Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот doktora25 » 09 апр 2015 20:27

Der Führer написа:
HoUs4oOL написа:
Der Führer написа:
HoUs4oOL написа:Даа, Дортмунд на Алианц Арена, очаква се труден мач - финал преди финала.

Много тъп жребий ... аз лично се надявах да се паднем с вълците .

От тях имам лоши спомени, евентуален финал срещу тях ще е голям зор. :mrgreen:

От гледна точка на немецкия футбол ( в частност Бундеслигата ) ще е добре Дортмунд да се класират за евротурнирите . Затова се надявах да се паднат с Арминия . И ние и Вълците сме твърдо в ШЛ , което отваряше място за другия финалист за купата в Лига Европа .
Той и сега финала не е сигурен де ;)

1. Сигурен ли си, че финалистът е с предимство пред 7-я в класирането? Предполагам промяната от този сезон не важи само за нас.
2. При един евентуален финал Байерн-Волфсбург не се ли класира за ЛЕ пак 7-ят?
Все пак Дортмунд са само на 4 т. от 7-то място и на 6 т. от 6-тото. Така или иначе не мисля че през Купата ще им е по-лесно да се класират. В първенството имат да играят срещу почти всички преки съперници за квотите (Вердер, Айнтрахт и Хофенхайм) + опашкари + Волфсбург. Общо взето приемлива програма и държат всичко в свои ръце.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 09 апр 2015 22:00

doktora25 написа:
Der Führer написа:
HoUs4oOL написа:
Der Führer написа:
HoUs4oOL написа:Даа, Дортмунд на Алианц Арена, очаква се труден мач - финал преди финала.

Много тъп жребий ... аз лично се надявах да се паднем с вълците .

От тях имам лоши спомени, евентуален финал срещу тях ще е голям зор. :mrgreen:

От гледна точка на немецкия футбол ( в частност Бундеслигата ) ще е добре Дортмунд да се класират за евротурнирите . Затова се надявах да се паднат с Арминия . И ние и Вълците сме твърдо в ШЛ , което отваряше място за другия финалист за купата в Лига Европа .
Той и сега финала не е сигурен де ;)

1. Сигурен ли си, че финалистът е с предимство пред 7-я в класирането? Предполагам промяната от този сезон не важи само за нас.
2. При един евентуален финал Байерн-Волфсбург не се ли класира за ЛЕ пак 7-ят?
Все пак Дортмунд са само на 4 т. от 7-то място и на 6 т. от 6-тото. Така или иначе не мисля че през Купата ще им е по-лесно да се класират. В първенството имат да играят срещу почти всички преки съперници за квотите (Вердер, Айнтрахт и Хофенхайм) + опашкари + Волфсбург. Общо взето приемлива програма и държат всичко в свои ръце.

Мисля че правилото финалиста да не се класира влиза в сила след 2015-а година ... тоест от другия сезон . Но може и да греша .
Борусия приема Падерборн , Айнтрахт , Херта и Аусбург и гостува на Гладбах , Хофенхайм и Волфсбург . Реално погледнато имат шанс дори и за 5-то място ако спечелят 5 от двубоите ... Проблема е , че като изключим Волфсбург ( към този момент ) , всички останали отбори ще се борят със зъби и нокти за всяка точка , защото преследват своите си цели .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 13 апр 2015 11:20

Новите екипи за сезон 2015/2016. Дано им добавим 5-а звезда от юни.
Изображение
Мисля, че са няколко класи над сегашните недоразумения.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 13 апр 2015 15:20

^^^
Ти па си много убав :) Червеният е много червен, този за ШЛ е много син...На резервният му е малко бялото :| Я сакам екипите от 1932-а или 2010-а ;)
P.P. Слава Богу, че нема розово или жълто :!:

Че бъде убаво, някой да ръси късмет с тема за мача с Порто!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 13 апр 2015 17:25

Най-хубавият екип беше за сезон 2013/14 както и от сезон 2012/13. Сегашния домакински с тия "кръпки" на рамената е смешен, а и прилича на Базел и Барселона. Бъдещите изглеждат доста изчистени и добри.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 13 апр 2015 17:41

Преди около час се върнах от Беларус и не ми се прави тема в момента. :mrgreen:
Ако някой иска да направи, ако не - аз ще пусна утре сутрин.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 13 апр 2015 19:33

HoUs4oOL написа:Преди около час се върнах от Беларус и не ми се прави тема в момента. :mrgreen:
Ако някой иска да направи, ако не - аз ще пусна утре сутрин.

E пъ, пущай я ютре. Неронски е мързел (по- скоро мисли, че вече не е на кадем), а я нещем :oops:

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Neron написа:Най-хубавият екип беше за сезон 2013/14 както и от сезон 2012/13. Сегашния домакински с тия "кръпки" на рамената е смешен, а и прилича на Базел и Барселона. Бъдещите изглеждат доста изчистени и добри.

Екипите са сезон 2012/2013 и 2013/2014 бяха почти еднакви. Този за 2013/2014 бе с бели номера и ивици и по- красив за мен. Финалът в Лондон през 2013 се игра именно с него.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 13 апр 2015 20:02

Екстра са екипите. 8-)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 13 апр 2015 21:15

Т.е. сакате те тоА екип:

[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
TYR
Контакти:

Мнениеот TYR » 14 апр 2015 11:49

Има някакви шансове играчът с номер осем да се завърне в игра, ама през другия месец. Така се изказал Замер за Хави Мартинес.
[center]Във виното имa мъдрост, в бирата - сила, а във водата - бактерии.[/center]
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/jdv1412677808y.jpg[/wrapimg]
Алкохолът не решавал проблемите… То и млякото не ги решава, ама никой не го прави на въпрос![/center]

Върни се в “Байерн”