Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот MCMXIII » 16 апр 2015 16:51

[center]Усилен труд [/center]

[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rLzBOSsyeGY&feature=youtu.be[/youtube][/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 16 апр 2015 16:54

Защо му да се маха на Плешивия? Получава над 15 милиона, резултати никой не му търси, Замер е глътнал бастуна (по времето на Хайнкес след всеки мач вадеше черните ризи на отбора) има си цялото спокойствие да продължава руши граденото с години. Щетите, които нанесе не могат да се възстановят с години. Пропиля уникален отбор заради егото си и простотиите си. Да му плащат 20 милиона и да го изритат като мастия каквото и заслужава.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 16 апр 2015 17:02

Не е в баварски стил да го гонят точно сега. Всъщност това е модерен баварски стил, преди са гонили тренери по никое време. Аз по- скоро харесвам Пеп, но не сляпо, щото и той прави тъпотии. Ще преживея, ако го сменят, но не вярвам. Все пак да приемем, че го изгонят, кой ще дойде. Аз се сещам за трима свободни, по- скоро двама и половина. Половинката е Тухел, защото го свързват с Дортмунд. Свободен от лятото е Клопо, но няма да стане за съжаление. Другият е Вили Вуцов :)

С теб си коментирахме другаде, че ще е мазеляк след 2-3 години когато се сменя поколението в отбора. Те тогава ще трябва Господ също да помага. Няма да ги има Робери, Фусбалгот и Капитана...
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 апр 2015 17:58

MCMXIII написа:Не е в баварски стил да го гонят точно сега. Всъщност това е модерен баварски стил, преди са гонили тренери по никое време. Аз по- скоро харесвам Пеп, но не сляпо, щото и той прави тъпотии. Ще преживея, ако го сменят, но не вярвам. Все пак да приемем, че го изгонят, кой ще дойде. Аз се сещам за трима свободни, по- скоро двама и половина. Половинката е Тухел, защото го свързват с Дортмунд. Свободен от лятото е Клопо, но няма да стане за съжаление. Другият е Вили Вуцов :)

С теб си коментирахме другаде, че ще е мазеляк след 2-3 години когато се сменя поколението в отбора. Те тогава ще трябва Господ също да помага. Няма да ги има Робери, Фусбалгот и Капитана...

Ти се бъзикаш , ама с тези футболисти съм сигурен че Вили Вуцов щеше да има същите успехи :mrgreen:
Аз лично не виждам причина Клопо да не дойде в Байерн . Проблема е в ръководството , защото при издънка срещу Порто , не виждам никакви основания Гуардиола да бъде оствен да си изпълни договора . По-добре нов човек лятото , отколкото да останат в необрано лозе догодина когато Гуардиола сам си тръгне . И още по-лошо през 2017-а примерно . Защото аз лично не го виждам в Байерн повече от 4 години .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 16 апр 2015 18:21

Причината да не дойде Клоп в Байерн е една - Борусия Дортмунд. Ще се счете за предателство от феновете на жълто-черните поемането на Байерн. Поне в този момент. Може би след няколко сезона няма да е такъв проблем, но сега, след 7 години начело на Борусия, да поеме Байерн - не ми се вярва ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 16 апр 2015 22:23

Meн ми е интересно какво щеше да сътвори дядо Юп, ако половината му отбор се беше изпоконтузил :roll: Пеп не е лош тренер, ама определено си няма и идея как да промени играта на отбора си, ако нещата тръгнат зле. Вчера включването на Боата в средата на терена ме втрещи :x Все пак на Порто ще им е доста тясно на АА, а и без двама от основните си защитници ще адски трудно и няма да е изненада, ако португалците отнесат 3-4 гола..и все пак съм напълно съгласен с мнението на колегата Славист. Ще стане мазало след излизането на основните играчи, а контузиите на Робен и Рибери по-скоро ще ускори този процес..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Мнениеот brendiboy » 16 апр 2015 22:29

MCMXIII написа:Не е в баварски стил да го гонят точно сега. Всъщност това е модерен баварски стил, преди са гонили тренери по никое време. Аз по- скоро харесвам Пеп, но не сляпо, щото и той прави тъпотии. Ще преживея, ако го сменят, но не вярвам. Все пак да приемем, че го изгонят, кой ще дойде. Аз се сещам за трима свободни, по- скоро двама и половина. Половинката е Тухел, защото го свързват с Дортмунд. Свободен от лятото е Клопо, но няма да стане за съжаление. Другият е Вили Вуцов :)

Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 16 апр 2015 22:53

Тренери много, но доктори като този на Бавария е един. Според слуховете доктор Ханс-Вилхелм Мюлер-Волфарт е подал оставка. Това вече е проблем.Този човек е в клуба от 1977 година, явно нещо много сериозно се е случило...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 17 апр 2015 00:10

MCMXIII написа:Тренери много, но доктори като този на Бавария е един. Според слуховете доктор Ханс-Вилхелм Мюлер-Волфарт е подал оставка. Това вече е проблем.Този човек е в клуба от 1977 година, явно нещо много сериозно се е случило...

Не само доктора с дългото име ... целият медицински щаб е подал оставка . Следа мача вчера , някой е хвърлил вината за загубата конкретно върху тях . Поради многото контузени играчи . Официалната причина за оставката е - не могат да продължат да работят за клуба , след като вече липсва доверие в способностите им .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 17 апр 2015 00:47

bilyaletdinov написа:Meн ми е интересно какво щеше да сътвори дядо Юп, ако половината му отбор се беше изпоконтузил :roll: Пеп не е лош тренер, ама определено си няма и идея как да промени играта на отбора си, ако нещата тръгнат зле. Вчера включването на Боата в средата на терена ме втрещи :x Все пак на Порто ще им е доста тясно на АА, а и без двама от основните си защитници ще адски трудно и няма да е изненада, ако португалците отнесат 3-4 гола..и все пак съм напълно съгласен с мнението на колегата Славист. Ще стане мазало след излизането на основните играчи, а контузиите на Робен и Рибери по-скоро ще ускори този процес..

Дедо Юп , след загубения финал и след като загуби титлата се погрижи да придаде дълбочина на състава . Грубо казано , разполагаше с по 3 играчи на пост . Не че е нямало контузии ... И Тимошчук и Луис Густаво са играли като централни защитници когато се е налагало . И дедо Юп , правеше грешки ... но никога не е поставял егото си над клубните интереси . Нито е определял състава на база лични симпатии или антипатии .
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”