Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boyan_kn

Гуардиола се отказа да търси къртицата

Мнениеот boyan_kn » 30 ное 2013 09:46

"Старши треньорът на Байерн Мюнхен Хосеп Гуардиола се отказа да търси къртицата в своя отбор. Както стана известно преди няколко дни Гуардиола се закани да отстрани от тима всички предатели. Испанският специалист остана разочарован, след като „Билд“ публикува подробен материал с тактиката на Байерн за дербито срещу Борусия Дортмунд. Според различни източници, информацията е „изтекла“ от футболист на клуба от „Алианц Арена“.

През седмицата Гуардуиола е провел разговор със своите футболисти в съблекалнята относно случилото се преди дербито срещу Борусия Дортмунд.

„Нямам време да търся кой е къртицата“, разкри испанският специалист.

„Това се случва във всички клубове по света. Имах такъв проблем и в Барселона. Тук не е по-различно“, добави треньорът на Байерн.

„Опитах се да кажа на футболистите, че има неща, които трябва да си останат само между нас и не трябва да ги разбират други хора. Надявам се в бъдеще това да не се повтаря“, продължи Пеп.

„Трябва да приема, че понякога журналистите са много добри. Мога да приема това. Това се случва и в политиката, а не само в спорта, но не е добре съперниците да знаят предварително нашия състав“, каза още Хосеп Гуардиола."

Що ми се струва, че е открил предателя, ама не му е харесало кой е той :? Щото обеща и да го изхвърли от отбора :roll:

Потребителски аватар
badboy95

Re: Гуардиола се отказа да търси къртицата

Мнениеот badboy95 » 30 ное 2013 10:08

И на мен така ми изглежда, може да е бил някой от националите на Германия, даже четох в чуждестранни форуми, че Лам е къртицата, поне така се говорело в Мюнхен. :?
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 30 ное 2013 10:12

badboy95 написа:И на мен така ми изглежда, може да е бил някой от националите на Германия, даже четох в чуждестранни форуми, че Лам е къртицата, поне така се говорело в Мюнхен. :?

Най-вероятно, и бай Мангау се е усетил, че по-скоро той ще си тръгне, отколкото Лам и е решил да не се разправя :mrgreen:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 30 ное 2013 10:25

Хьонес: Умираме от смях покрай историята за "къртицата"
"Ако това е единственият проблем на Байерн, ще го преживеем", добави президентът на клуба

Цък

Сиреч глупости. Нема лоша реклама :)
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg]

ivailo1403
Контакти:

Мнениеот ivailo1403 » 30 ное 2013 11:21

Ха-ха Лам бил предателя,вие на всяка клевета ли вярвате?

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 30 ное 2013 11:51

ivailo1403 написа:Ха-ха Лам бил предателя,вие на всяка клевета ли вярвате?

Това съм го чул от немци, фенове на Байерн, които понастоящем си живеят в Мюнхен. Сигурен съм, че те може и да знаят малко повече от тукашните професори. 8-)
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 30 ное 2013 12:52

Против Гуардьола съм, бих одобрил бойкот на футболистите спрямо треньора, подобен на този в Лудогорец, разбирам тези, които стискаха палци Байерн да не спечели срещу Дортмунд с цел запазване на интригата в първенството, макар аз да не съм от тях. Но тази постъпка е крайно неприемлива и по никакъв начин не мога да я оправдая. На мнение съм, че "къртицата" трябва да бъде намерена и изгонена от отбора, независимо коя е тя. Не вярвам да е Лам, въпреки че той много ми падна в очите миналата година, когато на гласуването за златната топка не посочи нито един съотборник или сънародник, а подкрепи най-големите врагове: Меси и Иниеста, макар че те с нищо не заслужаваха повече отличието от който и да е играч на баварците. Това за мен също е предателство. Само за сравнение тогава Йоги Льов гласува за трима свои играчи, а Меси: за Шави, Иниеста и Агуеро.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 30 ное 2013 13:55

Получило се е ''не ме търси, че ще вземеш да ме намериш'' :lol:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 30 ное 2013 15:13

Ясно е, че Хосеп Гуардиола се е отказал, както се закани, да търси къртицата в Байерн, защото работата е дебела и го е страх :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот dxl » 30 ное 2013 18:38

Тоя Гьоце наиситна е ебати таланта. Дано само е жив и здрав, ще стане една от най-големите звезди на поколението си. (И със сигурност ще бъде много мразен, предимно заради трансфера, който осъществи).
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Върни се в “Байерн”