doktora25 написа:В мача снощи наистина се видяха доста проблеми, особено в защита. Липсата на Лам определено се усеща. Дано наистина сега е бил точният момент за градене на нова защитна линия, за да имат играчите достатъчно време да се обиграват и сработват, но така или иначе въпросът дали вариантът с повече нови е по-добър от този с добавяне и налагане на максимум един нов в линия винаги ще е актуален и отговорът му за конкретния случай ще стане ясен след 2 години. Иначе Швайнщайгер снощи липсваше, Крамер на мен поне не ми хареса, може би му трябват още мачове, Руди показа интересни неща, от Дурм се очакваше повече, но той тепърва навлиза в големия футбол. Другите са ясни. Само продължавам да се чудя къде са Гюндоган и Бендеровците. И тримата ли са контузени?
Проблема на Германия ( а и на Байерн ) се казва Марио Гьотце ... Срещу Шотландия за пореден път ясно се видя , колко лишени от смисъл са опитите да бъде налаган като нападател , или като фалшива девятка ... или каквото и да е там . За пореден път се видя и друго - когато двамата с Кроос са на терена , играта на отбора им не върви . все повече започвам да си мисля , че Гьотце в крайна сметка ще се окаже медийна звезда и единствен Клоп можеше да му намери място на терена .
Видя се и друго - Германия трябва да играе с централен нападател . Дали ще е Гомес , Кислинг или някой друг ... няма значение . Играта на отбора е много по-остра когато на върха на атаката е типичен нападател . Срещу Аржентина само Гомес пропусна повече положения , отколкото Германия създаде срещу Шотландия . В краен случай Ройс , Мюлер и Шурле могат да играят на тази позиция .
Дурм - разполага с огромен потенциал . Но повтаря едно към едно , младите години на Лам . И двамата са със силен десен крак , но поради обстоятелствата са принудени да играят на левия бек . Но си мисля , че поне Льов може да го пробва като десен бек .
Крамер - не игра лошо , но и не блесна . Просто се сля с общия фон . Но покрай Швайнщайгер и Кедира ще израстне .
Гюндоган отскоро започна да тренира във фитнеса , поне до края на годината няма да стъпи на терена . Близнаците имаха различни контузии , възстановени са , но не са в оптимална кондиция .
Руди ... ами просто не е бек . В дефанзивен план направи много грешки . Заедно с Гьотце носят основна вина за гола на Шотландия . Но той дори в Хофенхайм не е играл като защитник .
С Хумелс нещата в защита ще са съвсем различни . Хьоведес или Боатенг могат да играят на десния бек , докато се намери правилния човек за този пост .