ШЛ 1/2 ФИНАЛ БАЙЕРН-Барселона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ 1/2 ФИНАЛ БАЙЕРН-Барселона
Сега сериозно,феновете на Барса основателно спорят за два от головете, но защо не кажат за 3-те случая на игра с ръка в наказателното поле
,Защо никой не споменава през какви съдийски балтии премина Байерн,за да отстрани Ювентус
НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО,БЯХА И ТЕ СМАЗАНИ ПО ВСИЧКИ КОМПОНЕНТИ НА ИГРАТА
..и вижте какво ще ви кажа,не Юве бяха слаби,не Барса бяха слаби,а Байерн ги направи да изглеждат така и ако са си взели поука от реванша с Арсенал,няма кой да им отнеме титлата в този турнир
..чест и почести към всички вас 
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
rhaegar написа:dxl написа:Сега сериозно - в темата за мача, във фурома на Барса, някакъв фен беше писал, че само ако играе Лео меси "къдрушкото Данте" ще лази под него... Не намерих мнението, за съжаление... :D
Данте всъщност направи повече от Меси в тоя мач, защото бразилеца беше близо това, да си отбележи автогол... :D
Аз го знам къде е, ама няма да ти кажа. Щото вчера ми спореше за Гьотце, а и фена на Барса е един от малкото читави (ако не броим заслепеността му към Барса)
Какво по-точно съм спорел за Гьотце, че не ми се търси сега...
А аз за фена на Барса - просто го споемах, щото ми стана смешно и бих постнал мнението за спорта, а не да се заяждам. Само с един-двама се заяждам тука... :D
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
dxl написа:Какво по-точно съм спорел за Гьотце, че не ми се търси сега...
Бъзикам се
dxl написа:rhaegar написа:dxl написа:
Между решението на клуба и решението на играча има огромна разлика.Ако haha беше каза, че Гьтоце е идиот - ок, ама той твърди, че Дортмунд са, а те нямат вина. Освен, че играч като Гьотце, предвид какви трансферни суми се вадят от 10-на години на сам, не трябва да има клауза за 37млн., а 50-60.
Е предполагам самият Гьотце (по-скоро агентът му) не би се съгласил на договор с подобна висока сума, защото тя би затворила вратата за доста отбори. Не че 37м са малко, но ако бяха 60, изборът се свеждаше до Сити, Анжи и ПСЖ.
Всъщност не - защото съм сигурен, че Неймар има клауза 80 или 100млн., но е ясно, че никой няма да ги даде. Както и Мартинес не е играч, който струва 40млн., а най-много 20. (И то с много уговорки). Както и Бейл не струва и половината на това, което Тотнъм му искат.
Просто ако Гьотце имаше 50-60млн. калуза щеше да се стигне до обтегнати отношения м/у играча и клуба, в момент, в който някой отбор го пожелае (както беше случея с Мартинес) и просто щяха да приемат оферта за 40-на млн. (както в случея)
И накрая Клоп каза точно същото като моето
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- LevskiZavinagi
- Контакти:
kingofpop написа:Rafa написа:Музика за моята душа е да гледам,чета и слушам гърчовете на фенчетата на най-подпирания клуб БарселонаПожелавам им успех в търсенето на локви по терените на големите клубове,докато другите играят финал
![]()
![]()
Е то и за моята душа е музика да гледам как втора поредна година боричкате със зъби и нокти за 4 тото място във ВЛ ама кво да кажа![]()
Челси не ви ли изнасилиха миналата година?

- Neron
- Контакти:
Чак сега мога да дам адекватно мнение за мача. Първо искам да честитя на всички фенове на Байерн и на немския футбол. Надиграхме ги тотално а те все още си мислят че на 10% владеене на топката трябва да им дават гол. За тях пасове в триъгълник преди центъра е голяма игра. Въобще да не коментират съдията защото ако беше дал 2те дузпи първото полувреме плюс напълно заслужен червен картон на Пике заради 2 пъти игра с ръка ( а той не получи дори жълт... ) мача още първото полувреме щеше да е поне 3:0 и второто 4ка щеше да е най-малкото с което щяха да се отърват особено с човек по-малко както и заслужаваха. Въпреки повечето пробягани километри нашите стояха физически с класи над Барселона. За защитата имам малки забележки защото на няколко пъти беше колеблива но като цяло бяха стабилни. След онова положение в началото Робен просто летеше по терена и си остави душата на терена. Другия който мога да отлича е Мюлер просто нещо страшно в добрия смисъл на израза. Нойер отново люпеше семки и имаше повече работа срещу Фортуна Дюселдорф и Гройтер Фюрт отколкото снощи. Не разбрах защо Мартинез например виси като той изтърпя наказание за жълти картони в реванша срещу Ювентус и това му е първия картон след наказанието? Мартинез и Щайгер са с по 4 сега. На 5 пак ли наказват? Определено двамата трябва да са на линия за финала защото в центъра нямат грешка. Данте и Лам спокойно могат да ги заместят Буйтен и Рафиня които също играят добре последните мачове.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
LevskiZavinagi написа:kingofpop написа:Rafa написа:Музика за моята душа е да гледам,чета и слушам гърчовете на фенчетата на най-подпирания клуб БарселонаПожелавам им успех в търсенето на локви по терените на големите клубове,докато другите играят финал
![]()
![]()
Е то и за моята душа е музика да гледам как втора поредна година боричкате със зъби и нокти за 4 тото място във ВЛ ама кво да кажа![]()
Челси не ви ли изнасилиха миналата година?
С десет човека
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Като неутрален зрител честитя заслужената победа на Байерн,резултата може и да е стряскащ,но сме виждали и други подобни.Нещата можеха и да се наредят по друг начин за Барселона при треньор на скамейката,просто Тито не е за там.Фъргюсън и Мауриньо нямаше да допуснат толкова грешки накуп.Гостите изобщо не знаеха за какво са на терена и гледаха да отбият номера,както с Милан и после на реванша да бият.Само че сега имаха срещу себе си противник,който беше отлично подготвен физически,тактически и психически.Меси изобщо не трябваше да играе или поне да беше сменен на почивката.Съдията допусна грешки и в двете посоки,не го очаквах от него.На реванша Байерн просто трябва да бъде спокоен и ще отиде на финал без драми.Въпреки че ще е гадно германски отбор да вземе купата в Англия,но миналата година беше обратното.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Neron написа:(...) Не разбрах защо Мартинез например виси като той изтърпя наказание за жълти картони в реванша срещу Ювентус и това му е първия картон след наказанието? Мартинез и Щайгер са с по 4 сега. На 5 пак ли наказват? Определено двамата трябва да са на линия за финала защото в центъра нямат грешка. Данте и Лам спокойно могат да ги заместят Буйтен и Рафиня които също играят добре последните мачове.
Правилника е такъв, че след първите три картона имаш наказание, а след това след всеки втори т.е. след 5, 7 и т.н.
За Лам не съм много съгласен. Той може да обезличи всеки съперник, докато Рафиня няма тези качества. Буйтен е по-адекватен заместник на Данте, но най-добре е никой да не получава жълт картон.
[center]
[/center]
[/center]Re: ШЛ 1/2 ФИНАЛ БАЙЕРН-Барселона
Играчите на БАЙЕРН днес тренираха волейбол. Дали не искат да покажат на Пике, че и в това не са лоши
[center]
[/center]
[center]

[/center]
Последна промяна от MCMXIII на 24 апр 2013 20:31, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Байерн им разказа играта снощи, на великия клуб!

Левски завинаги в моето сърце