MCMXIII написа:Хер Нерон, дълбоко съм несъгласен с твоите думи. Защо да е мишка точно Замер? Човекът че не плямпа постоянно, не значи че се крие. Ако има да казва нещо на тренера или играчите, той ще го каже насаме или поне не пред медиите. Единственият свободен да говори каквото си иска е Кайзера, но той е само Почетен президент. Е, и други имат право, но те не са в клуба.
За добро или лошо, всички са зад Гуардиола. Дано е за добро
Мишка е от идването на Гуардиола. По времето на Хайнкес излизаше и говореше дори когато отбора побеждаваше, но в същото време държеше и отбора на земята. Обръщаше внимание на всеки елемент от играта на Байерн, а сега никакъв не се обажда. Имаше моменти когато гледаше много лошо футболистите и явно ги респектираше и не позволяваше отпускане. Направете си справка за изказванията на Замер през сезон 2012/13 и през последните два.
Иначе аз съм на мнение, че Замер ни е един от най-добрите трансфери ако може така да се нарече през последните 10 години. Определено голяма заслуга за историческия сезон имаше той. Уважавам го много, но сега той просто не е Замер.
Една от причините да не върви отбора може да се окаже, че Замер няма отношение към играта на Байерн или по-скоро не му позволяват да има.