Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот HoUs4oOL » 24 апр 2015 13:59

#FCBFCB in Barcelona: 5th May.
#FCBFCB in Munich: 13th May.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 24 апр 2015 14:00

HoUs4oOL написа:
Der Führer написа:Те от Барса затова искаха Байерн ... защото не очакват Гуардиола да затвори играта , а да тръгне да се надиграва . От друга страна - Гуардиола познава донякъде този отбор на Барса . Донякъде , защото при Енрике стила им е по-различен , доста по-директен . Но пък с изключение на 3-4 играча , на всички останали им знае и кътните зъби :mrgreen:

Защо Гуардиола да затваря играта?
Да не би Байерн да няма футболисти да бие Барса?
С Мюлер, Левандовски, Робен, Тиаго, Швайни, Гьтоце и евентуално Рибери, няма как да затваряш играта...

Къде съм казал подобно нещо ... въпреки че трансферите на Гуардиола отслабиха отбора , Байерн си има достатъчно класа . Проблема е , че ако оставиш на Барса свободни пространства , ще береш ядове .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 24 апр 2015 14:02

boabbb написа:Само Робен и Хави Мартинез да са здрави и ги погазваме :mrgreen: :mrgreen: Те така им излизаме и ги мачкаме 8-)

Изображение

Те така никога няма да излезем , докато Гуардиола е треньор :mrgreen:
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Мнениеот brendiboy » 24 апр 2015 14:06

Според мен този финал е с предисвестен финал -т.е Барсалено ще продължи заради любовта на Пеп към тях и умишлено или не чак толкова ще преебе мача като мача с Реал в Мюнхен го направи

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 24 апр 2015 14:12

CSKA69 написа:
Der Führer написа:
boabbb написа:
Der Führer написа:
boabbb написа:
Der Führer написа:Гуардиола си пожела Барса ... от Барса си пожелаха Байерн ... понякога желанията се сбъдват . Сега да видим кой ще остане по-доволен накрая :mrgreen:

Домакинстваме ли на втория мач :?: Тия ги газиме аристократично - споко :mrgreen: :mrgreen:

Да - Байерн е домакин в реванша . Колкото до газенето ... Суарес срещу Данте ( Бенатия ) , Рафиня срещу Неймар и Бернат срещу Меси . Определено ще е интересно :roll:

Плешо трябва само да не преебе центъра за тия мачове - там надиграеме ли ги, свършват курса ;)

Те от Барса затова искаха Байерн ... защото не очакват Гуардиола да затвори играта , а да тръгне да се надиграва . От друга страна - Гуардиола познава донякъде този отбор на Барса . Донякъде , защото при Енрике стила им е по-различен , доста по-директен . Но пък с изключение на 3-4 играча , на всички останали им знае и кътните зъби :mrgreen:

По-директния стил на игра на Барса е както предимство, така и недостатък.. Няма го това задушаващо противника пресиране в центъра от времето на Гуардиола, а и най-важното за Байерн - те оставят дооста свободни пространства, когато се защитават, а както знаем това е фатално срещу тим, воден от Гуардиола ;)

Спор няма ...просто отбелязах , че тази Барса е по-различна от тази която Гуардиола познава като стил . Но пък е една класа на онази Барса , която Байерн размаза преди 2 години . Докато Байерн като цяло не мога да кажа , че е вдигнал нивото си оттогава насам .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 24 апр 2015 14:12

Der Führer написа:Къде съм казал подобно нещо ... въпреки че трансферите на Гуардиола отслабиха отбора , Байерн си има достатъчно класа . Проблема е , че ако оставиш на Барса свободни пространства , ще береш ядове .

Останах с впечатление, че ще си разочарован, ако Байерн не се затвори...
Не мисля, че трансферите на Пеп са отслабили отбора и Тиаго, и Гьотце са класа...
Ако оставиш свободни пространства на Робен, Мюлер и Лева също ще береш ядове.
За мен Барса превъзхождат Байерн единствено в атака и то само заради Меси.
В халфовата линия Байерн има предимство, на вратата също, в защитата нещата са по-скоро 50:50.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 24 апр 2015 14:14

hajitsu написа:Пожелавам на Байерн да се падне Барса, защото съм почти сигурен, че няма да имат никакви проблеми с отстраняването им. Ювентус всеки ги подценява, но да не стане като миналата година с Атлетико. Знам, че се е изтъркало, но пак ще го кажа - случаен отбор на тази фаза на турнира няма. Успех! ;)

Взех, че познах. :mrgreen:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 24 апр 2015 14:15

brendiboy написа:Според мен този финал е с предисвестен финал -т.е Барсалено ще продължи заради любовта на Пеп към тях и умишлено или не чак толкова ще преебе мача като мача с Реал в Мюнхен го направи

Е не ... може да не харесвам това което Гуардиола прави откакто е в Байерн , но няма как да повявам , че може умишлено да съботира отбора . Без значение в чия полза .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 24 апр 2015 14:44

HoUs4oOL написа:
Der Führer написа:Къде съм казал подобно нещо ... въпреки че трансферите на Гуардиола отслабиха отбора , Байерн си има достатъчно класа . Проблема е , че ако оставиш на Барса свободни пространства , ще береш ядове .

Останах с впечатление, че ще си разочарован, ако Байерн не се затвори...
Не мисля, че трансферите на Пеп са отслабили отбора и Тиаго, и Гьотце са класа...
Ако оставиш свободни пространства на Робен, Мюлер и Лева също ще береш ядове.
За мен Барса превъзхождат Байерн единствено в атака и то само заради Меси.
В халфовата линия Байерн има предимство, на вратата също, в защитата нещата са по-скоро 50:50.

А не ... просто казах защо от Барса искат Байерн за съперник :) Пък и можеш да затвориш играта по различни начини , не само с "паркиране на автобуса" . Примерно с преса и борба за всяка топка .
Колкото до съставите - Байерн има предимството да разполага с Нойер , атаката с Рибери , Робен, Левандовски и Мюлер зад него по нищо не отстъпва на тази на Барса ... единствено за халфовата линия не съм съгласен . Байерн разполага с много качество в центъра , но вече няма "играч мозък" от типа на Шави и Иниеста .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 24 апр 2015 14:49

Жребий като жребийй. Може би щеше да е по- добре, ако първия мач Бавария е домакин.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Байерн”