва да стяга куфарите.За съжаление обаче ръководството изпусна момента да хване бика за рогата дет се вика :) Клоп вече е другаде,а само той ми се струваше адекватна смяна на Пеп.Не виждам в момента свободен тренер,който да е адекватен отговор.И моля ви не ми казвайте за Татко ви Карло :) Общо взето доста се преебахме :) Сега нещото ,което определено ме подразни в някои коментари..С изключение на Алонсо, другите футболисти,които ги плюете и искате да се махнат,са си доста добри според мен.Видал до момента по-скоро разочарова,но той просто не е във форма.Аз вярвам ,че ще я намери след зимата.В нападение имаме набор от може би най-добрите играчи в момента.Имаме доста варианти там и особено след паузата сме длъжни да използваме тази екстра.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 06 дек 2015 23:27

miasanmia1900 написа:Не съм писал отдавна,но съм потресен от някои мнения във форума...И аз съм на мнение ,че Пеп трябва да стяга куфарите.За съжаление обаче ръководството изпусна момента да хване бика за рогата дет се вика :) Клоп вече е другаде,а само той ми се струваше адекватна смяна на Пеп.Не виждам в момента свободен тренер,който да е адекватен отговор.И моля ви не ми казвайте за Татко ви Карло :) Общо взето доста се преебахме :) Сега нещото ,което определено ме подразни в някои коментари..С изключение на Алонсо, другите футболисти,които ги плюете и искате да се махнат,са си доста добри според мен.Видал до момента по-скоро разочарова,но той просто не е във форма.Аз вярвам ,че ще я намери след зимата.В нападение имаме набор от може би най-добрите играчи в момента.Имаме доста варианти там и особено след паузата сме длъжни да използваме тази екстра.

Какво те кара да мислиш , че след като 5 месеца Видал не си е намерил формата , тя въобще може да бъде намерена . А не е като да не играе редовно . Нещо което през пролеттта въобще няма да е сигурно , когато всички ще са здрави ( да се надяваме и да си останат здрави ) . Не казвам че е лош играч , а че въобще не го показва . Но най-вече ... трансфера му беше абсолютно излишен , предвид наличието на Мартинес , Алонсо , Кимих , Роде и Хьойберг . И Алкантара , макар че той основно обикаля по клиники откакто е в Байерн ( и преди това , но тук трябва някой друг да даде отговор , защо играч с хронична контузия беше привлечен в отбора ) .
Коман и Коста - никой не отрича безспорните им качества . Но имат една обща слабост - отчайващо центриране и последно подаване . И са прекалено праволинейни - пробив , центриране . Няма я онази частица фантазия в играта им , която би ги направила поне на книга конкуренти на здрави Рибери и Робен . Защото към момента е несериозно , да се говори че могат да ги заменят . По-скоро бих заложил на Гьотце в това отношение . Но все пак са играчи които могат да закърпят положението . Нещо което не може да се каже за атаката . Мюлер и Левандовски не просто нямат адекватна алтернатива ... те нямат НИКАКВА . Не ми се мисли , не дай Боже , да се контузят и двамата . Като прибавим и факта , че при почти 200 млн изхарчени от Гуардиола ( ще станат толкова ако бъде купен Коман ) , няма кой да замести Мюлер , Левандовски , Кроос и Швайнщайгер ( и Лаам ) .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 07 дек 2015 00:15

MCMXIII написа:Недей да се косиш за глупости. Отваряй бутилката и си пий.

Аз редовно си консумирам No.7 с профилактична цел ... Ама имах предвид - Jack Daniel's 1981 г. Gold Medal . Кътам си 3 бутилки от него ... Двете ги пазя за сватбата на щерката , а за третата си търся повод :mrgreen:
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”