ШЛ групова фаза 2015/2016: Арсенал - БАЙЕРН МЮНХЕН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: ШЛ групова фаза 2015/2016: Арсенал - БАЙЕРН МЮНХЕН

Мнениеот Neron » 20 окт 2015 23:47

Отново същата гуардиолска помия. 650 паса 2 положения. Хората със 170 паса ни биха и пропуснаха още 3 гола. Отново този шибан стил и скучна игра. И тази година няма да ни бъде в ШЛ с тоя малоумник. Как не разбра простата му кратуна, че тоя стил не е за Байерн?
Ще се оправим когато сменим пасовете с движение. Мудни и безидейни сме втори пореден мач.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 20 окт 2015 23:48

MCMXIII написа:
niki87 написа:Първа загуба за сезона и нищо фатално общо взето. Ясно е, че не може да се бие във всеки мач. Коста с много добър мач, другите посредствени.

Мен ме яд за Нойер... Не заслужаваше цели 2 гола :!:

Честито на Баобабчето, Зидана, Удоджи и не почерпят ли... не са Ора :)

П.П. за финал: 2:0.....scheiße!

Аз сега видях, че жиру вкара гола с ръцете си :lol:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 20 окт 2015 23:53

niki87 написа:
MCMXIII написа:
niki87 написа:Първа загуба за сезона и нищо фатално общо взето. Ясно е, че не може да се бие във всеки мач. Коста с много добър мач, другите посредствени.

Честно казано, аз съм бесен. Требваше д почне с Мартинес като ЦЗ, и Алабала ву леву... Ама он мача свърши.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 20 окт 2015 23:56

Айде и аз да честитя на феновете на Арсенал, заслужава им отборът да стъпи на краката си в лигата.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Rode_20
Контакти:

Мнениеот Rode_20 » 21 окт 2015 00:00

brendiboy написа:Много пропуски много нещо

И от двете страни, макар че нашите бяха повече. :idea:
Много безидейна игра от наша страна през целия мач. Първите 20 минути играхме що годе добре, оттам насетне едно голямо нищо. Мюлер се чудех дали първото полувреме е на терена. Имам чувството, че играха само с Коста отляво. Видал се загуби втората част, не че първото полувреме направи нещо кой знае какво. Алонсо направи грешка, след което извърши нарушение, за което според мен му бе спестен жълт картон. Правилно ги извади от игра и двамата, а специално Алонсо въобще не е за титуляр, направи и едно много рисково отиграване към Алаба или Бернат (миналият сезон срещу Порто да припомням ли до какво доведе негова грешка), колегата през едно мнение (докато пишех поне беше едно, ама гледам вече е на предишната страница) нагоре явно не следи достатъчно Байерн.
Втория гол не го видях. Спря ми нета. Все тая, то беше ясно, че с такава игра нямаше как да им вкараме. Ясно е, че това ни беше най-лошият мач за сезона досега, защото е първа загуба на точки, но по-лошото е, че като гледах играта ни, ми се щеше да следя мача по радиото.
Та така, като кОлтурен чиляк сега, ще трябва да се извиня, че явно съм карък и ще си трая другия път като ми се доще да пиша тема. Или поне за ШЛ :oops: ... :mrgreen:
Последна промяна от Rode_20 на 21 окт 2015 00:09, променено общо 2 пъти.
[offtopic][wrapimg=]http://abload.de/img/pietarcmh.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 21 окт 2015 00:02

Rode_20 написа:
brendiboy написа:Много пропуски много нещо

И от двете страни, макар че нашите бяха повече. :idea:
Много безидейна игра от наша страна през целия мач. Първите 20 минути играхме що годе добре, оттам насетне едно голяма нищо. Мюлер се чудех дали първото полувреме е на терена. Имам чувството, че играха само с Коста отляво. Видал се загуби втората част, не че първото полувреме направи нещо кой знае какво. Алонсо направи грешка, след което извърши нарушение, за което според мен му бе спестен жълт картон. Правилно ги извади от игра и двамата, а специално Алонсо въобще не е за титуляр, направи и едно много рисково отиграване към Алаба или Бернат (миналата година срещу Порто да припомням ли до какво доведе негова грешка), колегата през едно мнение нагоре явно не следи достатъчно Байерн.
Втория гол не го видях. Спря ми нета. Все тая, то беше ясно, че с такава игра нямаше как да им вкараме. Ясно е, че това ни беше най-лошият мач за сезона досега, защото е първа загуба на точки, но по-лошото е, че като гледах играта ни, ми се щеше да следя мача по радиото.
Та така, като кОлтурен чиляк сега, ще трябва да се извиня, че явно съм карък и [b]ще си трая другия път като ми се доще да пиша тема. Или поне за ШЛ :oops: ... :mrgreen:[/b]

Че ти простиме. Просто беше гаден мач. даже ако искаш, прай теми у Бл ;)

Треньорът трябвше да иска ебанье, а не цъканье..
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 21 окт 2015 00:05

Прогнозирам думите на Пенчу след мача: Доволен съм, доминирахме и владеехме топката.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Rode_20
Контакти:

Мнениеот Rode_20 » 21 окт 2015 00:19

Жалко за това.
Изображение
[offtopic][wrapimg=]http://abload.de/img/pietarcmh.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 21 окт 2015 00:26

Абре, ако хер Робери ако е наблизо, че извади гичфе.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 21 окт 2015 00:50

MCMXIII написа:
niki87 написа:
MCMXIII написа:

Честно казано, аз съм бесен. Требваше д почне с Мартинес като ЦЗ, и Алабала ву леву... Ама он мача свърши.

Мартинес и Роде я започнат 3-4 мача титуляри до края на сезона , я не . А ако от ръководството направят тъпотията , да удължат договора на плешивия , брой ги пътници тятото . Заедно с Хьойберг и Кирхов . Бадщубер също може да се окаже напускащ .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”