MuFc1878 написа:Neron написа:САМО БАЗЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛ.
Та какво казвахте? Хубаво се смяхте като Юнайтед отпадна....
Ние пак се смеем на Манчесър
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MuFc1878 написа:Neron написа:САМО БАЗЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛ.
Та какво казвахте? Хубаво се смяхте като Юнайтед отпадна....
Neron написа:Що не си гледаш Лига Европата и да не коментираш отборите които играят в ШЛ?Биха ни да заслужено.Не играем добре и до никъде нема стигнем.Аз поне признавам докато вие ви правят смешни и Аякс и Базел и пак се мислите за големи.
MuFc1878 написа:Какво да се връзваш....вие яко хейтвахте като ни биха.... Кой беше смешен днеска?
Всичко се връща, това казвам... лека вечер. Успех на реванша, че няма кой да спре Барса.
MuFc1878 написа:Neron написа:Що не си гледаш Лига Европата и да не коментираш отборите които играят в ШЛ?Биха ни да заслужено.Не играем добре и до никъде нема стигнем.Аз поне признавам докато вие ви правят смешни и Аякс и Базел и пак се мислите за големи.
Защо се засегна? Просто връщам жеста
metodito написа:A според мен на Базел им трябваше втори гол. На Алианц онези са машини.
Много повлия на играта смяната на Рибери - той единствен от немците имаше идея защо е на терена.
Neron написа:Що не си гледаш Лига Европата и да не коментираш отборите които играят в ШЛ?Биха ни да заслужено.Не играем добре и до никъде нема стигнем.Аз поне признавам докато вие ви правят смешни и Аякс и Базел и пак се мислите за големи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта