Нещо скърца Великата Баварска Машинаnqkoisitam написа:Касабов е абсолютен малоумник.
Било пресилено, алооу...
Байерн М-Олимпик Лион
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Байерн М-Олимпик Лион
-
Blue_Girl
- Контакти:
Дано след изгонването на Рибери, да не дадем инициативата на Лион.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Борис Касабов е фен на следните три отбора: Левски, Интер и Байерн(М). Винаги като играе някой от следните тимове го имам напредвид. Поне за мен червения картон е 100% и няма какво да се дискутира. Лошото за Байерн е, че става дума за ключов играч, който пропуска и реванша
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Мойта каза че Луис Вaн Гал знаел винаги как да намери слабото място и на най-силния... ами сега? 
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- Neron
- Контакти:
Madridist написа:Борис Касабов е фен на следните три отбора: Левски, Интер и Байерн(М). Винаги като играе някой от следните тимове го имам напредвид. Поне за мен червения картон е 100% и няма какво да се дискутира. Лошото за Байерн е, че става дума за ключов играч, който пропуска и реванша![]()
След 2-3 повторения и Борис Касабов си призна че има нарушение за червен картон както е и в действителност.В цялото издание на ШЛ второто полувреме сме коренно различен отбор така ще е и сега ще ги бием.АЙДЕ БАЙЕРН.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Mога да те допълня само че това беше последния мач на Рибери с Байерн в Евротурнирите....от лятото или в Реал или в Юнайтед.Закономерно нулево първо полувреме-тия Лион са много "мръсен "отбор в добрия смисъл на думатаMadridist написа:Борис Касабов е фен на следните три отбора: Левски, Интер и Байерн(М). Винаги като играе някой от следните тимове го имам напредвид. Поне за мен червения картон е 100% и няма какво да се дискутира. Лошото за Байерн е, че става дума за ключов играч, който пропуска и реванша![]()
- Boksiorcheto
Алооо ЕВРОБОЕЦА ЛИОН. Вижте се какви сте жалки. Баварската машина скърцала... абе ей сулъо... съдията ви подпира стабилно... червеният картон си е картон,не го оспорвам. Ама на Робен и Рибери ще им счупят краката,а няма нарушение... смешници. Добре,че е Платини та да ви подпира. Байерн си е Байерн и пак ще ви унищожим и с 10 човека. Смешници.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- Boksiorcheto
soilwork написа:Mога да те допълня само че това беше последния мач на Рибери с Байерн в Евротурнирите....от лятото или в Реал или в Юнайтед.Закономерно нулево първо полувреме-тия Лион са много "мръсен "отбор в добрия смисъл на думатаMadridist написа:Борис Касабов е фен на следните три отбора: Левски, Интер и Байерн(М). Винаги като играе някой от следните тимове го имам напредвид. Поне за мен червения картон е 100% и няма какво да се дискутира. Лошото за Байерн е, че става дума за ключов играч, който пропуска и реванша![]()
Много кълнеш,бе. Вземи си допуши тревицата...
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- manchesteR*und
- Контакти:
Байерн ше бие център
Още след като отстраниха Реал казах Лион е на финал , дотука прогнозата ми се сбъдва
Но ще видиме нищо не се знае още ,дано гледаме интересни мачове :]
- Neron
- Контакти:
Боксьора по спокойно и без това сме малко в форума искаш съвсем ли да ни намалят?Трай си сега за пореден път ще важи:Който се смее последен се смее най добре.Остави ги феновете на отборчета които сме елимнирали да се радват то е от болка и злоба.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!