MCMXIII написа:Това за Гуардиола е от Билд. Така че най- вероятно е невярно.
Където има пушек , обикновено има и огън
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MCMXIII написа:Това за Гуардиола е от Билд. Така че най- вероятно е невярно.
dxl написа:Гъардиола в Байерн? О, не!
Чак не мога да си представя, че хора като Хьонес и Румениге ще се доверят на човек, макар спечелил много (по-точно - всичко възможно с един отбор), но все още недоказан с друг отбор, да води Байерн.
Съвсем друго първенство, съвсем друг тип игра... Не знам. Още повече, че поеха един път такъв риск с Клинсман, после трябваха едно 3 години за да вдигнат отбора и отново да го направят фактор в Европа...
Sisi 1914 написа:dxl написа:Гъардиола в Байерн? О, не!
Чак не мога да си представя, че хора като Хьонес и Румениге ще се доверят на човек, макар спечелил много (по-точно - всичко възможно с един отбор), но все още недоказан с друг отбор, да води Байерн.
Съвсем друго първенство, съвсем друг тип игра... Не знам. Още повече, че поеха един път такъв риск с Клинсман, после трябваха едно 3 години за да вдигнат отбора и отново да го направят фактор в Европа...
Гуардиола ми по-харесва да води Байерн, отколкото някой неизвестен!
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Искам си Акаунта написа:Усилено се коментира в английската преса една възможна размяна - Робен за Джеко
Искам си Акаунта написа:Sisi 1914 написа:dxl написа:Гъардиола в Байерн? О, не!
Гуардиола ми по-харесва да води Байерн, отколкото някой неизвестен!
Честно казано предпочитах Мауриньо ... но пък Гуардиола ще е известна гаранция , че юноши на клуба като Мат Хумелс , ако не друго поне ще имат шанс да покажат качествата си .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта