Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
А ако бием на 1/2 финал срещу кой евентуално отиваме на финал? Сигурно срещу победителя в ШЛ на Южна Америка или срещу победителя в ШЛ на Северна Америка след като се срещнат помежду си.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Отборите участници са 7. Като шампионите на Ойропата и Зюд Америката се включват на1/2 финалите. Виж реглемента в Уики
Целият турнир е 11 - 21 декември.

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Регламент на Световното клубно първенство[/center]
[center]
[/center]
[center]Квалификационен кръг:
Мач 1: Раджа Казабланка (Мароко) — Оуклънд Сити (Нова Зеландия)
Четвъртфинали:
Мач 2: победител в Шампионската лига на Азия — победител в Шампионската лига на Африка
Мач 3: победител от Мач 1 — Монтерей (Мексико)
Полуфинали:
Мач 4: победител от Мач 2 — Байерн Мюнхен
Мач 5: победител от Мач 3 — Атлетико Минейро (Бразилия)
Срещата за трето и четвърто място:
Мач 6: загубил от Мач 4 - загубил от Мач 5
ФИНАЛ:
Победител от Мач 4 - победител от Мач 5[/center]
[center]

[center]Квалификационен кръг:
Мач 1: Раджа Казабланка (Мароко) — Оуклънд Сити (Нова Зеландия)
Четвъртфинали:
Мач 2: победител в Шампионската лига на Азия — победител в Шампионската лига на Африка
Мач 3: победител от Мач 1 — Монтерей (Мексико)
Полуфинали:
Мач 4: победител от Мач 2 — Байерн Мюнхен
Мач 5: победител от Мач 3 — Атлетико Минейро (Бразилия)
Срещата за трето и четвърто място:
Мач 6: загубил от Мач 4 - загубил от Мач 5
ФИНАЛ:
Победител от Мач 4 - победител от Мач 5[/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Neron
- Контакти:
Данке.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
FC Bayern München @FCBayern 22m
Injury shock! Bayern star #Shaqiri out of action for 6 to 7 weeks after tearing a hamstring while playing for Switzerland.
Шакири аут от 6 до 7 седмици....
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Лошо! Дано довечера не се контузи и някой в Швеция 

Гьотце вкара за Германия. 

- Neron
- Контакти:
От играчите на Байерн за националните си отбори вкараха Гьотце, Рибери, Робен и Алаба.
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:От играчите на Байерн за националните си отбори вкараха Гьотце, Рибери, Робен и Алаба.
Те вкараха. Лаам, Гьотце, Кроос пък подаваха за головете.
[center]Гуардиола доволен от първите си месеци в Байерн[/center]
[center]
За пръв път Пеп Гуардила говори обширно пред списание Bayern Magazin. В интервюто от осем страници, Гуардиола говори за най-различни неща. fcbayern.de публикува откъс от интервюто.[/center]
Пеп Гуардиола за...
...първите си месеци в Байерн: „За мен лично не е толкова важно да сме първи в класирането през октомври, въпреки че винаги е хубаво, когато си на върха. Важното в момента е да изграждаме стила си на игра. Това е продължителен процес, а досега извървяхме дълъг път, както видяхте срещу Манчестър Сити и Леверкузен. Сега искаме да продължим така в следващите седмици. Ако трябва да съм честен, малко съм изненадан, че играчите толкова бързо разбраха идеите ми. Мислех, че това ще изисква доста повече време, но ние достигнахме много високо ниво – но не във всеки мач и не през всичките 90 минути. Но в средата на есенния полусезон мога накратко да кажа: Доволен съм от начина, по който играем.“
...идните месеци: „Уверен съм, че ще бъдем и по-добри, когато всички играчи са здрави. Но ще сме в състояние да печелим трофеи, само ако в края на сезона играчите на този великолепен отбор възприемат идеите ми. Иначе ще имаме проблеми. Ако играчите приемат думите ми, аз мога да бъда техният най-добър приятел. Подкрепям играчите, които приемат решенията ми – но всеки, който не го разбира, често ще гледа мача от страни. Както винаги съм казвал: Имаме нужда от всички играчи, така че ще бъда много щастлив, когато всички са здрави. Напоследък играем доста добре. Но като цяло няма да е добре, ако например Рибери или Лам играят по 90 минути на всеки три дена. С колкото повече играчи разполагам, толкова повече опции за промени ще имам.
...причините, поради които избра Байерн: „Само секунди, след като от Байерн ме потърсиха, вече знаех какво да правя. Не исках да изпусна шанса да работя с този велик отбор, който се градеше с години. И ако тогава не бях приел офертата, може би никога повече нямаше да имам тази възможност.“
...смяната на позицията на Филип Лам: „Имаме няколко контузени играчи на тази позиция, например Мартинес и Тиаго, а Швайнщайгер беше извън игра за известно време. Така че трябваше да измисля нещо, което да ни даде нужната стабилност. Понякога мачове се печелят само заради добрите защитници или нападатели, но продължителният успех е възможен, когато имаш отлични играчи в полузащита. Филип изпълняваше тази роля няколко пъти в подготовката, а тогава се справи много добре. Той е сред най-интелигентните играчи в света и съм 100 процента сигурен, че може да бъде сред най-добрите на всяка позиция, на която играе. Добрите ни игри в Манчестър и Леверкузен нямаше да са възможни без Филип. При нормални обстоятелства, той ще се върне на обичайната си позиция, когато другите играчи са здрави. Но е комфортно да знам, че мога да разчитам на него и като дефанзивен халф.“
...какво мисли за Мюнхен: „Мюнхен е напълно различен от Ню Йорк (смее се), но не е толкова различен от Барселона. Тук няма море и плаж, но градът е много красив. Най-важното за мен е семейството ми да се чувства комфортно, особено децата ми, които се прибират щастливи от училище всеки ден. Жена ми също е много доволна от живота тук. Така че се надявам да работя в Байерн дълго време, а по този начин ще мога да опознавам града все по-добре.“
Източник