Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот niki87 » 15 сеп 2014 13:20

Der Führer написа: Гуардиола хвърли за трансфери вече над 110 млн , без някои от играчите да е показал че си заслужава парите .

Къде ги видя тия 110 млн.? Байерн играе без халфова линия и пак бие, и тука пак вечно недоволни. Представете какво ще е с Нойер - Лам, Бенатия, Боа, Алаба - Алонсо - Швайни, Мюлер - Рибери, Робен - Левандовски!??? Страхотен отбор, най-добрият треньор, остава само играчите да са здрави.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 15 сеп 2014 16:11

niki87 написа:
Der Führer написа: Гуардиола хвърли за трансфери вече над 110 млн , без някои от играчите да е показал че си заслужава парите .

Къде ги видя тия 110 млн.? Байерн играе без халфова линия и пак бие, и тука пак вечно недоволни. Представете какво ще е с Нойер - Лам, Бенатия, Боа, Алаба - Алонсо - Швайни, Мюлер - Рибери, Робен - Левандовски!??? Страхотен отбор, най-добрият треньор, остава само играчите да са здрави.

:lol: :lol:
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 15 сеп 2014 18:34

Понеже през последните месец и нещо не винаги имах (бърз) интернет бих могъл да напиша доста. Обаче ще се огранича с това да коментирам, че съм доволен от привличането на Алонсо. Един от възможно най-добрите заместници на Кроос. Дори испанецът в дефанзивен план е една идея по-добър от Тони, а точно защитата е звеното, което претърпя доста издевателства след пристигането на Гуардиола. Нека да му върви на баскът в Байерн и да стане (първият?) футболист печелил ШЛ две поредни години.

[offtopic]Днес попълних формуляр. Надявам се по-скоро да ми дойде известието, след което ще бъда пълноправен член на "FC Bayern München E.V." Тогава пак ще се похваля... :oops: :oops: :oops:[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 15 сеп 2014 20:39

Не ми пука, дали че станеш членЪ на некой фенклуб. Просто сакам снимки от мястото на събитието когато Еф Це Бе игрА!
Абре, Забенер Щрасе ти е близо на теб. Що не идеш, да ги видиш Велтмайстерите?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 15 сеп 2014 20:50

MCMXIII написа:Абре, Забенер Щрасе ти е близо на теб. Що не идеш, да ги видиш Велтмайстерите?

Днес два пъти минах но там имаше само някъкви хора, които ровичкаха терените за тренинг. Не ми се вярва преди двубоя със Сити Гуардиола да направи публична тренировка. Запознати хора разправят, че по времето на дядо Юп е имало много повече открити тренировки.
Снимки ще има - само нека докача някой билет. Днес в сградата на Säbener Straße една жена се опитваше да закупи билет за последния кръг на бундеслигата, но бе порязана. Билети естествено нямаше. Не и за нормалните хора.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 15 сеп 2014 20:59

Ааа, срамота е я от България, да ти разправам, че след 20-и юли нема билети за АА свободно за сите мачове на Бавария!

Нали туриха още седалки на стадиона, що нема разрешение още за увеличаване на капацитета?

П.п. Не е по темата, но базата на 1860 е на един уй место от тази на Клуба на световните шампиони.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 15 сеп 2014 21:16

MCMXIII написа:Ааа, срамота е я от България, да ти разправам, че след 20-и юли нема билети за АА свободно за сите мачове на Бавария!

Нали туриха още седалки на стадиона, що нема разрешение още за увеличаване на капацитета?

П.п. Не е по темата, но базата на 1860 е на един уй место от тази на Клуба на световните шампиони.

Аз това с билетите за Бундеслигата си го знам. Мен ме вълнува някога на някой полуфинал на ШЛ да отида, без да ми се налага да плащам сума за билет, с която бих могъл да си купя някоя кола. За Бундеслигата сега също има някои шансове да докача по някой билет.

Капацитета на АА се разраства по малко. Те за да вдигнат капацитета слагаха седалки там където нямаше - по ъглите и стесняваха стълбите (тоест там където е било стълба за минаване са сложили ред седалки) Има дискусии между феновете за радикално уголемяване на капацитета (от порядъка на 10-15 хиляди места), но това е свързано с много пари, труд и разправии.

На базата на 1860 до сега не съм бил. Някак не ме интересува толкова. Скоро гледах във вестника, че "лъвовете" рекламираха сезонни карти за тяхните домакинства, което означава, че може би им остават.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 15 сеп 2014 22:13

Това за 1860 беше шега. Освен че базата им е близо до тази Еф Це Бе.

Относно капацитета- с моят катострофален германски подразбрах, че Зюдкурве я поразширили по така наречения "щутгарстки модел" и се чака разрешение, за да увеличат местата. Та рекох, че може да си чул, по- скоро разбрал, нещо.

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 15 сеп 2014 23:15

MCMXIII написа:Това за 1860 беше шега. Освен че базата им е близо до тази Еф Це Бе.

Относно капацитета- с моят катострофален германски подразбрах, че Зюдкурве я поразширили по така наречения "щутгарстки модел" и се чака разрешение, за да увеличат местата. Та рекох, че може да си чул, по- скоро разбрал, нещо.

Аз си признавам, че напоследък бях в информационно затъмнение. :oops: Сега прочетох какво имаш в превид. Южната трибуна за мачовете от Бундеслигата ще бъде изцяло от стоящи места, а специална конструкция ще позволява бързото изваждане на седалки, когато се налага да има двубой в ШЛ.(Изгледай първото видео на тази страница http://www.tz.de/sport/fc-bayern/suedku ... 59558.html) Във википедия пише, че тази година са поставени още 1500 места за седене и 2200 правостоящи места, което би повдигнало капацитета на стадиона до 75000. За момента още няма разрешение за ползването им. В Германия винаги е така. Докато всички контролнии органи не се убедят в сигурността на съорайението, разрешение не се издава.

Мисълта ми беше обаче, че дори и да има увеличение на капацитета, това е твърде малко. За Бундеслигата Байерн спокойно може да събира по 100 000 зрители. В ШЛ дори и по 200 000. Но за да се направят допълнително толкова много места е нужен сериозен проект.

Също така прочетох, че откакто е започнало уголемяването на капацитета са слагани седалки там където няма (ъгли и стълби), създавали са се правостоящи места, седалките на спонсорите и ВИП-овете са били стеснявани. Малко по малко това пространство от което се "краде" съвсем ще намалее и повече нататък няма мърдане. Докато интересът към клуба и към билети за мачовете експандира много по-бързо.

И все пак като хванем и тазгодишните промени, капацитетът на стадиона откакто е създаден се е повишил с почти 10000 места, което не е малко.

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 15 сеп 2014 23:49

Ако Байерн си направи стадион за 100 000 души, ще догони Реал и Барса по приходи, и със сигурност ще има по-висока посещаемост.
Аз си спомням едно изказване на Румениге, не съм сигурен, че Байерн още не е готов за стадион над 80 000места, защото в по-безинтересните мачове стадиона щял да има празни места. Би трябвало да са проучили въпроса.

Върни се в “Байерн”