Байерн над всичко ( ежедневни новини, трансфери и др... )
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Байерн над всичко ( ежедневни новини, трансфери и др... )
Приеми моите съболезнования за майка ти, Сиси! Кураж, всичко друго е поправимо...
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
MCMXIII написа:Приеми моите съболезнования за майка ти, Сиси! Кураж, всичко друго е поправимо...
Благодаря ти!
Левски завинаги в моето сърце
Предполагам знаеш, че Хьонес ще остане поне още поне 5 години в Байерн, за щастие или не. Така че за Моу никакъв шанс.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Льов: Ще вдигнем играчите на Байерн [/center]
[center]Треньорът на Германия готов да им даде повече почивка преди Евро 2012 [/center]
Тази седмица играчите на Байерн трябва да се присъединят към лагера на германския национален отбор. Тимът на Йоахим Льов се подготвя за европейското първенство.
Треньорът на Германия коментира отново загубата на Байерн от Челси и най-вече какво може да се направи за осемте играчи на баварците в тима му.
„Не мисля, че е необходимо нещата да се променят при нас. Трябва обаче да поговоря с някои от играчите им. Ако усетя, че някой се нуждае от ден-два почивка повече, ще му я дам”, каза Льов в интервю за сайта на Германския футболен съюз.
„Трябва им малко време, после идват нови цели и мотивации. Ще успеем да ги вдигнем”, сигурен е той.
Според Льов чисто игрово към футболистите на Байерн не трябва да се отправят критики за финала.
„Играха добре, динамично, направиха почти всичко правилно, но не победиха. Имаха възможност да решат мача в своя полза и трябваше да го направят”.
„Аз бях сравнително сигурен, че Байерн ще бие, защото игрово Челси нямаше какво да предложи. Сега момчетата трябва да си починат малко и да не мислят за футбол, а после наново”, завърши Льов днес.
[offtopic]http://www.gol.bg[/offtopic]
Искам си Акаунта написа:Мисля , че вече може да се направи равносметка на сезона . И тя е само една . Тотален провал . Основен виновник ( освен ръководството ) за това е Юп Хайнкес . Треньори са си тръгвали и за по-малко ... от 3 калъфки . Отбора няма физиономия , нищо от стила наложен от Ван Гаал не е променено или доразвито . Дори прословутото поставяне на Алаба като ляв бек е решение на Ван Гаал . Хайнкес не направи нито един трансфер , въпреки , че отбора изпитваше явни проблеми в не една зона . Същия няма авторитет сред играчите . Достигна се дотам , да се позволи на Робен да прави каквото си иска , включително да търси саморазправа със съотборници ( Томас Мюлер и Рибери ) . Хайнкес е човека заради който , футболиста който най-добре изпълнява свободни удари ( Кроос ) е лишен от тази възможност . Хайнкес по незнайни причини отне правото на щатния изпълнител на дузпи ( Марио Гомес ) да ги изпълнява ... и предостави това на Робен . Резултата всички го знаем . Другия виновник е Робен . Тук не става въпрос за изпуснатите дузпи . А за това че развали климата в клуба . За постоянните му претенции за нещо . И за номерата му когато трябваше да седне на пейката когато тотално не беше във форма . Накрая стигаме до Ули Хьонес . Огромен респект за всичко свършено от него , но той назначи Хайнкес ...единствено заради приятелските им отношения . Пак той обяви в свое интервю , че едва ли Мауриньо ще води Байерн , докато той е начело на клуба . Защото бил прекалено независимТова дава отговор , защо ван Гаал беше уволнен и защо Клоп е в Дортмунд . Заради неговата политика юношата на клуба ( Хумелс ) не иска да чуе за връщане в Байерн . Пак заради нея Ройс отиде Дортмунд . За сметка на това пък ще бъде привлечен младия и надежден 34-годишен Писаро . Добре е още отсега да се подготвим за поредната нулева година .
От всичко казано съм съгласна с това, че Байерн се провали, през този сезон!

Левски завинаги в моето сърце![
- Искам си Акаунта
MCMXIII написа:Предполагам знаеш, че Хьонес ще остане поне още поне 5 години в Байерн, за щастие или не. Така че за Моу никакъв шанс.
Виж , адмирации за свършеното от Хьонес . Той превърна клуба в един от най-богатите клубове в света . Но неговото време вече отминава . За Мауриньо знам , че към този момент не иска да работи в немски клуб . Споменах го , защото самия Хьонес го беше цитирал в едно интервю . Мисълта ми е , че треньор който иска да е 100% независим , изключително трудно ще работи в Байерн . Справка - Ван Гаал . Който въпреки всичките негативи които отнесе , наложи в първия отбор Мюлер , Бадщубер , Алаба , Контенто и Крафт . Бъди сигурен , че например Клоп нямаше да направи същото в Байерн , както в Дортмунд . Просто нямаше да има нужната свобода .
Аз пък отдавам заслуженото на Хайнкес. Сякаш обаче всички се презвзеха покрай това, че Байерн трябва да играе финал в ШЛ и оставиха Бундеслигата ей така. Но Хайнкес си е виновен за моментите, в които като го нямаше Швайнщайгер на терена, той нямаше с кого да го замени - резервите не са равностойни на титулярите и това е.
Просто нямаше с какво да отговори на Дортмунд и в трите мача. Бяха страшно агресивни и пресираха по целия терен. А Байерн е свикнал да владее топката и да доминира в мачовете. Дори и в двата мача с Реал малко или много Байерн контролираше мача.
Конкретно пък за финала - там какво да говорим за състава? Просто ако Гомес или Робен си бяха вкарали положенията (вкл. дузпата) - приключвахме. Иначе и аз съм съгласен, че трябваше Гомес да я бие. Той изпълняваше дузпите при Ван Гаал (ако пък не ги биеше Гомес, беше Лам, Швайни и тогава Робен. Хайнкес обаче промени това).
Интересното е, че след всеки провал на Байерн (защото всяка загуба е долу-горе провал), сякаш Робен пада психически и въобще не изглежда играч, който е за големите мачове... Докато например един Рибери - гори във всеки един мач и се раздава на 100%
Според мен отбора има класа, но няма адекватни заместници. Не взеха Артуро Видал, не взеха Монтоливо... Сега като гледам, ако вземат Пизаро за резерва, сигурно няма да търсят друга алтернатива на Гомес (най-котираното име - Журу, макар и неговите качества да са спорни).
Най-добре за мен да дадат 20млн. на Сити и да вземат Джеко.
А да не говорим, че ако на мястото на Гомес беше Хунтелаар сигурно вече щеше да има 60гола през сезона и да е вкарал хеттрик на финала с Челси, ама....
Просто нямаше с какво да отговори на Дортмунд и в трите мача. Бяха страшно агресивни и пресираха по целия терен. А Байерн е свикнал да владее топката и да доминира в мачовете. Дори и в двата мача с Реал малко или много Байерн контролираше мача.
Конкретно пък за финала - там какво да говорим за състава? Просто ако Гомес или Робен си бяха вкарали положенията (вкл. дузпата) - приключвахме. Иначе и аз съм съгласен, че трябваше Гомес да я бие. Той изпълняваше дузпите при Ван Гаал (ако пък не ги биеше Гомес, беше Лам, Швайни и тогава Робен. Хайнкес обаче промени това).
Интересното е, че след всеки провал на Байерн (защото всяка загуба е долу-горе провал), сякаш Робен пада психически и въобще не изглежда играч, който е за големите мачове... Докато например един Рибери - гори във всеки един мач и се раздава на 100%
Според мен отбора има класа, но няма адекватни заместници. Не взеха Артуро Видал, не взеха Монтоливо... Сега като гледам, ако вземат Пизаро за резерва, сигурно няма да търсят друга алтернатива на Гомес (най-котираното име - Журу, макар и неговите качества да са спорни).
Най-добре за мен да дадат 20млн. на Сити и да вземат Джеко.
А да не говорим, че ако на мястото на Гомес беше Хунтелаар сигурно вече щеше да има 60гола през сезона и да е вкарал хеттрик на финала с Челси, ама....
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Искам си Акаунта написа:MCMXIII написа:Предполагам знаеш, че Хьонес ще остане поне още поне 5 години в Байерн, за щастие или не. Така че за Моу никакъв шанс.
Виж , адмирации за свършеното от Хьонес . Той превърна клуба в един от най-богатите клубове в света . Но неговото време вече отминава . За Мауриньо знам , че към този момент не иска да работи в немски клуб . Споменах го , защото самия Хьонес го беше цитирал в едно интервю . Мисълта ми е , че треньор който иска да е 100% независим , изключително трудно ще работи в Байерн . Справка - Ван Гаал . Който въпреки всичките негативи които отнесе , наложи в първия отбор Мюлер , Бадщубер , Алаба , Контенто и Крафт . Бъди сигурен , че например Клоп нямаше да направи същото в Байерн , както в Дортмунд . Просто нямаше да има нужната свобода .
Мауриньо е подписал нов договор.
Тъй че, него няма, защо да го коментираме.
Левски завинаги в моето сърце![
- Neron
- Контакти:
Време е да се развърже кесията.Отново казвам загубихме мача заради късата пейка.Трябва ни един защитник който да може да играе най вече в средата и като ляв бек.Робен според мен му е време да си ходи 2 слаби сезона направи всичко възможно Дортмунд да са шампиони същото направи и за Челси не може тези важни дузпи да ги биеш като ученичка Шакири ще го замести добре а и е с голямо бъдеще.Ще ни трябва и дефанзивен защото Густаво играе 2 мача на долу горе добро ниво и после прави 5 трагични срещу Дортмунд беше абсолютна трагедия не ми хареса и втория мач срещу Реал.Задължително ни трябва и нападател който да струва поне 20 милиона който да не е дърво като Гомес но не и Дзеко нещо от сорта на Кавани Фалкао или Агиеро за съжаление обаче много трудно може да стане подобен трансфер.Трябва хем чистка хем доста нови играчи с цел дълга пейка за да няма изненади като сме без 2-3 от отбора.
Много ще се радвам и ако Льов стана случайно треньор на Байерн след Европейското.
Много ще се радвам и ако Льов стана случайно треньор на Байерн след Европейското.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!