Аз съм доволен от жребия.
Само искам Хави да е навлязъл в ритъм, защото при последната среща Иниеста не знаеше къде се намира.
Не виждам как Луис Енрике ще надхитри Пеп.
Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Der Führer написа:Да - Байерн е домакин в реванша . Колкото до газенето ... Суарес срещу Данте ( Бенатия ) , Рафиня срещу Неймар и Бернат срещу Меси . Определено ще е интересно
Лам и Боатенг няма ли да играят?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Спокойно, момчета...няма да ви бием много
Робен дали ще е готов
всъщност Алаба ме тревожи повече
Робен дали ще е готов
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- Der Führer
- Контакти:
boabbb написа:Der Führer написа:boabbb написа:Der Führer написа:Гуардиола си пожела Барса ... от Барса си пожелаха Байерн ... понякога желанията се сбъдват . Сега да видим кой ще остане по-доволен накрая
Домакинстваме ли на втория мачТия ги газиме аристократично - споко
![]()
Да - Байерн е домакин в реванша . Колкото до газенето ... Суарес срещу Данте ( Бенатия ) , Рафиня срещу Неймар и Бернат срещу Меси . Определено ще е интересно
Плешо трябва само да не преебе центъра за тия мачове - там надиграеме ли ги, свършват курса
Те от Барса затова искаха Байерн ... защото не очакват Гуардиола да затвори играта , а да тръгне да се надиграва . От друга страна - Гуардиола познава донякъде този отбор на Барса . Донякъде , защото при Енрике стила им е по-различен , доста по-директен . Но пък с изключение на 3-4 играча , на всички останали им знае и кътните зъби
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Der Führer написа:Те от Барса затова искаха Байерн ... защото не очакват Гуардиола да затвори играта , а да тръгне да се надиграва . От друга страна - Гуардиола познава донякъде този отбор на Барса . Донякъде , защото при Енрике стила им е по-различен , доста по-директен . Но пък с изключение на 3-4 играча , на всички останали им знае и кътните зъби
Защо Гуардиола да затваря играта?
Да не би Байерн да няма футболисти да бие Барса?
С Мюлер, Левандовски, Робен, Тиаго, Швайни, Гьтоце и евентуално Рибери, няма как да затваряш играта...
- Der Führer
- Контакти:
HoUs4oOL написа:Der Führer написа:Да - Байерн е домакин в реванша . Колкото до газенето ... Суарес срещу Данте ( Бенатия ) , Рафиня срещу Неймар и Бернат срещу Меси . Определено ще е интересно
Лам и Боатенг няма ли да играят?
Лам ще си е в центъра както обикновено , а ако Суарес играе в зоната на Данте , няма как Боатенг да ходи след него . Освен това Боатенг е един от висящите с жълт картон .
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
kingofpop написа:Спокойно, момчета...няма да ви бием много![]()
![]()
Робен дали ще е готов
Алаба ще е готов за финала , другия който твърдо отпада е Бадщубер . Всички останали вече тренират . Еднствено за Мартинес съм скептичен , че ще играе .
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Само Робен и Хави Мартинез да са здрави и ги погазваме
Те така им излизаме и ги мачкаме

Леевски, оле
Der Führer написа:boabbb написа:Der Führer написа:boabbb написа:Der Führer написа:Гуардиола си пожела Барса ... от Барса си пожелаха Байерн ... понякога желанията се сбъдват . Сега да видим кой ще остане по-доволен накрая
Домакинстваме ли на втория мачТия ги газиме аристократично - споко
![]()
Да - Байерн е домакин в реванша . Колкото до газенето ... Суарес срещу Данте ( Бенатия ) , Рафиня срещу Неймар и Бернат срещу Меси . Определено ще е интересно
Плешо трябва само да не преебе центъра за тия мачове - там надиграеме ли ги, свършват курса
Те от Барса затова искаха Байерн ... защото не очакват Гуардиола да затвори играта , а да тръгне да се надиграва . От друга страна - Гуардиола познава донякъде този отбор на Барса . Донякъде , защото при Енрике стила им е по-различен , доста по-директен . Но пък с изключение на 3-4 играча , на всички останали им знае и кътните зъби
По-директния стил на игра на Барса е както предимство, така и недостатък.. Няма го това задушаващо противника пресиране в центъра от времето на Гуардиола, а и най-важното за Байерн - те оставят дооста свободни пространства, когато се защитават, а както знаем това е фатално срещу тим, воден от Гуардиола

- Der Führer
- Контакти:
HoUs4oOL написа:Аз съм доволен от жребия.
Само искам Хави да е навлязъл в ритъм, защото при последната среща Иниеста не знаеше къде се намира.
Не виждам как Луис Енрике ще надхитри Пеп.
Не очаквам Мартинес да е готов за игра поне още 2 седмици . Срещу Барса ще са нужни играчи в оптимална форма . Не очаквам да има някакво надхитряне в тези двубои . Барса ще си играят тяхната игра ... въпроса е кое ще се окаже по-силно . Прагматизма или егото при двамата трньори .
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...