Източник
[center]

Не съм сигурен, дали има треньор на света, който би заменил Юп в сърцата на феновете в момента.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
dxl написа:^
И за мен това е опитлания състав, само бих сменил Мюлер с Робен, защото холандеца е в по-добра форма, както и Гьотце с Кроос.
А в мачове с по-слаби отбори спокойно могат да излизат и Алкантара, и Шакири, ако иска и Мюлер да слага централен...
Интересното е, че Пеп каза, че ключови играчи като Мартинес и Щайгер още не са в топ кондиция, а в контролите не ги пускаше много... Особено Хави.
[center] Реакциите след Франкфурт - Байерн 0:1[/center]
Пеп Гуардиола: „Контролирахме много повече този мач, отколкото онзи през миналата седмица. Позволихме на Гладбах да създадат много положения, но днес беше по-добре. Никога не е лесно, след като играчите са се върнали от мачове с националните отбори, понеже имахме само три дни. Но въпреки това създадохме доста положения. Щастлив съм и съм 100 процента доволен.“
Мануел Нойер: „Бяхме решителни да победим днес и взехме трите точки. Не дойдохме тук, за да играем хубав футбол или да празнуваме, просто искахме втора победа в Бундеслигата и я постигнахме.“
Тони Кроос: „Знаехме, че никога не е лесно във Франкфурт, понеже те са много добър отбор. Доминирахме през всичките 90 минути. Почти не им дадохме шансове, но трябваше да решим мача много по-рано. Така щеше да е по-спокойно накрая.“
Източник: fcbayern.de
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта