Като не особено голям фен на Гуардиола - не знам какво толкова е виновен към момента. И 2-та гола бяха след направо смешни грешки на Алаба, от там мачът стана лесен за Ювентус. Няма как да очакваш след такива 2 грешки - срещу отбор който вкарва малко, но допуска безкрайно малко да имаш шанс.
Шансовете ви са минимални - а самият ви състав не е достатъчно точен за мача
ШЛ 1/8 финал реванш: Байерн Мюнхен - Ювентус Торино
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
sunscres92
- Контакти:
Re: ШЛ 1/8 финал реванш: Байерн Мюнхен - Ювентус Торино
sunscres92 написа:Като не особено голям фен на Гуардиола - не знам какво толкова е виновен към момента. И 2-та гола бяха след направо смешни грешки на Алаба, от там мачът стана лесен за Ювентус. Няма как да очакваш след такива 2 грешки - срещу отбор който вкарва малко, но допуска безкрайно малко да имаш шанс.
И аз си мисля, че ще ги шибат Бавария, ама нема да стане.... Засега
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
sunscres92 написа:Като не особено голям фен на Гуардиола - не знам какво толкова е виновен към момента. И 2-та гола бяха след направо смешни грешки на Алаба, от там мачът стана лесен за Ювентус. Няма как да очакваш след такива 2 грешки - срещу отбор който вкарва малко, но допуска безкрайно малко да имаш шанс.
Питаш и сам си отговаряш
Виновен е за глупавата постройка на отбора. За това как футболистите влязоха в мача. За това че при Хайнкес БМ мачкаше по терена в ШЛ, а при Гуардиола мачкат но само в Бундеслигата.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
Мюнхенският колос нещо издиша и не знае къде се намира
Като ви разправям, че каталунския мангал е пълна щета, не ми вярвате 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Neron
- Контакти:
Тактиката отново е педалската със по 100 паса на атака. Искат да влязат с топката във вратата. На Байерн стилът е опростена игра с много бягане и динамика, а не мудни разигравания назад напред и после пак така.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
-
sunscres92
- Контакти:
Neron написа:Тактиката отново е педалската със по 100 паса на атака. Искат да влязат с топката във вратата. На Байерн стилът е опростена игра с много бягане и динамика, а не мудни разигравания назад напред и после пак така.
Любопитно ми е, как да стане тази тактика, като отпред имаш 11 човека събрали се в последната третина
- Der Führer
- Контакти:
iliev72 написа:Der Führer написа:Грешен пас на Алонсо - контра - 0:2 . Що ли не съм изненадан .
Май и за 1 гол пак той е виновен ?!
Ами той трабваше да покрие Погба който беше в неговата зона .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
ММ1914 написа:Neron написа:Първо положение в 42 минута. Аз ако съм в ръководството ще го изритам още на почивката.
Надявам се това да му е последният мач на този боклук начело на БМ. Той си мисли за Сити и парите на арабелите.
Какво си мисли, бе? Може ли да мисли въобще? Една печена кокошка има повече мозък от него!
Играта в защита (нямам предвид автобуса) е философия, стратегия на игра за всеки футболист от отбора, която в много случаи е по-важна от индивидуалната класа на защитниците. Но този екскремент явно не е чувал че такова нещо съществува. Преди 3 години Ювентус играеха по същия начин, даже повече атакуваха, но чисти положения нямаха, защитата не се пропука нито веднъж и опасностите, които създадоха бяха от хубави удари от средна и далечна дистанция.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- Neron
- Контакти:
Оп и второто протеже влиза на терена. Жалко, че дори не иска да вкара единственото си протеже, което става за нещо - Алкантара.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!