Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот boabbb » 08 сеп 2014 01:15

Capitan Puyol написа:Германия беше безидейна и в половината мачове от Световното, така че не знам какво сте очаквали. Резултатът е преди всичко. Просто след Испания 2008-2012 няма национален отбор, който да изпъква с много над останалите - ИГРОВО, а и като класа на отделните играчи.

Ти си умопомрачен, бе :lol: Особено изпъкна над Швейцария на СП 2010 :mrgreen: 1-0 с всички в елиминационната фаза - те това е изпъкване, да биеш 7-1 Бразилия си е аматьорска работа :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 08 сеп 2014 14:07

Der Führer написа:
MCMXIII написа:
Себастиан Фетел написа:

Ето че не Гуардиола е виновен за напускането на Кроос.

А, добро утро ;)

Аз дори твърдя, че му бе любимец. На мен също.

Ако му беше любимец , щеше да играе в Байерн не в Реал . Справка Михаел Балак . Балак дори официално поиска да бъде продаден на Челси , но тогавашния треньор на Байерн , Феликс Магат , настоя че футболиста е основна част от отбора и държи той да остане . В резултат Балак си изкара договора докрай и премина в Челси като свободен агент . А откакто е в отбора , единствен Гуардиола движи селекцията . В смисъл той определя кои играчи ще бъдат привлечени и кои продадени . С изключение на Кирхов , Роде и Левандовски които договорени преди идването на Гуардиола . Никъде не съм казал , Гуардиола е изгонил Кроос ... винаги съм твърдял , че нито ръководството , нито Гуардиола направиха опит да го задържат . По-скоро напротив , търсен е отбор който да купи Кроос ... от началото на годината преговори с Кроос водиха Манчестер Юнайтед , Барселона и Реал Мадрид . Естествено с разрешението на Байерн . Като Реал никога не е бил първа опция . Тоест , слуховете че Кроос е "мечтаел да играе в Реал" , са просто слухове .
п.п Мисля че вече се изписа достатъчно по темата . Кроос е футболист на Реал . Аз смятам да го коментирам чак в края на сезона , когато ще сравнявам неговия принос през миналия сезон и това което ще направят Алкантара и Алонсо през този .

Какво повече от нов договор с по- голяма заплата да му предложат от Бавария? Да му се надупят ли, или да му извъртят една тутурутка, за да остане?
Колкото повече време минава, толкова повече виждам смисъл, че го продадоха и му взеха някое евро.

П.П. Идеята е добра, да не коментираме повече Кроос. Той не играе в Мюнхен, а в Мадрид.

*****************************************************************************************************************************************************************************************

Датчанчето кЪ наказва с националния си отбор. Радост за окото :)

[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sYPCp0_vXTg[/youtube][/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 08 сеп 2014 14:27

Der Führer написа:Посредствена Германия ...Липсата на Швайнщайгер , Кедира , Хумелс и Йозил не може да бъде компенсирана . Нито Гроскройц , нито Руди имат качества да заменят Лам на десния бек . Тотална безидейност в атака , два случайни гола ( добре че Мюлер се оказа на правилното място ) . Гьотце продължава с трагичното си представяне . Двуомях се кой измежду него и Руди е най-слабия на терена ... но все пак Руди направи асистенция . Освен на Нойер и Мюлер , трудно може да се даде положителна оценка на някой друг играч в бяло.

Честно казано, не гледах баш мача, щото се наливахме :oops: Обаче в последно време съм фен на Крамер. Добре че не ти е попаднал в списъка с издънките!

Снощи трима играчи на Байерн са вкарали 7 гола. Не е идеално зле.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 08 сеп 2014 15:45

Capitan Puyol написа:Германия беше безидейна и в половината мачове от Световното, така че не знам какво сте очаквали. Резултатът е преди всичко. Просто след Испания 2008-2012 няма национален отбор, който да изпъква с много над останалите - ИГРОВО, а и като класа на отделните играчи.

Пиленце шарено, капитане няма да ти викам, защото Капитана в тоя форум е един и това определено не си ти. За мое добро, за твое добро и за доброто на всички тук ще взема да те блокирам (добавя към Врагове или както там се казва), просто защото към всяко твое изречение мога да напиша цял роман, за да ти покажа колко не си прав, а не бих искал да занимавам останалите с това, защото те вече го знаят. Ако имаш поне капчица уважение към тези хора престани да спамиш в този подфорум, така както аз не спамя във вашия (въпреки че не ми липсва желание), а и както не спамят останалите. Добре си дошъл само при мач Байерн - Барселона или Германия - Испания и то официални. Толкоз от мен.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 08 сеп 2014 15:58

В мача снощи наистина се видяха доста проблеми, особено в защита. Липсата на Лам определено се усеща. Дано наистина сега е бил точният момент за градене на нова защитна линия, за да имат играчите достатъчно време да се обиграват и сработват, но така или иначе въпросът дали вариантът с повече нови е по-добър от този с добавяне и налагане на максимум един нов в линия винаги ще е актуален и отговорът му за конкретния случай ще стане ясен след 2 години. Иначе Швайнщайгер снощи липсваше, Крамер на мен поне не ми хареса, може би му трябват още мачове, Руди показа интересни неща, от Дурм се очакваше повече, но той тепърва навлиза в големия футбол. Другите са ясни. Само продължавам да се чудя къде са Гюндоган и Бендеровците. И тримата ли са контузени?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 08 сеп 2014 16:33

Братята не са контузени.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 09 сеп 2014 09:33

По времето на мача с Шотландия:

[center]Изображение[/center]

След мачът с Шотландия:

[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 09 сеп 2014 12:53

doktora25 написа:В мача снощи наистина се видяха доста проблеми, особено в защита. Липсата на Лам определено се усеща. Дано наистина сега е бил точният момент за градене на нова защитна линия, за да имат играчите достатъчно време да се обиграват и сработват, но така или иначе въпросът дали вариантът с повече нови е по-добър от този с добавяне и налагане на максимум един нов в линия винаги ще е актуален и отговорът му за конкретния случай ще стане ясен след 2 години. Иначе Швайнщайгер снощи липсваше, Крамер на мен поне не ми хареса, може би му трябват още мачове, Руди показа интересни неща, от Дурм се очакваше повече, но той тепърва навлиза в големия футбол. Другите са ясни. Само продължавам да се чудя къде са Гюндоган и Бендеровците. И тримата ли са контузени?

Проблема на Германия ( а и на Байерн ) се казва Марио Гьотце ... Срещу Шотландия за пореден път ясно се видя , колко лишени от смисъл са опитите да бъде налаган като нападател , или като фалшива девятка ... или каквото и да е там . За пореден път се видя и друго - когато двамата с Кроос са на терена , играта на отбора им не върви . все повече започвам да си мисля , че Гьотце в крайна сметка ще се окаже медийна звезда и единствен Клоп можеше да му намери място на терена .
Видя се и друго - Германия трябва да играе с централен нападател . Дали ще е Гомес , Кислинг или някой друг ... няма значение . Играта на отбора е много по-остра когато на върха на атаката е типичен нападател . Срещу Аржентина само Гомес пропусна повече положения , отколкото Германия създаде срещу Шотландия . В краен случай Ройс , Мюлер и Шурле могат да играят на тази позиция .
Дурм - разполага с огромен потенциал . Но повтаря едно към едно , младите години на Лам . И двамата са със силен десен крак , но поради обстоятелствата са принудени да играят на левия бек . Но си мисля , че поне Льов може да го пробва като десен бек .
Крамер - не игра лошо , но и не блесна . Просто се сля с общия фон . Но покрай Швайнщайгер и Кедира ще израстне .
Гюндоган отскоро започна да тренира във фитнеса , поне до края на годината няма да стъпи на терена . Близнаците имаха различни контузии , възстановени са , но не са в оптимална кондиция .
Руди ... ами просто не е бек . В дефанзивен план направи много грешки . Заедно с Гьотце носят основна вина за гола на Шотландия . Но той дори в Хофенхайм не е играл като защитник .
С Хумелс нещата в защита ще са съвсем различни . Хьоведес или Боатенг могат да играят на десния бек , докато се намери правилния човек за този пост .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 сеп 2014 14:59

MCMXIII написа:
Der Führer написа:Посредствена Германия ...Липсата на Швайнщайгер , Кедира , Хумелс и Йозил не може да бъде компенсирана . Нито Гроскройц , нито Руди имат качества да заменят Лам на десния бек . Тотална безидейност в атака , два случайни гола ( добре че Мюлер се оказа на правилното място ) . Гьотце продължава с трагичното си представяне . Двуомях се кой измежду него и Руди е най-слабия на терена ... но все пак Руди направи асистенция . Освен на Нойер и Мюлер , трудно може да се даде положителна оценка на някой друг играч в бяло.

Честно казано, не гледах баш мача, щото се наливахме :oops: Обаче в последно време съм фен на Крамер. Добре че не ти е попаднал в списъка с издънките!

Снощи трима играчи на Байерн са вкарали 7 гола. Не е идеално зле.

Не че нещо,ама Йозил е пълна дупка напоследък,откакто отиде в Арсенал никакъв го няма,лично аз предпочитам да гледам Дракслер вместо него.
Иначе за десния бек си прав,то в момента не се сещам за десен бек изобщо,който да се доближава поне малко до качествата на Лам.
Не съм гледал мача и не знам къде е играл Гьотце,но на него силата му е зад нападателя(типична десетка),докато Пеп го мъчи на крилото едва ли ще покаже истинската си класа.
Иначе на Крамер и аз съм му фен,даже последните слухове са,че зимата Ливърпул ще се пробва за него! :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 09 сеп 2014 15:09

HoUs4oOL написа:
Иначе на Крамер и аз съм му фен,даже последните слухове са,че зимата Ливърпул ще се пробва за него! :)

Неодобрявам!!! Крамер да си остава у Бундеслигата, пък ако ще в Хофе, Волфсбург или Леверкузен да е :) Издадох се кои са ми "любимите' отбори в Германия :oops:
Успокояващото е, че Гладбах май ще го купуват за 15 млн. Ойро от Леверкузен.

Върни се в “Байерн”